Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Ο κύριος σκοπός για να δημιουργήσετε μια δυναμική ιστοσελίδα είναι για να μειώσετε τα συνεχή έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδα σας. Η εταιρεία OnlyOne έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας με διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία μας με το WordPress, Joomla και Drupal, μπορούμε γρήγορα να επανασχεδιάσουμε ή να δημιουργήσουμε νέες ιστοσελίδες που είναι εύκολο να διαχειριστείτε και είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Δυναμικες ιστοσελιδες websites

Σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν κατασκευαστεί χάρη στα προγράμματα ανοιχτού κώδικα με χρήση κάποιου δωρεάν λογισμικού – Open Source CMS (content management system). Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κανείς να σχεδιάσει μια ιστοσελίδα, ένας τρόπος είναι οι πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα CMS, όπως κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress, Joomla, Drupal.

Η κατασκευή ιστοσελίδων με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, είναι αυτό που πραγματικά μας κάνει να ξεχωρίζουμε, αυτό είναι το μέρος του προγράμματος σχεδιασμού ιστοσελίδων, που σας επιτρέπει να κάνετε ενημερώσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας 24/7. Το πρόγραμμά CMS είναι τόσο εύκολο στη χρήση και σας δίνει ελευθερία και σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Ορισμένα προγράμματα CMS που χρησιμοποιούμε είναι το Joomla, WordPress, Drupal. Θεωρούμε ότι είναι φιλικά προς το χρήστη εύκολο να τα κατανοήσετε για να τα διαχειριστείτε. Θα έχετε τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας και θα είναι πάντα ενημερωμένη.

Το περιεχόμενο θα είναι πάντα φρέσκο και χωρίς λάθη. Αυτό είναι εξαιρετικό όσον αφορά τις στρατηγικές SEO όπου οι μηχανές αναζήτησης είναι πάντα σε επιφυλακή για νέο περιεχόμενο αναζητώντας ενημερωμένες ιστοσελίδες. Απλά φανταστείτε την εξεύρεση του site σας στην πρώτη σελίδα Google.

Γιατί όμως να προτιμούμε κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας wordpress περιβάλλοντος;

Το Wordpress αυτή τη στιγμή θεωρείται η πλέον δημοφιλής πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που αφορά κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων, μέσω απολύτως παραμετροποιήσιμων θεμάτων και ενός εύκολα διαχειρίσιμου για τον χρήστη διαδικτυακού περιβάλλοντος.

Επαληθευμένα, θεωρείται από τους προγραμματιστές, ως η περισσότερο ασφαλής (bug free) επιλογή και ταυτόχρονα ως η πλατφόρμα με την καλύτερη SEO υποδομή.

Κατά συνέπεια οι κατασκευές ιστοσελίδων wordpress φέρουν εξ αρχής την εύνοια της Google και εφόσον αποτελέσουν αντικείμενο επιμελούς και αποδοτικού SEO marketer, εγγυώνται υψηλές θέσεις στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης- κύρια πηγή επισκεψιμότητας ενός site.

Προωθούμε επομένως την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας wordpress ως την πλέον οικονομική, αλλά συγχρόνως και την πλέον αποδοτική επιλογή για την μετέπειτα χρήση της. “Μεγαλύτερη ευκολία, μεγαλύτερο κέρδος”, όπως οι πελάτες μας καταλήγουν συνήθως να λένε.

Βάσει ενός τιμοκατάλογου κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων που δεν ανακοινώνεται αλλά διαμορφώνεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας, η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας Templates και Layouts και αναλαμβάνει υπηρεσίες κατασκευής δημιουργικών ιστοσελίδων όπως:

  1. Εγκατάσταση WordPress.
  2. Εγκατάσταση αναγκαίων plugins.
  3. Ασύγκριτο επίπεδο ευκολίας στην διαχείριση της πλατφόρμας.
  4. Κατασκευή πρωτότυπου template
  5. Δημιουργία menu και κατηγοριών
  6. Εμπλουτισμός περιεχομένου
  7. SEO optimization

Αυτό που βρίσκεται σε κανέναν τιμοκατάλογο κατασκευής ιστοσελίδας με wordpress ή όχι- δυναμικής ιστοσελίδας ή μη- είναι η ικανότητα του επαγγελματία να θεωρεί τον δικό σας στόχο προσωπική του υπόθεση. Κι αυτό αν και παραλείπεται, για την εταιρεία μας είναι μετρήσιμη αξία που παρέχεται δωρεάν.

Ζητήστε προσφορά

Με εμπειρία στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και την επιτυχία της διαδικτυακής παρουσίας, διαμορφώνοντας όλες τις προϋποθέσεις για αύξηση κερδών, φήμης και τρόπους αύξησης επισκεψιμότητας.

Στην εταιρεία μας σεβόμενοι την αναλογία τιμής-ποιότητας υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και υψηλή αίσθηση καθήκοντος την κατασκευές δυναμικών sites που αποτελούν τόσο σχεδιαστική (με την υπογραφή κορυφαίων graphic designers) όσο και τεχνική εμπειρία.

Με την διαμόρφωση όλων εκείνων των χαρακτηριστικών κατά τη δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας που εξασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή πλοήγηση, γρήγορη φόρτωση, συμβατότητα σε mobile συσκευές, βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης κ.α

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Δημιουργία Ιστοσελίδων
Mobile Εφαρμογές