κατασκευή e-shop δωρεαν

κατασκευή e-shop δωρεαν

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop δωρεάν, με μηδενικό budget σε λίγη μόνο ώρα μόνο με 139€ το έτος.

Η εταιρεία OnlyOne δίνει σημασία στις ανάγκες σας, στα πλαίσια επικοινωνίας και διάδρασης αναλάβαμε την πρωτοβουλία να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει οικονομικά το δικό του e-shop – ecommerce website. Το πρόγραμμα το ονομάζουμε Online Store Builder είναι σχεδόν δωρεάν, μπορείτε σήμερα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και την δυνατότητα αναβάθμισής του.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταγραφή εντυπώσεων ο ενθουσιασμός και κατά πόσο αλληλεπιδρά στην σύγχρονη κοινωνία η λέξη δωρεάν, eshop, δωρεάν φιλοξενία e-shop για πάντα!

Δημιουργια e-shop δωρεαν

Πακετα eshop με wordpress, δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα γρήγορα και εύκολα, επιλέξτε το θέμα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας ανάμεσα σε εκατοντάδες σχέδια.

Δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν e-shop WordPress δημιουργήστε ένα e-shop μόνοι σας, διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας έτσι όπως θα θέλατε και σε πολύ απλά βήματα. Έχουμε σχεδιάσει πρότυπα που μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι η ιδανική λύση για on-line καταστήματα αγορών με ενσωματωμένο blog Sharing on Social Media.

 1. Δωρεάν hosting για ένα έτος αξίας 120€, χώρος στον δίσκο 6GB, λογαριασμοί email 100+, Απεριόριστο traffic, 24/7 Υποστήριξη.
 2. Δωρεάν εφαρμογή για κινητά (Mobile) για την καλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές, με μέσο όρο το 40% των επισκέψεων στον δικτυακό προέρχονται από κινητές συσκευές.
 3. Δημιουργία e-shop WordPress με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα. Βελτιστοποίηση WooCommerce WordPress για ταχύτερη φόρτωση.
 4. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας WordPress για ταχύτερη φόρτωση.
 5. Σας παρέχουμε υποστήριξη σε τεχνικά θέματα όλο το 24ώρο / 7 ημέρες Τηλ. Υποστήριξης: 6987821090
 6. Κατασκευή e-shop με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης

Κατασκευάστε μόνοι σας e-shop χωρίς γνώσεις προγραμματισμού με πραγματικά εύκολη διαχείριση του Online Store Builder με το βραβευμένο drag and drop WordPress editor. Προσαρμογή διάταξης του προτύπου και με την προσθήκη νέων θέσεων για φωτογραφίες, επιλογή γραμματοσειράς και χρωμάτων. Είναι ευέλικτο, εύκολο να προσαρμοστεί λειτουργικά και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα πάντα με επιτυχία.

Κατασκευη eshop μονος μου πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατασκευή e-shop μόνος σας, εκ του μηδενός, με μηδενικό budget σε λίγη μόνο ώρα;

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε πως θαυματοποιοί δεν υπάρχουν και πως η ιδέα της δωρεάν δημιουργίας eshop, δεν σας εμπνέει αξιοπιστία, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του Woocommerce, μια από τις δημοφιλέστερες δωρεάν e-commerce πλατφόρμες ανά τον κόσμο, βασισμένη στο Wordpress.

Το πραγματικό ζητούμενο επομένως δεν είναι “πώς να φτιάξω ιστοσελίδα μόνος μου δωρεάν”, αλλά πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε αφορά την διαδικτυακή προέκταση φυσικού καταστήματος είτε αποκλειστικά online επιχειρηματική παρουσία, υλοποιείται είτε από κάποιον επαγγελματία είτε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με την χρήση έτοιμων πακέτων eshop. Στην περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή eshop μόνοι σας, βγαίνετε αυτομάτως κερδισμένοι σε χρόνο και χρήμα.

Οι τιμές δημιουργίας eshop στην αγορά κυμαίνονται σε μια ευρεία κλίμακα, από μηδενικές εως δύσκολα προσεγγίσιμες. Το μυστικό που ίσως βοηθήσει στην λήψη απόφασης είναι πως ακόμη και η δωρεάν δημιουργία e-shop μπορεί εφόσον αξιοποιηθεί σωστά η παραμετροποιήσιμη, Responsive Design και SEO friendly φύση του wordpress να αποδώσει τα μέγιστα για την επιχείρησή σας.

