Custom Design

Custom Design

Custom web design services

Μοναδικός σχεδιασμός

Με την εικόνα να έχει τον πρώτο λόγο η onlyone.gr αναλαμβάνει σε ευρύ φάσμα κάθε μορφή design - σχεδιασμό απο το λογότυπο το εικαστικό της ιστοσελίδας, την διαφημιστική καταχώρηση τον σχεδιασμό συσκευασίας custom, επαγγελματική κάρτα σχεδιασμός μακέτας και εκτύπωση, σχεδιασμός εντύπου, σχεδιασμός καταλόγου, δημιουργία από την αρχή εικαστικού σε πολλές μορφές σε υψηλή ανάλυση για εκτύπωση.

Custom Design για αναγνωρισιμότητα, εμπορικότητα, custom σχεδιασμός , website, eshop, logo, εταιρική ταυτότητα είναι έννοιες που απαιτούν ανταγωνιστικό Branding.
Custom Design Services

Σήμερα ο καθένας μπορεί εύκολα να βρει ένα δωρεάν logo ή ακόμα να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα δωρεάν με WordPress μόνος, η ιδέα όμως στο να έχεις μια μοναδική παρουσία στο διαδίκτυο έχει άλλη αξία.

Αναζητήσεις σχετικές με Custom Design μας βρίσκουν στην κορυφή αναζήτησης γιατι σαν εταιρεία σχεδιασμού εκπροσωπούμε αυτόν τον όρο 18 χρόνια.

Οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν για την κατασκευή ιστοσελίδων ενα template - theme και αλλάζουν μόνο το περιεχόμενο σίγουρα θα ήθελαν online μια μοναδική ιστοσελίδα, εμεις μπορούμε γρήγορα και εύκολα πάνω στο ίδιο θέμα να κάνουμε redesign με χαμηλό κόστος.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί πολλές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα τα περισσότερα απο αυτά υστερούν στον σχεδιασμό καθώς οι εφαρμογές και η τεχνολογία εξελίσσεται.

Η onlyone είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις custom design για το site - eshop δημιουργώντας μοναδικό για εσας εικαστικό αλλάζοντας εντελώς την online παρουσία σας με ένα μοναδικό design έτοιμο να υποδεχτεί το ήδη υπάρχον περιεχόμενο.

Η επιτυχία μέσα απο σενάρια σχεδιασμού και ανάλυσης

Δεν είναι τυχαίο που οι βιομηχανίες επενδύουν στον σχεδιασμό design, είτε πρόκειται για μια συσκευασία τροφίμων ή για τον σχεδιασμό αυτοκινήτου. Το design εξυπηρετεί το Marketing και τις προεκτάσεις για την σωστή πολιτική προώθησης διαφήμισης του προϊόντος.

Η OnlyOne αναλαμβάνει το σχεδιασμό συμπεριλαμβάνοντας στρατηγικές ανάλυσης αξιοποιώντας το σκοπό του brand για τη σωστή προβολή. Μέσα από το σχεδιασμό, ο βασικός στόχος είναι η επικοινωνία λαμβάνωντας πάντα υπόψιν τις παραμέτρους που αυτό έχει σχεδιαστεί και προορίζεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες design - web strategy της OnlyOne:

Με ανάλυση και σαφείς στόχους δημιουργούμε σενάρια design που εξυπηρετούν σε έκταση κάθε στόχο.

  1. Σχεδιασμος website και τη βελτιστοποίηση αλληλεπίδρασης της ιστοσελίδας.
  2. Σχεδιασμος eshop και τη βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε σελίδες προϊόντων.
  3. Σχεδιασμος λογοτυπου και χαράσσουμε σενάρια προώθησης για το brand της επιχείρησης.
  4. Σχεδιασμος συσκευασιας και δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις τοποθέτησης brand στην αγορά.

Ζητήστε προσφορά

Custom design είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να μετατρέψετε την ιδέα σας σε επιτυχημένο brand και να δείτε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει, να αναπτύσσεται και να αυξάνει το μερίδιο κέρδους και δημοφιλίας της στην αγορά.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις παρέχοντας ευρείας γκάμας υπηρεσίες (logo design, έντυπο και ηλεκτρονικό σχεδιασμό, στρατηγικές marketing κ.α) με συμφέρον για εσάς κόστος σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, καθώς «σταθερός πελάτης είναι ο ευχαριστημένος πελάτης»!

Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας από τους επαγγελματίες μας!

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Εταιρική Ταυτότητα
Branding