Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

Website Design WordPress- κατασκευή responsive ιστοσελίδας για την εταιρεία Maxin Fashion. Σχεδιασμός ιστοσελίδας σε εφαρμογή HTML5, Κατασκευή site σε μία σελίδα, έχει ένα πιο σύνθετο σχεδιασμό με πολύ ισχυρό υπόβαθρο. Παρά το γεγονός ότι τα πάντα είναι μόνο μία σελίδα, σχεδιάσαμε κάθε ένα από τα τμήματα της ιστοσελίδας με διαφορετικό τρόπο.

Ευέλικτο, δυναμικό, αξιόπιστο!

Αυτές οι τρεις λέξεις καθορίζουν κυρίως την ιστοσελίδα Maxin Fashion. Οι τεχνολογίες καινοτομίας επέτρεψαν την ανάπτυξη ενός απολύτως ευέλικτου και δυναμικού πρότυπου ιστοσελίδας σε εφαρμογή HTML5 για την κατασκευή δυναμικής responsive ιστοσελίδας.

Υπηρεσίες Web Design

  1. Κατασκευή και σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας custom
  2. Branding, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία λογοτύπου, Business Cards, Banners, Brochures & Flyers
  3. Προώθηση ιστοσελίδας με Google Adwords διαφήμιση στο Facebook, Display Advertising
  4. Search engine optimization
  5. SEO Content Marketing, συγγραφή κειμένων
  6. Δημιουργία infographics, podcasts, newsletters, videos, νέων σελίδων στο website

Σχεδιασμος custom website

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας maxinfashion.com. Βασισμένη ιστοσελίδα με τις τελευταίες τεχνολογίες web και βελτιστοποιημένη SEO για να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Η ιστοσελίδα Maxin Fashion in Greece είναι ο αγαπημένος προορισμός αναζήτησης για όσους αναζητούν μοντέρνα, θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με άποψη.

Η ιστοσελίδα Maxinfashion και η κατασκευή της είναι βασισμένη σε WordPress Theme μόδας για εταιρείες ένδυσης, καταστήματα αξεσουάρ, blogs μόδας και showbooks βιτρίνες.

Η ισχυρή λειτουργικότητα του website επεκτείνεται με πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης της ιστοσελίδας. Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία γυναικείων ρούχων Maxin Fashion.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην θεωρία της φαντασίας και της δημιουργικότητας, σχεδιασμός ιστοσελίδας custom σε full screen background ανα θεματική κατηγορία με προσαρμοσμένα photo gallery παρουσίασης collection.