Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop για τον Οίκο Amarisso New York, κατασκευή WordPress eshop για ένα από τα κορυφαία luxury designer brands στο βραδινό ένδυμα. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με σχεδιασμό που θέλεις να επισκεφτείς και το φυσικό. Προσοχή η αγορά νυφικών online δεν είναι εύκολη υπόθεση, τα προϊόντα στο site εμφανίζονται με τιμή Woocommerce. Δυνατότητα σύγκριση τιμών και προϊόντων στο WordPress ηλεκτρονικό καταστήματα ανάμεσα σε φορέματα, βραδινά, νυφικά.

Η πρόκληση

Το e-shop έπρεπε να είναι καλύτερο από το προηγούμενο (Magento Ecommerce Platform). Η OnlyOne.gr ανέλαβε την κατασκευή woocommerce theme custom design χωρίς να βασιστούμε σε κάποιο free template. Responsive σχεδιασμός με δυνατότητα ο διαχειριστής eshop να ρυθμίζει την προβολή σελίδων σε Mobile συσκευές με διαφορετικό τρόπο.

Κατασκευη e shop WooCommerce

Αναβαθμισμένο eshop σε εκλεπτυσμένο θέμα WooCommerce ιδανικό για κάθε είδους ηλεκτρονικό κατάστημα ή μπουτίκ μόδας όπως το Amarisso. WooCommerce Theme με Cutom σχεδιασμό απόλυτα συμβατό με τα πιό διαδεδομένα Plugins WordPress/WooCommerce και YITH.

WooCommerce Eurobank

Σύνδεση e-shop με τράπεζα Eurobank paycenter ως πύλη πληρωμής για το WooCommerce. Η πλατφόρμα E-commerce χρησιμοποιεί τη μέθοδο ανακατεύθυνσης και την επιλογή αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα με δόσεις.

WP hosting

Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος σε WP Servers με Dedicated IP address. Το e shop έχει πολύ μεγάλο traffic από διαφημίσεις Social Media και προώθηση με Google Adwords. Πακέτο hosting με μνήμες 3 GB RAM, CDN (Εγκατάσταση SSL, WordPress Security, WordPress 301 Redirect, Javascript to SSL).