Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική Ταυτότητα είναι ένας όρος όπου χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν τίτλο εργασίας, ή ένα βήμα σε μια διαδικασία σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα για τη θεωρία της επικοινωνίας. Οι αισθητικές πτυχές της γραφιστικής είναι μόνο ένα μέρος από μια σειρά αναγκαίων δεξιοτήτων, ο στόχος είναι η επίτευξη της ιδανικής εικόνας και αισθητικής για την ορθή επικοινωνία προς τo κοινό.

The leading brands of the world already work with us

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιασμός λογοτύπου λύσεις γραφιστικής για μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα. Σχεδιάζουμε αντιπροσωπευτικά και επίκαιρα. Θέλετε ένα λογότυπο που να εκφράζει την εταιρείας σας και να μεταδίδει ισχυρό μήνυμα στο κοινό με βάση την ιστορία και την φιλοσοφία σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία και τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στην εποχή μας η δημιουργία ενός λογότυπου.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Graphic Design, έντυπη διαφήμιση, σχεδιασμό συσκευασίας, branding, εταιρική ταυτότητα, σχεδιασμός λογοτυπου.

 • Σχεδιασμός εντύπου

  Σχεδιασμός εντύπου, σχεδιασμός καταλόγου, δημιουργία από την αρχή εικαστικού σε πολλές μορφές και σε υψηλή ανάλυση για εκτύπωση.

 • Επαγγελματική κάρτα

  Επαγγελματική κάρτα σχεδιασμός μακέτας και εκτύπωση, αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές και εκτυπώσεις σε Offset.

 • Σχεδιασμός λογοτύπου

  Σχεδιασμός λογοτύπου, Logo Design, μοναδικό εικαστικό αποτέλεσμα δημιουργίας logo και εκτύπωσης με την εμπειρία σχεδιασμού της OnlyOne.

 • WEBSITES

 • ONLINE BOOKING

 • ESHOP