Κατασκευη λογοτυπου – webdesignpress

Η σπουδαιότητα Logo Design γίνεται αντιληπτή αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό ατόμων που αναγνωρίζουν μία εταιρεία από το λογότυπό της και μόνο.

Για παράδειγμα αρκετοί γνωρίζουν την Coca Cola αν και ουδέποτε κατανάλωσαν αναψυκτικό ή την Adidas άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την άθληση.

Η ικανότητα της OnlyOne να αναλαμβάνει σχεδιασμό λογοτύπων με προοπτικές υψηλής αναγνωρισιμότητας, αποδείχθηκε περίτρανα και στην περίπτωση της WebDesignPress.

Φτάνοντας στον πυρήνα της εταιρικής φιλοσοφίας όπου κυριαρχεί η απλοποίηση της επιτυχίας των πελατών της μέσω αποτελεσματικής κατασκευής ιστοσελίδων, δημιουργήσαμε ένα Logo με:

Mοναδική δυνατότητα αποτύπωσης στο μυαλό

Επαγγελματίες γραφίστες και marketers αναγνωρισμένης αξίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατασκευή ενός Logo που εντυπώνεται εύκολα στο μυαλό του κοινού.

Ακολουθώντας το σχεδιαστικό τυπογραφικό πρότυπο Monogram Logo και με μινιμαλιστική διάθεση που υπογραμμίζει την ουσία, επαλήθευσαν ως προϋπόθεση της επιτυχίας την απλότητα.

Το γράμμα “W” στην bold εκδοχή του λευκού χρώματος κατόρθωσε γρήγορα να μεταφραστεί από το κοινό ως “Web”, με ακόλουθο συνειρμό τη “Web Design Press”.

Δεν είναι ευκολότερο άλλωστε αναγνωρίζει κανείς την εταιρεία με την πλέον σύντομη και ευκολομνημόνευτη εκδοχή της ονομασίας της;

Διαχρονικότητα

Ένας λιτός σχεδιασμός που δεν απασχολεί τον εγκέφαλο με περιττές πληροφορίες, συνδυαζόμενος με υψηλή αισθητική σημαίνει “κλασικό” και “σταθερή αξία”.

Με τα εταιρικά προφίλ να επενδύουν ακριβώς στην έμπνευση εμπιστοσύνης του κοινού, η OnlyOne επαληθεύει επαγγελματικό σχεδιασμό που αποπνέει αξιοπιστία.

Υψηλή προσαρμοστικότητα

H ασφάλεια αρμονικής απεικόνισης ενός λευκού συμβόλου σε οποιουδήποτε χρώματος επιφάνεια, φόντο και διάσταση εξασφαλίζει αποτελεσματική προβολή.
Λόγω του τρόπου κατασκευής του, το λογότυπο της WebDesignPress εμφανίζεται στην ιδανική του μορφή τόσο σε κάθε έντυπο μέσο όσο και ψηφιακό.