Κατασκευη site για ξενοδοχειο

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου στη Φλώρινα hotel-velts.gr, ολοκληρωμένη κατασκευη site με σύστημα κρατήσεων και προώθηση seo πρώτη σελίδα Google. Δημιουργία ιστοσελίδας WordPress με ενσωματωμένο hotel booking plugin που συνεργάζεται με το WooCommerce.

Η πρόκληση

Ιστοσελίδα ξενοδοχείου με κρατήσεις Four Seasons. Το hotel-veltsi ανήκει στην κατηγορία ξενοδοχείων με υπηρεσίες όπως Events, Συνέδρια και προώθηση πακέτων για προσέλκυση εναλλακτικού τουρισμού. Η OnlyOne ανέλαβε πλήρως την ανάπτυξη ιστοσελίδας ξενοδοχείου με υπηρεσίες Digital Marketing. Hotel SEO Marketing, SEO content strategy, Hotel website design & hotel web development.

Το αποτέλεσμα

Το να βρίσκεται η ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα δεν είναι αρκετό για να έχει το ξενοδοχείο κρατήσεις. Στην εταιρεία μας η λογική ότι οι υπηρεσίες hotel digital marketing είναι ήδη ανεπτυγμένες δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο διαφήμισης και προώθησης για το ξενοδοχείο.

Γιατί όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για επιβεβαίωση των παραπάνω . ή να μας καλέσετε για να λάβετε μια οικονομική προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας του δικού σας ξενοδοχείου.