Κατασκευή Site Flash

Κατασκευή ιστοσελίδας Flash για το Green Design Festival, εφαρμόσαμε εξειδικευμένη πρακτική για animations, javascript, με χρήση flash δημιουργώντας ελκυστικά vector γραφικά. Παράλληλα σχεδιάσαμε δυναμικά flash imports στο website. Fullscreen responsive flash site για δράση απο οθόνη σε οθόνη και σταθερά πρότυπα κίνησης για να αυξήσουμε την έλξη και την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Η ιδέα

Το Green Design Festival είναι μια πρωτότυπη υπαίθρια, δωρεάν πολιτισμική δράση υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Με σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Αθήνας για περιβαντολλογικά και οικολογικά ζητήματα.

Χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, την εικόνα και το design, το Green Design Festival έχει στοπό να μετατρέψει κατά την διάρκειά του την πόλη, σε ένα ζωντανό διαδραστικό χώρο ιδεών και προτάσεων με θέμα το πώς η ζωή μας και η πόλη μας μπορεί να γίνει πιο πράσινη και φιλική.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Green Design Festival δομείται με επίκεντρο το ‘οικο-μουσείο του green design’ (ecomuseum), ένα οικολογικό σύγχρονο open playground στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο αντιμουσείο φιλοξενούνται οι κεντρικές δράσεις στο φεστιβάλ σε μια ελαφριά, εναλλακτική κατασκευή που θα φιλοξενήσει εκθέσεις φωτογραφίας. Πράσινης μόδας και βιομηχανικού σχεδιασμού. Video και mixed media, την πράσινη βιβλιοθήκη του Green Design . αλλά και ένα μικρό ανοικτό αμφιθέατρο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ξύλινες παλέτες, το οποίο θα φιλοξενεί συναυλίες και εκπαιδευτικά δρώμενα.

Υπηρεσίες Web Design

  1. Κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδας custom με τεχνολογία flash interactive
  2. Creative Web Design Dynamic Flash Template
  3. Flash development and integration with AJAX, MySQL, PHP, XML and Flash to create user experience
  4. Web Design website with Flash and dynamic presentations
  5. Design & Creative Services
  6. Streaming video web hosting

Το αποτέλεσμα

Το Green Design Festival θα παρουσιάσει τον πρώτο κάθετο κήπο της πόλης. Μια από τις πλέον δημοφιλείς τάσεις στο landscape design παγκοσμίως είναι οι λεγόμενοι κάθετοι κήποι (vertical gardens). Οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ενδεδειγμένες, καλαίσθητες και πράσινες λύσεις για τις πόλεις. Ένα κεντρικό κτήριο του κέντρου θα πρασινίσει, αποτελώντας μια νέα eco-conscious πρόταση.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, μικρά guerilla motion design videos θα γεμίσουν τα ιντερνετικά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, προσκαλώντας μας όλων να γίνουμε ‘guerilla gardeners’ στις πόλες μας, δημιουργώντας πράσινο εκεί που δεν υπάρχει.

Βραβείο στην κατηγορία «πολλαπλές εφαρμογές» για το Green Design Festival.
Award in “multiple applications” category for Green Design Festival