Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη Κατασκευή eshop Αθήνα

To να καταλήξει κανείς σε εταιρεία ανάθεσης για την κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη- δεν είναι δύσκολο. Συχνά παράγοντες marketing, τύχης, οικονομικοί παίζουν το ρόλο τους. Το δύσκολο είναι να μπορέσει να λάβει τα μέγιστα από τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής του, στην πορεία που έπεται της κατασκευής eshop.

Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη

Για την εταιρεία μας “Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη” σημαίνει εγγυημένα, μετρήσιμα αποτελέσματα σε έναν χώρο χρόνιων διακρίσεων συνεισφοράς και σταθερών συνεργασιών.

Έρευνα αγοράς μελέτη ανταγωνιστών και στρατηγική αξιοποίησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της επιχείρησης του πελάτη.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος θεσσαλονίκη με Woocommerce του WordPress το πανίσχυρο δωρεάν πρόσθετο που χρησιμοποιείται από το 30% των ιστοσελίδων e-commerce παγκοσμίως παρέχει τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης.

Custom σχεδιασμός και κατασκευή e shop στη Θεσσαλονίκη, για εξυπηρέτηση και των πιο εξειδικευμένων αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη.

Σχεδιασμός λειτουργικού, καλαίσθητου και “smart” γραφικού περιβάλλοντος, στο οποίο να μπορεί να προβλεφθεί και να κατευθυνθεί η συμπεριφορά του υποψήφιου αγοραστή.

Υψηλά standards ευκολίας πλοήγησης- μία από τις βασικές παραμέτρους που κρίνουν την επιτυχία ενός eshop, με ευδιάκριτες κατηγορίες, φίλτρα αναζήτησης, κουμπιά CTA, μπάρες κύλισης.

Απλοποίηση των συναλλαγών μέσω σύνδεσης του eshop με ευρεία γκάμα τρόπων πληρωμής. Όπως χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες κάθε τράπεζας εθνικού δικτύου, paypal.

Φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος σε αξιόπιστο server αδιάκοπης λειτουργίας, κατοχύρωση domain και σχεδιασμός λογοτύπου επιχείρησης.

 1. Εξασφάλιση μέγιστης ασφάλειας συναλλαγών με πιστοποίηση προτύπου PCI DSS.
 2. Εφαρμογή τακτικής Up-Selling και Cross-Selling για κατακόρυφη αύξηση εσόδων.
 3. SEO στρατηγική και βελτιστοποίηση, για κορυφαία αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.
 4. Σχεδιασμός αυτοματοποιημένων λειτουργιών υπολογισμού μεταφορικών της αποστολής και Φ.Π.Α, αλλά και ενημέρωσης αποθεμάτων.
 5. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με πλατφόρμα WooCommerce, Magento, WordPress, Drupal, Opencart.

Η ειδοποιός διαφορά μας στην κατασκευή eshop στην Θεσσαλονίκη

Η αγορά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος συνιστά για τον επισκέπτη πραγματική εμπειρία. Σύμφωνα με έρευνα της KISSmetrics, 52% των αγοραστών, αποφεύγει τις συναλλαγές με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα όταν δεν καλύπτεται από το design.

Οι επιλογές χρωμάτων σε πεδία και κατηγορίες, το background, η εμφάνιση της γραμματοσειράς, η σωστή τοποθέτηση κουμπιών στην ιστοσελίδα, τα αλλεπάλληλα Pop Up Ads.

Είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά του και την εμπιστοσύνη που θα επιδείξει ή όχι στο eshop.

Στην εταιρεία μας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη παράλληλα με τα του τεχνικού μέρους, το ψυχολογικό κομμάτι του e-commerce.

Παραδίδουμε έργο στις καλύτερες τιμές κατασκευής e-shop στη Θεσσαλονίκη, χωρίς περιττά εφέ, με ευχρηστία και ποιότητα διαδικτυακής εμπειρίας.

