Δημοσίευση Ισολογισμών

Δημοσίευση Ισολογισμών

Μέχρι την ψήφιση του νόμου 4972 ΦΕΚ (Α/86/11-14-2012) με τίτλο «Βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος», κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη στη δημοσίευση ισολογισμών της σε εγχώρια οικονομική ή πολιτική εφημερίδα.

Σήμερα, μετά την κατάργησή του, μπορείτε να Αναρτήστε τον ισολογισμό της Εταιρείας σας Online, νόμιμα, έγκυρα και εξοικονομώντας τα χρήματα σας.
Κατασκευη ιστοσελιδας για δημοσίευση ισολογισμού

Θα εμπιστευόσασταν όμως οποιαδήποτε εταιρεία να διαχειριστεί ένα τόσο λεπτό ζήτημα που αφορά στην εταιρεία σας; Η πορεία της OnlyOne στον χώρο του διαδικτύου και οι εταιρική αφοσίωση που επιδεικνύουν σταθερά και μακροχρόνια οι πελάτες μας,σκιαγραφούν το προφίλ μιας εταιρείας άξιας εμπιστοσύνης.

Με υπευθυνότητα, διακριτικότητα και ασύγκριτο επίπεδο επαγγελματισμού και υπηρετούμε τον χώρο των εταιρειών (Α.Ε, ΕΠΕ) παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες δημοσίευσης ισολογισμών στο site της εταιρείας σας.

Αν δεν επιθυμείτε να αναρτήσετε τα οικονομικά σας στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται για την εμπορική προβολή σας ή αν δεν διαθέτετε κάποια ήδη, αναλαμβάνουμε την κατασκευή site δημοσίευσης ισολογισμών και ανακοινώσεων, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δημοσίευσης ισολογισμών αφορούν:

Επεξεργασία αρχείου ισολογισμού και ηλεκτρονική δημοσίευσή του στο εταιρικό σας website. Σε ευδιάκριτο ή διακριτικό σημείο. Το αναρτηθέν αρχείο είναι σε μορφή PDF για πλήρη ορατότητα στο διαδικτυακό κοινό και προσαρμοστικότητά του σε κάθε τύπο συσκευής.

  1. Σε περίπτωση που θέλετε να αποκρύψετε τις σχετικές πληροφορίες από τις μηχανές αναζήτησης, οι επαγγελματίες μας ικανοποιούν απόλυτα το αίτημά σας.
  2. Κατασκευή ιστοσελίδας δημοσίευσης ισολογισμών. Σε τιμές ευκαιρίας και σε λίγα μόλις «βήματα» το νέο εταιρικό σας απόκτημα είναι έτοιμο και πλήρως λειτουργικό.
  3. Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε ταχύτατους και προηγμένους τεχνολογικά servers (hosting).
  4. Κατοχύρωση του domain της ιστοσελίδας με τη νόμιμη κατάληξη «eu» ή «gr».
  5. Αποστολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης δημοσίευσης της ετήσιας οικονομικής κατάστασης της εταιρείας σας στο ΓΕΜΗ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποστείλετε στην εταιρεία μας τις δημοσιευτέες πράξεις ισολογισμού και να εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες μας. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν εκείνοι.

Ζητήστε προσφορά

Ενημερωθείτε σήμερα για την κατασκευή ιστοσελίδας για δημοσίευση ισολογισμού, το κόστος και τα οικονομικά πακέτα Web Hosting για την φιλοξενία ιστοσελίδας.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Ιστοσελίδες Δικηγόρων
Κατασκευή Microsite