To κλασικό ερώτημα που διατυπώνεται συχνά από όσους επιχειρούν δωρεάν δημιουργία e-shop “τί χρειάζεται;”, απαντάται με τον πλέον συνοπτικό κι εύστοχο τρόπο με τη λέξη: “θέληση”.

Μοιάζει απλοϊκό κι όμως, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, σχεδιασμού και στις χαμηλότερες τιμές δημιουργίας eshop, μπορείτε να αναλάβετε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και να διεκδικήσετε το μερίδιό σας στην μεγάλη αγορά των online πωλήσεων.

Κατασκευάστε eshop μόνοι σας, μέσω ενός user friendly περιβάλλοντος όπως αυτό της Wordpress πλατφόρμας και εκμεταλλευτείτε μέσω ειδικών plugins κάθε δυνατότητα αύξησης της επιχειρηματικής σας ανταγωνιστικότητας.

H εταιρεία μας, συνεπής στην ικανότητά της να προβλέπει τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει σε όποιον επιχειρεί την κατασκευή eshop μόνος του, όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” για να ξεκινήσει το δικό του success story.

Συγκεκριμένα:

 1. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες κατασκευές ηλεκτρονικών καταστημάτων σε open source (WooCommerce, WP eCommerce, OpenCart, Magento, PrestaShop κ.α)
 2. Παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία σε αξιόπιστους servers
 3. Βοηθούμε να καταλήξετε στο πλέον κατάλληλο για το eshop σας δωρεάν template
 4. Αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όποιας έκδοσης επιλέξετε προκειμένου να καλύψουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη ανάγκη.
 5. Φροντίζουμε για το maximum στην απλότητα διαδικασίας αγοράς από το αρχικό στάδιο της προβολής των προϊόντων ως το τελικό check out.
 6. Κατασκευάζουμε σύστημα Back Office για την καλύτερη διαχείριση παραγγελιών.
 7. Παρέχουμε δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής μέσω σύνδεσης του eshop με τα διεθνή συστήματα πληρωμών, δημιουργώντας περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.
 8. Αναλαμβάνουμε καμπάνιες διαφήμισης των προϊόντων σας.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Το να κατασκευάσετε μόνοι σας eshop όμως, όσο καλαίσθητο και λειτουργικό αν καταλήξει να είναι το αποτέλεσμα, ενέχει τον κίνδυνο της μειωμένης μετέπειτα αποδοτικότητας. Για να ξεχωρίσει ένα eshop δωρεάν δημιουργίας μεταξύ των αμέτρητων ανταγωνιστών που προκύπτουν στο πλάνο σε ημερήσια βάση, δεν χρειάζεται απλά όμορφο εικαστικό περιβάλλον και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Χρειάζεται σχεδιασμό που να ευνοεί την ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη και “έξυπνο” πλασάρισμα του eshop στην αγορά-κάτι που απαιτεί τις εξειδικευμένες γνώσεις επαγγελματία. Οι συνεργάτες μας βρίσκεται στο πλευρό σας, προκειμένου όταν επιχειρήσετε κατασκευή eshop μόνοι σας, αυτό να συμβεί από πλεονεκτική θέση και με όλα τα εφόδια επιτυχίας.

Οι κατηγορίες θεμάτων αφορούν ιστοσελίδες όπως:

 1. Ιατρικές, για προβολή ιατρείου, κλινικής και μονάδων υγειονομικής περίθαλψης
 2. Τουριστικές, για διοργάνωση εκδρομών, διαφήμιση ταξιδιωτικών πακέτων κ.α
 3. Ψυχικής υγείας, για προβολή επαγγελματία του χώρου, υπηρεσιών κ.α
 4. Online Food Delivery, με σχεδιασμό που εξυπηρετεί την εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικών παραγγελιών
 5. Φωτογράφου, με σχεδιασμό για την καλύτερη προβολή έργου επαγγελματία
 6. Construction Company Website, για κατασκευαστικές εταιρείες
 7. Κοινωνικών εκδηλώσεων, για προβολή συνεδρίων, συγκεντρώσεων κ.α
 8. Ξενοδοχείου, με αυτοματοποιημένο σύστημα online κρατήσεων
 9. Blog, για προσωπική έκφραση και διαδραστικότητα
 10. E-shop, για online πωλήσεις προϊόντων/υπηρεσιών