Δημιουργία λογότυπου Macht

Όταν δύο κύκλοι τέμνονται σχηματίζοντας το σύμβολο του απείρου της Macht, με μαθηματική ακρίβεια πρόκειται για ένα ακόμη επιτυχημένο Logo Design της OnlyOne.

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό λογότυπου για το διάσημο Online Led Store-επίσημου μέλους της Macht Alliance- στόχος μας ήταν η ανάδειξη μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας.

Για τον λόγο αυτό εφαρμόσαμε την μέθοδο σχεδιασμού μινιμαλιστικού και ενιαίου λογοτύπου (Compact Logo), που αποπνέει δυναμισμό σε οποιοδήποτε μέσο κι αν χρησιμοποιηθεί.

Στην διαδικτυακή του παρουσία (ιστοσελίδα, social media), αλλά και στην έντυπη απεικόνισή του, το λογότυπό συνηγορεί στην ενδυνάμωση αναγνωρισιμότητας της Macht.

“Εξαργυρώνοντας” την εμπορικότητά του, το control panel για B2B eshop δύναται πλέον να συστήνεται ως η δημοφιλέστερη επιλογή για παραγγελίες φώτων παντός οχήματος.

Μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης λογοτύπου που συμβάλλουν στην επιτυχία

Εικαστική έμπνευση: Η διευρυμένη ισχύς, η πλούσια γκάμα κωδικών προϊόντων και η απεριόριστη αφοσίωση του πελάτη στο αντικείμενό του αποτυπώνονται μεθοδικά στο σύμβολο του lemniscate.

Λαμβάνοντας υπόψη την σπουδαιότητα της Ψυχολογίας των Χρωμάτων στην εφαρμογή επιτυχημένης Marketing & Branding στρατηγικής,επιλέξαμε εκείνα που συνάδουν με το προφίλ της εταιρείας.

Το πορτοκαλί της ενέργειας συναντά το λευκό χρώμα της ασφάλειας και αγκαλιάζουν την επωνυμία της εταιρείας,γραμμένη με γραμματοσειρά που εμπνέει αξιοπιστία και απλότητα· με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εμπορικού λογότυπου.

Διαχρονικότητα: O λιτός σχεδιασμός logos δεν συνηγορεί μόνο στην αύξηση αναγνωρισιμότητας μιας εταιρείας, αλλά και στην ευκολία επανασχεδιασμού αν κάποτε αυτό χρειαστεί.

Το λογότυπο της Macht αφομοιώνεται γρήγορα από το κοινό,πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μην επιτραπεί στον χρόνο να αλλοιώσει την ποιότητά του· το “κλασικό” άλλωστε διατηρεί την αξία του, ανεξαρτήτως της εκάστοτε σχεδιαστικής τάσης της εποχής.

Προσαρμοστικότητα: Μπορεί ένα λογότυπο να εμφανίζεται το ίδιο ευδιάκριτο σε μία επαγγελματική κάρτα, όσο και σε εταιρική σελίδα στο facebook;

H κατασκευή Logo της Macht φέρει το πλεονέκτημα μοναδικής ευελιξίας για άριστη εφαρμογή σε οποιοδήποτε μέσο και διάσταση, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και ποιοτική προβολή.