Κατασκευή eshop Αθήνα

Είτε επιθυμείτε διαδικτυακή εκπροσώπηση φυσικού καταστήματος είτε αποκλειστικά την εμπειρία του e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) με όλα τα προνόμια που συνεπάγεται, η αναζήτηση εταιρείας για κατασκευή eshop Αθήνα είναι το πρώτο βήμα ανοίγματος στο ευρύ διαδικτυακό κοινό, το κέρδος και την αύξηση φήμης.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για κατασκευή eshop Αθήνα και γύρω περιοχές, αποφασίζετε να κινηθείτε με αξιοπιστία και μεθοδικότητα.

Εμπνευσμένοι από τα διεθνή επαγγελματικά πρότυπα και τεχνολογικές εξελίξεις, πρωτοποριακό πνεύμα και υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της κατασκευής eshop, η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα e-commerce στην Αθήνα, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Αθήνα

Κατασκευές eshop με ασύγκριτο επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών η κατασκευή eshop στην Αθήνα που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται με πρωτόκολλο SSL και σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο PCI DSS.

 1. Κατασκευή eshop με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo κ.α) και το maximum ευκολίας πλοήγησης.
 2. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με το μη ανταγωνίσιμο και πλήρως επεκτάσιμο πρόσθετο Woocommerce του WordPress (παρέχεται δωρεάν) και το αναγνωρισμένο Opencart.
 3. Σχεδιασμός μοντέρνου, καλαίσθητου και ποιοτικού εικαστικού περιβάλλοντος, με την υπογραφή κορυφαίων graphic designers.
 4. Απλοποίηση της διαδικασίας αγοράς μέσω σύνδεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος με πληθώρα τρόπων πληρωμής, όπως Τράπεζες Εθνικού Δικτύου, Paypal κ.α

Βελτιστοποίηση SEO με αποδοτική τοποθέτηση title tags, Meta Tags και ALT tags στην ιστοσελίδα, για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 1. Εφαρμογή τεχνικών Digital Marketing για ποιοτική προβολή σε στοχευμένο κοινό.
 2. Αυτοματοποίηση υπολογισμού μεταφορικών αποστολής και προσθήκης Φ.Π.Α στις παραγγελίες.
 3. Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος σε servers τελευταίας γενιάς
 4. Έρευνα αγοράς και μελέτη ανταγωνιστικών μεθόδων.
 5. Speed Loading σχεδιασμός e-shop, για γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας.

eye-catching eCommerce Design Solutions

Συχνά λέγεται πως όσο λειτουργική και να είναι μια κατασκευή eshop στην Αθήνα ή οπουδήποτε στον κόσμο, σημασία έχει το περιεχόμενό της και τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση.

Και τα πλέον εμπορικά προϊόντα ωστόσο αν δεν παρουσιάζονται σωστά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αν δεν μπορούν να αγοραστούν εύκολα ή αν το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν εμπνέει επαγγελματισμό, ενδέχεται να μείνουν στο “ράφι”. Όλα επομένως είναι θέμα κατασκευής.

Δημιουργούμε διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο η συμπεριφορά του αγοραστή μπορεί να προβλεφθεί και να καθοδηγηθεί στην επιθυμητή ενέργεια.

Φροντίζουμε για την κατάλληλη προβολή των προϊόντων στις κατηγορίες της ιστοσελίδας, απλοποιώντας την πλοήγηση με μπάρες κύλισης και ευδιάκριτα κουμπιά CTA (“Call to Act”) και της δημιουργίας έξυπνων φίλτρων αναζήτησης προϊόντων.

Παρέχουμε επαρκείς πληροφορίες για το κάθε προϊόν, με σαφείς eye catching τίτλους, reviews, related products και οπτικό υλικό υψηλής ποιότητας.

H κατασκευή eshop στην Αθήνα αποτελεί για μας πεδίο διάκρισης. Δεν χρειάζεται για εσάς να αποτελέσει ρίσκο.