ecommerce Greece

ecommerce Greece

e-commerce Ελλάδα

Ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα

ecommerce με γέφυρα σύνδεσης σε ERP, παρακολούθηση Barcode, πολλαπλοί κωδικοί ανά είδος, B2B - B2C λύσεις παρέχοντας στις επιχειρήσεις ένα ολοκληρωμένο eshop τελευταίας τεχνολογίας και πάντα αναβαθμισμένο και ασφαλές. Δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις αγορών καλαθιού σύμφωνα με τις ανάγκες του προϊόντος και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Σήμερα, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια από τις κύριες μεθόδους δημιουργίας κέρδους για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους Online.
e-commerce

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη e-commerce βρίσκει λύσεις B2B και B2C στοχεύοντας στο επόμενο βήμα, στην ενίσχυση κλιμακωτής απόδοσης πωλήσεων μέσω του eshop. Η εταιρεία μας, με εμπειρία χρόνων επιταχύνει κάθε διαδικασία να μετατρέψει τον επισκέπτη, σε μια σταθερά πελατειακή βάση.

Απο το φυσικό κατάστημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η OnlyOne σας προσφέρει ολοκληρωμένο online shop πλήρως αποδοτικό και διασφαλίζει τη λειτουργικότητα του eCommerce με ασφαλής τρόπους πληρωμής (check out) ακολουθώντας τους διεθνείς κανονισμούς ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συγκεκριμενα η αναπτυξη e-commerce αφορα

Ανάπτυξη πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) με λειτουργίες όπως, απεριόριστα προϊόντα και κατηγορίες, σε ασφαλές checkout μιας σελίδας, κάνουμε τις ηλεκτρονικές αγορές εύκολη για τους πελάτες και εύκολη στη διαχείριση των κατόχων eshop.

Από την πώληση ενός προϊόντος ή συνδρομής, μέχρι την πληρωμή μιας υπηρεσίας, η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει την προσαρμοσμένη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι ιδανική για την επιχείρησή σας.

WooCommerce: Ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce, βασίζεται στο WordPress με τεράστιες επιλογές και χαρακτηριστικά που μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει ενα eshop με χαμηλό κόστος. Αν αναζητάτε μια λύση δωρεάν ecommerce πλατφόρμας τότε, το ηλεκτρονικό κατάστημα WordPress είναι ιδανικό και οικονομικό.

Magento: Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που παρέχει το Magento είναι μοναδικό λόγο των χαρακτηριστικών όπως: σύγκριση προϊόντων, wishlist, πολυεπίπεδη πλοήγηση, επιλογές ενοποίησης με διαφορετικούς τρόπους πληρωμών, φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, SEO Friendly CMS, διαχείριση λιανικής και ανάπτυξη πλατφόρμας για χονδρική.

Διασφάλιση ποιότητας e-shop, με υπηρεσίες ECOMMERCE ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέπουν στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στο e-shop από κάθε πλατφόρμα και ηλεκτρονική συσκευή, διασφαλίζοντας ότι το online shop είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για να καλύψει τις μοναδικές σας ανάγκες- συμβατότητας. Ξεκάθαρες αποκλειστικές λύσεις εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες μαζί με σαφή κωδικοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα του W3C.

Σύνδεση eshop με σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών, ο τρόπος των πληρωμών σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Συνιστούμε στους πελάτες μας το PayPal γιατί είναι γρήγορο, εύκολο και ασφαλές. Παράλληλα ενσωματώνουμε στο eshop όλες τις τράπεζες του εθνικού δικτύου.

Τράπεζα Πειραιώς με δόσεις σύνδεση eshop που έχει σχεδιαστεί για τη διενέργεια πληρωμών με πιστωτική κάρτα μέσω Winbank της Τράπεζας Πειραιώς με πύλη πληρωμής που χρησιμοποιεί την μέθοδο redirection όπου ο χρήστης ανακατευθύνεται στο site επεξεργασίας (Winbank) ώστε να πραγματοποιηθεί η πραγματική πληρωμή.

