Κατασκευή ιστοσελίδας – yourferry.gr

Αν η θάλασσα συνιστά λόγο έμπνευσης ονείρων με τα μάτια ανοιχτά, η ιστοσελίδα yourferry.gr προσφέρεται σε όσους δεν αρκούν τα νοερά ταξίδια.

Θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία του πλέον σύγχρονου ταξιδιωτικού ”εργαλείου” θαλάσσιων μετακινήσεων, η OnlyOne υλοποίησε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός website που:

Διακρίνεται για την μοναδική ευχρηστία του

Το σύστημα online έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του YourFerry, φέρει την απλοποίηση και την ταχύτητα συναλλαγών σε άλλο επίπεδο.

Με λιτές σχεδιαστικές γραμμές, ορθή δομή σελίδων και χρήση ποιοτικού περιεχομένου λ.χ κείμενο, εικόνες κ.α, διαμορφώσαμε τις προϋποθέσεις ενός αποδοτικού User Interface Design.

Ο όρος “αποδοτικό” αναφέρεται στην εύκολη ολοκλήρωση της επιθυμητής κάθε φοράς ενέργειας από τo χρήστη (αναζήτηση, αγορά εισιτηρίου κλπ), χάριν ευκολίας πλοήγησης.

Την απουσία περιττών γραφικών στοιχείων αντισταθμίζουν χαρακτηριστικά όπως η μεθοδική τοποθέτηση CTAs, η παρεχόμενη φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικός χάρτης Google Map.

Εξασφαλίζει ασύγκριτη ασφάλεια συναλλαγών

Η δημιουργία ιστοσελίδας για ένα από τα πλέον δημοφιλή ταξιδιωτικά γραφεία κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην Ελλάδα (“Togias Travel”), απαιτεί εμμονική προσοχή στην αξιοπιστία.

Επιλέγοντας για την ασφάλεια συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών στο YourFerry.gr τη σύγχρονη υπηρεσία Alpha e- Commerce, επιτύχαμε την θωράκιση του website.

H χρήση πρωτοκόλλου SSL με κρυπτογράφηση 128-bit προφυλάσσει αποτελεσματικά όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών λ.χ αριθμός κάρτας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κ.α.

Επιπλέον, μεριμνήσαμε για την ασφάλεια λειτουργικότητας της ιστοσελίδας με σειρά υπηρεσιών, όπως ποιοτικό Web Hosting με τακτικά server backups, εγκατάσταση antivirus/antimalware software κ.α.

Ευνοεί την ποιοτική προβολή του περιεχομένου

Η κατασκευή ενός δίγλωσσου website που θα συστήνει σε κάθε ενδιαφερόμενο τον έξυπνο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο ακτοπλοϊκών μετακινήσεων στην Ελλάδα, απαιτούσε ευελιξία.

Η εφαρμογή responsive Web Design (mobile friendly) στo yourferry.gr πραγματώνει τον στόχο κατασκευής μιας αισθητικά ελκυστικής και λειτουργικά σύγχρονης ιστοσελίδας.

Αφουγκραζόμενοι πάντα τον παλμό των τεχνολογικών εξελίξεων, οι επαγγελματίες της OnlyOne, εξασφάλισαν στο website αυτόματη προσαρμοστικότητα σε κάθε τύπο οθόνης.

Εξυπηρετεί υψηλή ταχύτητα φόρτωσης

Με συγγραφή καθαρού κώδικα, χρήση αποτελεσματικών εργαλείων Website Speed Optimization και ποιοτικές υπηρεσίες hosting, καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Η έκδοση εισιτηρίων για τα ελληνικά νησιωτικά συμπλέγματα και την Κρήτη να αποτελεί πράγματι υπόθεση ελάχιστων “clicks” στο YourFerry.gr.

Ευνοεί την επιτυχία Digital Marketing στρατηγικής

Αναπτύσσοντας αποτελεσματικά κάθε επιμέρους χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας που συμβάλλει στο θετικού UI και UX, την εφοδιάσαμε με προοπτικές υψηλής επισκεψιμότητας και εταιρικής ανάδειξης.

Με αποδοτικές υπηρεσίες SEO Optimization, Social Media Marketing και Content Marketing δεν πετύχαμε μόνο την βελτιστοποίηση κατάταξης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης· αποδείξαμε πως ακόμη κι όταν ακόμη ο λόγος αφορά την θάλασσα, η όποια “τρικυμία” μπορεί να αποφευχθεί, με έξυπνους χειρισμούς,προνοητικότητα και τεχνογνωσία.