κατασκευή ιστοσελίδας baristabrothers

Κατασκευή ιστοσελίδας Barista Brothers

Στην χώρα όπου ένα ποτήρι καφές θεωρείται “προέκταση” χεριού για μια τεράστια μερίδα πληθυσμού, οι δημοφιλέστερες επιχειρήσεις καφεστίασης εμπιστεύονται την OnlyOne. Με στόχο την υψηλή λειτουργικότητα και την ασυναγώνιστη καλαισθησία σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε την εταιρική ιστοσελίδα της αλυσίδας καταστημάτων “Barista Brothers”.

Η εταιρεία, γνωστή για την παρουσία της ανά την Ελλάδα και την συνεισφορά της στον τομέα του Speciality Coffee είναι μεγάλου βεληνεκούς.

Με αδιαμφισβήτητα success stories σημαντικού αριθμού franchise καταστημάτων σε Αθήνα, Πειραιά και Κρήτη και κυρίαρχη θέση στις γευστικές προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Καθότι επομένως οι αυξημένες προοπτικές ανάπτυξης και διατήρησης ισχύος της εταιρείας επιτάσσουν μεθοδική ενδυνάμωση επωνυμίας (Branding Marketing), η επιλογή της OnlyOne υπήρξε μονόδρομος.

Τα αγνά υλικά του Barista Brothers, η μοναδική του ποικιλία γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας και ο ποιοτικός του καφές, ενέπνευσαν τη δημιουργία ενός δυναμικού website. Αναπτύσσοντας με άριστη τεχνογνωσία και εικαστική δημιουργικότητα ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου κατά της tailor made ανάγκες της επιχείρησης, επιτύχαμε:

Ποιοτική Προβολή Προϊόντων και Υπηρεσιών

Κατά την custom κατασκευή της ιστοσελίδας, λάβαμε υπόψιν μας κάθε σύγχρονο εφόδιο λειτουργικότητας που δίνει στον πελάτη μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Responsive σχεδιασμός-mobile friendly: Ακολουθώντας την τεχνική προσαρμογής του website σε κάθε προσανατολισμό οθόνης και διάσταση, εξασφαλίσαμε στους επισκέπτες του το maximum θετικής εμπειρίας πλοήγησης (UX).

Οι στήλες, οι κατηγορίες, οι υποκατηγορίες και το menu προϊόντων εμφανίζονται κατά τα κατασκευαστικά πρότυπα, υπογραμμίζοντας την αίσθηση του τέλειου αποτελέσματος.

Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης: Mε συγγραφή καθαρού κώδικα, φιλοξενία της ιστοσελίδας σε servers προηγμένης τεχνολογίας και χρήση κατάλληλων εργαλείων αύξησης της ταχύτητας φόρτωσης δημιουργήσαμε προϋποθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας.

Άρτιο οπτικό αποτέλεσμα: Μπορεί το Barista Brothers να φημίζεται για τα νόστιμα προϊόντα του, αλλά στην OnlyOne γνωρίζουμε πως οι διαδικτυακοί χρήστες χορταίνουν πρώτα με το “μάτι”.

Από το σχεδιασμό λογοτύπου επομένως μέχρι την χρήση επαγγελματικών φωτογραφιών στο μενού, επαληθεύουμε πως το Web Design συνιστά μορφή τέχνης.

Ανάδειξη Branding και Εταιρικής Ταυτότητας

Η αύξηση και διατήρηση της δημοτικότητας μιας επωνυμίας δεν οφείλεται μόνο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στον βαθμό “ορατότητάς” της.

Δημιουργώντας τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης, αξιοποιήσαμε με μετρήσιμα για την επιχείρηση αποτελέσματα κάθε αποδοτικό εργαλείο Digital Marketing στρατηγικής:

  • SEO βελτιστοποίηση για υψηλή κατάταξη στη Google
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • Email Marketing

Η κατασκευή της ιστοσελίδας του Barista Brothers από την OnlyOne κατόρθωσε να συστήσει την αλυσίδα σε νέους λάτρεις των γαστρονομικών απολαύσεων· και να υπενθυμίσει στους “παλιούς” όλους εκείνους τους λόγους αφοσίωσής τους σε αυτή.