Σεμινάρια Web Design

Σεμινάρια Web Design WordPress κατασκευή ιστοσελίδων & WooCommerce Κατασκευή e-shop, Ομαδικά ή Ατομικά.

WordPress Seminars

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιείται πάνω από 60 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι εύκολο στη χρήση του και αποτελείται από μια μεγάλη κοινότητα υποστήριξης.

Χρησιμοποιώντας τις χιλιάδες των διαθέσιμων plugins, θεμάτων Themes και widgets καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο για να το προσαρμόσετε. Το WordPress περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για το WordPress είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά ευέλικτο στη διαχείριση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το WordPress έχει αυξηθεί τόσο πολύ σε δημοτικότητα.

WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές plugin WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμο δωρεάν γεμάτο από τα χαρακτηριστικά και επιλογές που μπορούν να μετατρέψουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε ένα επαγγελματικό εργαλείο!

Ξεκινήστε ενα σεμινάριο Web Design WordPress μαζί μας

«Είναι τα σεμινάρια WordPress/WooCommerce πραγματικά απαραίτητα για το διαδικτυακή μου παρουσία»; Μια ερώτηση που ακούμε συχνά από άτομα που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ας σκεφτούμε πρακτικά: Θα ξεκινούσατε ποτέ επιχείρηση χωρίς να γνωρίζετε πώς πραγματοποιείται η διαδικασία της πώλησης ή ποια πάγια έξοδα απαιτούνται για την λειτουργία της; Ακόμη και αν το ρισκάρατε θα επρόκειτο για εγχείρημα παρακινδυνευμένο. Καθώς μην γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της θα υπήρξατε πιθανόν επιρρεπής στα λάθη.

Η κατοχή και διατήρηση ενός επιτυχημένου, νόμιμου και αποδοτικού website κατασκευασμένου με το δημοφιλές CMS ή μιας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος δεν διαφέρει. Όσο καλύτερα γνωρίζετε το «εργαλείο» της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας τόσο ορθότερες ενέργειες θα πραγματοποιείτε προς την ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξή της.

Όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια WordPress/WooCommerce της onlyone.gr περιγράφουν την εμπειρία τους συνοπτικά ως το «κλειδί» μιας Αυτόνομης και Ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας.

Στελέχη επιχειρήσεων με ανάγκη επιμόρφωσης, φοιτητές με ενδιαφέρον για το Web Design, ιδιώτες που επιθυμούσαν μια σταθερή πηγή εισοδήματος. Μέσω eCommerce site, με ή χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, επένδυσαν στον εαυτό τους συμμετέχοντας στα προγράμματά μας και δικαιώθηκαν.

Ισχυρό κίνητρο παρακολούθησης μαθημάτων, το καθαρό κέρδος που συνεπάγεται αυτής με το πέρας των μαθημάτων. Αναλαμβάνετε την κατασκευή,την διαχείριση και την προώθηση της ιστοσελίδας μόνος, μακριά από περιττά έξοδα προς τρίτους.

WEB DESIGN & DEVELOPMENT ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Οι χαμηλές τιμές web design σεμιναρίων WordPress/WooCommerce της εταιρείας μας σε συνδυασμό με τις ελάχιστες μεν ποιοτικές και εποικοδομητικές δε ώρες που απαιτούν,αποτελούν παράγοντες που καθιστούν την αίσθηση παντοδυναμίας, ελευθερίας κινήσεων και ασφάλειας, εύκολα επιτεύξιμη.

Στις διδακτικές ενότητες καταπιανόμαστε με κάθε πρόκληση σχεδιασμού, κατασκευής, διαχείρισης και προώθησης του προσωπικού σας website ή eshop. Αποδεικνύοντας πως ζητούμενα όπως δημιουργία ανταγωνιστικού e-Commerce site με κατάταξη στην κορυφή της Google, είναι κυριολεκτικά στο χέρι σας.

Καλύπτουμε όλη την διαδικασία δημιουργίας εύχρηστων, λειτουργικών και αποδοτικών δυναμικών ιστοσελίδων, απλοποιώντας την εκμάθηση διαχείρισής τους σε 10 μόλις βήματα:

  1. Επιλογή και κατοχύρωση domain
  2. Επιλογή hosting- server φιλοξενίας
  3. Εγκατάσταση WordPress
  4. Επιλογή θέματος και εγκατάσταση
  5. Εγκατάσταση απαραίτητων plugins λ.χ WooCommerce όταν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα κ.α
  6. Δημιουργία σελίδων, κατηγοριών και banners
  7. Δημιουργία περιεχομένου
  8. Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης και ποιοτικός έλεγχος ασφάλειας
  9. Συντήρηση, μεταφορά ή αναβάθμιση website
  10. Εκπόνηση στρατηγικής Internet Marketing και SEO βελτιστοποίηση

Ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μας για τα πακέτα σεμιναρίων WordPress / WooCommerce και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας πορεία αξιόπιστα και αποτελεσματικά.