Είμαστε η OnlyOne

Είμαστε μια ευέλικτη εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων που δημιουργεί αποτελεσματικές εφαρμογές web και εστιάζεται στην εξεύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ του χρόνου παράδοσης και της ποιότητας του λογισμικού. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στην κατασκευή ιστοσελίδων.
Στη χρήση του ως ενιαίας πλατφόρμας επικοινωνίας – ενημέρωσης προς πιθανούς μελλοντικούς χρήστες και προς το επιθυμητό κοινό-στόχος. Στην ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και ταυτότητας της εταιρείας. Στη βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου περιεχόμενου.

Η ομάδα μας

Σύντομο ιστορικό

2000 εως και σήμερα

Ξεκινήσαμε σαν ένα δημιουργικό γραφείο με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος και υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού. Με συνεχή ανάπτυξη εντάξαμε στις υπηρεσίες μας την κατασκευή ιστοσελίδων (web design), κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e shop).

Πραγματοποιήσαμε έρευνα για το Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια αναλάβαμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν – Την Αλλεργιολογική μονάδα και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώσαμε την κατασκευή ιστοσελίδας του Νοσοκομείου.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο αρχιτεκτονικός φωτορεαλισμός καθώς ήταν η χρονιά των κατασκευαστών πριν την κρίση, αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδων για μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες όπως και τις τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις αρχιτεκτονικών μελετών. Ενδεικτικά μέρος των πελατών μας είναι: Dorosis, Alfa Roufanis, PΚ Developments, Aegean Terra, White Developers, Skotidas, Real Homes.

Το 2008 ξεκινήσαμε την στρατιγική τοποθέτηση νέων εταιρειών στην αγορά και με μεγάλη επιτυχία τα βιοενεργά βραχιολάκια της Power Balance™ έσπασαν τα ταμεία.

Το δημιουργικό γραφείο της OnlyOne ξεκινήσε την λειτουργία του ως διαφημιστική εταιρεία με πολλές νέες συναργασίες και με έναρξη την Looking S.A. που για λογαριασμό της αναλάβαμε την Εθνική Λυρική Σκηνή – ( Ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδας ) Το Green Design Festival (δωρεάν πολιτισμική δράση υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων), k2SmartJets.

Το 2010 μπήκαμε δυναμικά στον τομέα του Internet Marketing και εξειδικεύσαμε τις υπηρεσίες μας στην Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO και σε τοπικό (Ελλάδα) αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδων για την Βιομηχανία Κοντοβερός ( Εκλεκτά Ψάρια και Θαλασσινά) και της εταιρείας Freskot. Παράλληλα ο χώρος της πράσινης ενέργειας και των Φωτοβολταϊκών ήταν σε άνθηση και αναπτύξαμε το εταιρικό προφίλ για την εταιρεία Green-City και Tercon ενεργειακή.

Συνεργαστήκαμε με την εφημερίδα Το Παρασκήνιο αναλάβαμε την νέα της Ιστοσελίδα. Κάναμε το Branding για την εφημερίδα Το Χρήμα, και αναπτύξαμε την πλατφόρμα για όλους τους δήμους της Ελλάδας με θέμα τις καλλιέργειες και που ευδοκιμούν.