Εθνική Τράπεζα HPS με δόσεις σύνδεση eshop που έχει σχεδιαστεί για τη διενέργεια πληρωμών με πιστωτική κάρτα μέσω Εθνική Τράπεζα (Ελλάδα) με πύλη πληρωμής που χρησιμοποιεί την μέθοδο redirection όπου ο χρήστης ανακατευθύνεται στο site επεξεργασίας (Εθνική Τράπεζα) ώστε να πραγματοποιηθεί η πραγματική πληρωμή.

Eurobank VPOS με δόσεις σύνδεση eshop που έχει σχεδιαστεί για τη διενέργεια πληρωμών με πιστωτική κάρτα μέσω Eurobank (Ελλάδα) με πύλη πληρωμής που χρησιμοποιεί την μέθοδο redirection όπου ο χρήστης ανακατευθύνεται στο site επεξεργασίας (Eurobank) ώστε να πραγματοποιηθεί η πραγματική πληρωμή.

Σχεδιασμός e commerce για αυτόματη εισαγωγή προϊόντων

Κερδίστε χρόνο με το υπο κατασκευή e-shop, η OnlyOne με πλήρως αναβαθμισμένες εφαρμογές έχει αναπτύξει εργαλεία για τη μεταφορά e-shop και βάσης δεδομένων με αυτόματη εισαγωγή χωρίς να χρειάζεται οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος να περάσουν τα προϊόντα από την αρχή.

Κατασκευη eshop με τις βασικες αρχες SEO: Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι φιλικά προς το SEO τοποθετούν όλες τις σημαντικές λέξεις- κλειδιά που σχετίζονται με τα προϊόντα σε Title tаgѕ, Mеtа tags και ALT tags (ετικέτες) στις ιστοσελίδες.

Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να εισχωρήσουν στις σελίδες των προϊόντων σας και να συλλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Με το να ακολουθείτε πιστά τις βασικές αρχές SEO κατασκευής eshop, οι σελίδες των προϊόντων σας θα εμφανίζονται κατάλληλα και θα έχουν υψηλή κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση eshop στα social media και σε open source πλατφόρμες

Δημιουργία Facebook shop WooCommerce, κατασκευη eshop με WordPress βασίζεται στη φιλοσοφία Create - Sell - Grow εκμεταλλευτείτε το κοινό σας στα Social Media δημιουργήστε προιόντα και στη συνέχεια δημιουργήστε διαφημίσεις που είναι στοχευμένες απευθείας σε δυνητικούς πελάτες στο διαδικτυο.

Συνδεση e-shop με skroutz, συνδέουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την πλατφόρμα skroutz για να αυτόματη καταχώρηση από xml αρχείο όλα σας τα προϊόντα, αναλαμβάνουμε για εσας την εγγραφη και την σύνδεση για να διαφημίσετε τα προιόντα σας με χαμηλές χρεώσεις και να ξεκινήσετε να πουλάτε άμεσα.

e-commerce και ενίσχυση brand επιχείρησης

Κατανοούμε τις διαφορετικές ανάγκες που κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει και δημιουργούμε χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν την ειδικότητα και τον τομέα εξειδίκευσης στην αγορά με υποδομή e-commerce που αυτοματοποιεί τα πάντα.

Η ικανότητα ανάπτυξης eshop απο την εταιρεία μας, σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να εμπιστευτούν τα προϊόντα σας, χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου e-commerce που ενισχύουν το brand της επιχείρησης.

Ζητήστε προσφορά

Αναλαμβάνουμε σε λογικό κόστος κατασκευή eshop με τα δημοφιλή WooCommerce του Wordpress και Opencart με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνικών online πώλησης.

Εμπιστευτείτε μας για σχεδιασμό ηλεκτρονικού καταστήματος, για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές (πρωτόκολλο SSL) που κάνουν τη διαφορά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Drupal Commerce
WordPress eCommerce