Δημιουργία καμπάνιας Google Ads

Το Google Adwords είναι ένα “εργαλείο”, το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όσους δημιουργούν έναν λογαριασμό στην Google. Αφότου δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της Google. Τα οποία είναι δωρεάν, όπως το Adwords, το Webmaster, το Analytics κ.α.

Η πιο αξιοσημείωτη λειτουργία του Google Adwords είναι η δυνατότητα που σας δίνει, να δημιουργείτε pay per click διαφημιστηκές καμπάνιες (Google Adwords campaigns) και να πραγματοποιείτε ολοκληρωμένες αναζητήσεις στις λέξεις κλειδιά. Keywords τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν, για να βρουν την επωνυμία της επιχείρησης σας στην μηχανή αναζήτησης.

Αξιοποιηση και βελτιστοποιηση εργαλειων Google Adwords

Στην προσπάθεια αξιοποίησης των κατάλληλων εργαλείων του Google Adwords, η OnlyOne είναι ακριβώς ο σύμμαχος που χρειάζεστε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έμπειρος γνώστης της τέχνης δημιουργίας διαφημιστικής καμπάνιας επί πληρωμή. Συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη της σωστής προβολής της επιχείρησής σας με έναν απόλυτα μετρήσιμο τρόπο. Καλωσορίζοντάς σας σε ένα πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας για την πρόοδο της διαδικασίας.

Μπορείτε για παράδειγμα ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε ποιες από τις διαφημίσεις σας σημειώνουν την μεγαλύτερη πρόοδο. Να τις θέτετε να εμφανίζονται συχνότερα στην μηχανή αναζήτησης και έτσι με βάση το πιο πρόσφατο διάγραμμα μιας Google Adwords Campaign.

Να λάβετε αποφασίσεις για τους τρόπους με τους οποίους θα ήταν καλύτερο να συνεχίσετε να διαφημίζεστε.

Είδη διαφήμισης Google Adwords

Μέσω του Google Adwords, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο ειδών διαφημίσεις. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για καμπάνιες, οι οποίες αφορούν διαφημίσεις της επιχείρησής σας, που θα προβάλλονται στην μηχανή αναζήτησης, όποτε κάποιος αναζητεί την συγκεκριμένη λέξη κλειδί που σχετίζεται με αυτές.

Στη δεύτερη, συναντούμε το λεγόμενο “Google Adwords Adsense”, το οποίο δημιουργεί οπτικοποιημένες διαφημίσεις, οι οποίες προβάλλονται σε σχετικές με το περιεχόμενό τους ιστοσελίδες.

Στο Google Adwords Adsense, μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, για να είναι ορατά από όλους και σε περίπτωση που κάποιος κλικάρει πάνω σε αυτές να οδηγείται αυτόματα στην ιστοσελίδα σας.

Όταν δημιουργείτε τις διαφημίσεις σας, μπορείτε να τις ενεργοποιείτε και να τις απενεργοποιείτε ανάλογα με την ζήτηση και την προοπτική της κάθε μιας. Παραδείγματος χάρη, σύμφωνα με τα στατιστικά, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τις αγορές τους τα πρωινά ή τα απογεύματα, που έχουν ελεύθερο χρόνο.

Επομένως, μπορείτε να ξεκινάτε την καμπάνια σας τα πρωινά και τα απογεύματα και να θέτετε ένα χρονικό όριο παραμονής της στο διαδίκτυο.

Εάν χρησιμοποιήσετε σωστά τις Google Adwords Campaigns, θα αυξήσετε τα κέρδη σας, έχοντας ξοδέψει ελάχιστα χρήματα. Επιπλέον, στοχεύοντας την ευρεία αγορά και να ξεκινώντας διαφημιστικές καμπάνιες σε συγκεκριμένες περιοχές. Στις οποίες πιστεύετε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας έχουν πέραση, το κέρδος σας αυξάνεται κατά πολύ.

Έχετε επίσης την δυνατότητα, να κατεβάσετε την εφαρμογή του Google Adwords στο κινητό σας τηλέφωνο και να την χειρίζεστε παντού και από απόσταση.

Ξεκινήστε να διαφημίζεστε δυναμικά στο Adwords

Εάν ψάχνετε για το τέλειο διαφημιστικό εργαλείο, τότε το Google Adwords είναι αυτό, το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να εκτινάξετε τις πωλήσεις σας σε χρόνο μηδέν.

Στην onlyone.gr, γνωρίζουμε πώς ακριβώς πρέπει να το χρησιμοποιήσετε, ώστε να συνειδητοποιήσετε πως το “ο χρόνος είναι χρήμα” δεν είναι μια απλή φράση.

Πόσο κοστίζει η διαφημιση στο Google Adwords

Ποιό το κόστος SEO σε Σύγκριση με Google Adwords τι σε συμφέρει στο πρώτο σου ξεκίνημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε οικονομική προσφορά.