Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Joomla

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας (joomla site) για το dogcenter.gr, δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου, φωτογραφίες, video, ράτσες, νέες παραλαβές γρήγορα και εύκολα.

Η επιλογή της αγαπημένης σας ράτσας πιο εύκολα από ποτέ. Το συγκεκριμένο site λειτουργεί σαν σύμβουλος προκειμένου να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για την ράτσα που σας ταιριάζει. Παρουσίαση των Puppies με φωτογραφίες, video και με πλήρη αναλυτικά στοιχεία σύμφωνα με τα παγκόσμια standards και τη νομοθεσία πώλησης κατοικιδίων.

Custom Web Design δυναμική ιστοσελίδα με Joomla CMS μοναδικός σχεδιασμός Joomla Website. Ιστοσελίδες όλοι φτιάχνουν προώθηση ιστοσελίδων ειδικά σε ιστοσελίδα με μωρά κουτάβια που δεν πρέπει να ξεμείνουν λίγες εταιρείες γνωρίζουν, SEO ιστοσελίδας με όλες τις ράτσες σκύλων στην πρώτη σελίδα Google και διαφήμιση Google Adwords.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για το dogcenter.gr, βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων MySQL για προβολή τουλάχιστον 5000 Video ταυτόχρονα.

Προώθηση site που δεν αφήνει περιθώριο στον ανταγωνισμό

Την ιστοσελίδα dogcenter δεν γίνεται να μην την έχετε επισκεφτεί αναζητώντας δημοφιλείς ράτσες σκύλων ή καθαρόαιμα κουτάβια. Το SEO αναπτύχθηκε με βάση τις ράτσες σκύλων τη μορφολογία και την καθαροαιμία.

Σχεδιασμός (logo design, website design)

Σχεδιασμός λογοτύπου που σε πάει από μόνο του εκεί που θέλει, εμπνευσμένο από τις δημοφιλείς ράτσες, παιχνιδιάρικο με προσωπικό χαρακτήρα. Η βάση των χρωμάτων δεν σε περιορίζει αλλά σε κατευθύνει.

Website design

Σχεδιασμός ιστοσελίδας που σε βάζει στην διαδικασία δράσης με design που δεν κουράζει. Σταθερός σχεδιασμός κεντρικού μενου ιστοσελίδας για να επιλέξεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει αμέσως.