Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Αναλαμβάνοντας την δημιουργία διαδικτυακής ταυτότητας και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για την εταιρεία Grafo που επί σειρά ετών επαληθεύει υπηρεσίες ποιοτικής τυπογραφίας και επεξεργασίας χάρτου, τα ζητούμενα ποικίλαν.

Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας, η ανάδειξη του πελάτη από τον υψηλό ανταγωνισμό και η καταλληλότητα στρατηγικής branding ενδυνάμωσης της επωνυμίας συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.

Με τη διενέργεια ενδελεχούς έρευνας αγοράς, καταλήξαμε πως “κλειδί” διαδικτυακής κυριαρχίας της εταιρείας ήταν η αποδοτική προβολή ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων.

Παραγωγή μηχανογραφικών εντύπων και business forms, εκτυπώσεις προσωποποιημένων δώρων, χαράξεις επιγραφών και σφραγίδες, αποδεικνύουν πολυδιάστατη εταιρική δραστηριοποίηση· και σε αυτό ακριβώς επενδύσαμε:

Mε διαμόρφωση user friendly Web Design που επιτυγχάνει το μέγιστο χρηστικότητας (usability) και πλοήγησης των διαδικτυακών χρηστών στην ιστοσελίδα.

Πραγματοποιώντας μια σειρά ενεργειών μεθοδικής δόμησης του πλούσιου περιεχομένου τoυ eShop λ.χ δημιουργία sitemap, οι επισκέπτες εντοπίζουν άμεσα τις επιθυμητές κάθε φορά υπηρεσίες.

Λογική συνέπεια του θετικού UX (user experience) της ιστοσελίδας, η αύξηση του χρόνου παραμονής επισκεπτών στην ιστοσελίδα, αλλά και του conversion rate· του ποσοστού δηλαδή μετατροπής ενός επισκέπτη σε πελάτη της εταιρείας, που μεταφράζεται σε “αύξηση εσόδων”.

Tailor made κατασκευή e-shop

Με tailor made κατασκευή e-shop που εξασφαλίζει μοναδική διαδικτυακή παρουσία και άριστη λειτουργικότητα εξειδικευμένων εφαρμογών ιστοσελίδας λ.χ DIY.

Από τον σχεδιασμό εμπορικού λογοτύπου και την καταχώρηση δυναμικού domain στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και γραφικών στοιχείων, το Grafo.gr συνιστά custom designed πρότυπο.

Η επιλογή κατάλληλου θέματος, χρωμάτων, γραμματοσειρών και φόντου εξυπηρετούν την αποτελεσματικότητα στόχευσης του κοινού στο οποίο απευθύνεται η ιστοσελίδα.

Με ασυναγώνιστες υπηρεσίες Web Hosting που εφοδιάζουν το Grafo.gr με το ισχυρό πλεονέκτημα της αδιάλειπτης διαδικτυακής παρουσίας, 24 ώρες το 24ωρο.

Η φιλοξενία του website σε server τεχνολογίας αιχμής με SSL Certificate, εγγυάται στον πελάτη υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ασφάλεια και αξιοπιστία λειτουργικότητας.

Με Mobile friendly σχεδιασμό που συμβάλλει στην επίτευξη υψηλής κατάταξης της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, λ.χ Google.

Διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις άριστης προσαρμοστικότητας του grafo.gr σε κάθε κινητή συσκευή π.χ smartphone, εξασφαλίσαμε την ιδανική προβολή του· προαπαιτούμενο άλλωστε της διευρυμένης αναγνωρισιμότητας μιας εταιρείας, πάντα η διακριτότητα.

Με μεθοδικής Digital Marketing στρατηγική η OnlyOne κατάφερε την εποικοδομητική προώθηση του “μηνύματος” της επιχείρησης στο διαδικτυακό κοινό εφαρμόζοντας μια σειρά τεχνικών, όπως:

  • Social Media Marketing- με διοργάνωση διαφημιστικών εκστρατειών και social signals που κατάφεραν θεαματική διεύρυνση του κύκλου ακολούθων.
  • Content Marketing με δημιουργία επιμέλεια και διανομή ελκυστικού περιεχομένου που ευνοεί το engagement rate.
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με SEO, που έφερε ως αποτέλεσμα την αύξηση επισκεψιμότητας στο Grafo.gr, καθώς και την ενδυνάμωση του brand loyalty στην αγορά.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος grafo.gr από την OnlyOne επιβεβαιώνει την ικανότητά μας να γράφουμε την “επιτυχία” με μεγάλα γράμματα και μετρήσιμα αποτελέσματα.