Δημιουργία ιστοσελίδας – ornithes.eu

Αν “είμαστε ότι τρώμε” το εστιατόριο “Ορνιθες” σε Νέα Ερυθραία και Κολωνάκι αποτελεί μείζονα αφορμή ώστε να εμπεδώσει κανείς την μοναδική του ποιότητα.

Στην OnlyOne αναλάβαμε να προβάλλουμε στο ευρύ κοινό την αυθεντικότητα γεύσης και υλικών του εστιατορίου οικοδομώντας την σύγχρονη και δυναμική διαδικτυακή παρουσία του.

Διότι η αποτελεσματική ψηφιακή προβολή και προώθηση μιας επιχείρησης είναι αυτή που της εξασφαλίζει ισχυρή εταιρική ταυτότητα, προοπτικές branding ανάπτυξης και διεύρυνση πελατολογίου.

Στην περίπτωση ειδικότερα των “Ορνίθων” είναι αυτή που μετατρέπει το “μυστικό” των γαστρονομικά επιλεκτικών σε σταθερή επιλογή των απανταχού καλοφαγάδων.

Αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του εστιατορίου λ.χ παρασκευή γευμάτων χωρίς πρόσθετα συντηρητικά,εκλεκτό και από πιστοποιημένους προμηθευτές κρέας κ.α,το καταστήσαμε συνώνυμο της “γευστικής ποιότητας”.

Ενέργειες διαχείρισης αποδοτικής ιντερνετικής παρουσίας των “Ορνίθων”

Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε για το “υποτυπώδες IQ” των ορνίθων ως πτηνό,φροντίσαμε οι δικές μας “Όρνιθες” να διακρίνονται για την τεχνολογική τους ευστροφία.

Μία “έξυπνη όρνιθα” γνωρίζει την ένταση του ανταγωνισμού στον τομέα εστίασης και εφοδιάζεται με κάθε τεχνικό εφόδιο που θα της προσφέρει ασύγκριτη υπεροχή:

Κατοχύρωση domain: Καθότι για την εταιρεία μας, η επιτυχία δεν έχει όρια, επιλέξαμε για κατάληξη domain το “eu” προσδίδοντας στο brand name ευρωπαϊκό αέρα.

Αποδοτικό Web Design: Με καθαρό layout, χρήση καλαίσθητης και ευανάγνωστης γραμματοσειράς, φωτογραφικό υλικό υψηλής ποιότητας και κατάλληλη κατηγοριοποίηση περιεχομένου αποδεικνύουμε το εξής:

H ευχρηστία πλοήγησης του εκάστοτε επισκέπτη δεν συνιστά μόνο δική του προτεραιότητα, αλλά και δική μας, στα πλαίσια σχεδιασμού και κατασκευής της ιστοσελίδας· λογική συνέπεια άλλωστε του άριστου UX (user experience), η υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας.

Αξιόπιστο Web Hosting: Αναθέτοντας στην OnlyOne την φιλοξενία της ιστοσελίδας του,ο πελάτης μας μπορεί να είναι σίγουρος για 100% uptime,απόλυτη ασφάλεια λειτουργικότητας και υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.

Mobile friendly σχεδιασμός:
Απαντώντας στις σχεδιαστικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής για SEO friendly ιστοσελίδες με τη δημιουργία website υψηλού responsiveness, εξασφαλίσαμε για τον πελάτη μας:

  • Μοναδική προσαρμοστικότητα ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή λ.χ smartphone, tablet κλπ.
  • Υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
  • Διεύρυνση αναγνωρισιμότητας και ενδυνάμωση branding στρατηγικής.

Digital Marketing: Αρκετοί λένε πως η επιτυχία μιας ιστοσελίδας δεν κρίνεται στην ποιότητα κατασκευής της, αλλά στην αποτελεσματικότητα της μετέπειτα προώθησής της.

Στην ΟnlyOne επιλέγουμε να συνδυάζουμε τα παραπάνω δημιουργώντας ιστοσελίδες που συνιστούν “διαφήμιση” από μόνες τους, αλλά φέρουν και μετρήσιμα αποτελέσματα στρατηγικής:

  • Social Media Marketing
  • Content Marketing
  • Email Marketing
  • Βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης

Υλοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ισχυρού εταιρικού προφίλ για τις Όρνιθες, πετύχαμε την ενίσχυση της δημοφιλίας της· θέσαμε τα θεμέλια μιας αδιάλειπτα προσοδοφόρας διαδικτυακής παρουσίας.