Δημιουργια και κατασκευη eshop Wordpess Woocommerce με custom web design

Δημιουργια site κατασκευη eshop

Κατασκευή ιστοσελίδας eshop WordPress για την pantazopoulos-furniture.gr, το site ξεκίνησε να λειτουργεί με παρουσίαση προϊόντων χωρίς να είναι ηλεκτρονικό κατάστημα. Βασικός στόχος η προώθηση ιστοσελίδας με SEO στα οργανικά αποτελέσματα Google με keywords στρώματα, κρεβάτια, κουκέτες, candia.

Η πρόκληση

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Responsive και Mobile Friendly για την διαχείριση και προβολή περισσότερων από 3000 κωδικών σε προϊόντα με παραλλαγές. Κατασκευή Woocommerce eshop με design διατηρώντας τον ίδιο σχεδιασμό της ιστοσελίδας ακολουθώντας τη φιλοσοφία, ότι είναι πετυχημένο δεν το αλλάζεις. Σύνδεση με τράπεζες πιστωτικές κάρτες και Skroutz στο WordPress ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υβριδική Εγκατάσταση WordPress/WooCommerce

Το να διαχειρίζεσαι δυο διαφορετικά control panel στο WordPress έχει κόστος, το να πετυχαίνεις ανέλπιστα σημαντικές μετατροπές είναι επιτυχία. Εγκατάσταση WordPress ξεχωριστά σε δύο διαφορετικά συστήματα διαχείρισης website, eshop – περισσότερες εναλλακτικές για το SEO, καλύτερη διαχείριση πελατών.

WooCommerce Piraeus Bank – epos Paycenter – με δόσης

Σύνδεση e-shop με τράπεζα Πειραιώς (Ελλάδα) ως πύλη πληρωμής για το WooCommerce. Η πλατφόρμα E-commerce χρησιμοποιεί τη μέθοδο ανακατεύθυνσης και την επιλογή αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα με δόσεις.

Προώθηση ιστοσελίδας και διαφήμιση με Google Adwords

Κατασκευή και σχεδιασμός microsites – landing pages σε διαφορετικό subdomain για προώθηση προϊόντων σε περίοδο εκπτώσεων. Συνεχή διαφήμιση με Google Adwords, display ads google ads με αποτελέσματα κορυφαίων πωλήσεων στην Ελληνική αγορά μέσω eCommerce. Η ανάπτυξη του e-commerce στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό και οι αναζητήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες σε λιγότερο χρόνο σε οποιαδήποτε γεωγραφική θέση. Προιόντα όπως: κρεβάτια, στρώματα, κουκέτες, έπιλα και είδη σπιτιού.

Προσθήκη στο Google Maps με ακόμα δύο φυσικά καταστήματα

Το αποτέλεσμα της σωστής προώθησης διαφήμισης και σχεδιασμού στρατηγικής Marketing για την Pantazopoulos Furniture έφερε την ανάπτυξη με συνολικά τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα.

Κατασκευή e-shop με γέφυρα σύνδεσης σε ERP, παρακολούθηση Barcode, πολλαπλοί κωδικοί ανά είδος και B2B, το pantazopoulos-furniture.gr ξεχώρισε απο τον ανταγωνισμό.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπήκε δυναμικά στο Shop Online με άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα – Candia Strom, κουκέτες, στρώματα.

Δημιουργία e-shop με WordPress custom design το συγκεκριμένο eshop είναι στα 10 πρώτα showcase απο την themeforest.net ανάμεσα σε 6,517 πωλήσεις στον κόσμο, το καλύτερο WooCommerce Theme για κατασκευή e-shop απο το 2013 έως και σήμερα.

Το e-shop πλήρως συνδεδεμένο με τράπεζες και σύνδεση eshop με skroutz για σύγκριση τιμών. Το αποτέλεσμα της επιτυχίας είναι οτι απο ένα φυσικό κατάστημα στην Αθήνα τα καταστήματα έγιναν τέσσερα, Candia Strom Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Κέντρο Αθήνα και Αμπελοκήπους – Κηφισίας.

Web Design Services

  1. Κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδας custom με WordPress / WooCommerce
  2. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και σύνδεση eshop που έχει σχεδιαστεί για τη διενέργεια πληρωμών με πιστωτική κάρτα μέσω Winbank της Tράπεζας Πειραιώς
  3. Συνδεση e-shop με skroutz για σύγκριση τιμών
  4. Προώθηση ιστοσελίδας με Google Adwords διαφήμιση στο Facebook, Display Advertising
  5. Search engine optimization – SEO Marketing
  6. SEO Content Marketing, συγγραφή κειμένων
  7. Δημιουργία infographics, podcasts, newsletters, videos, νέων σελίδων στο website

Το αποτέλεσμα

Success Story in Themeforest. Ανάμεσα στα 10 πρώτα showcase βρίσκεται το pantazopoulos-furniture απο την themeforest.net με 6,517 πωλήσεις στον κόσμο, το καλύτερο WooCommerce Theme για κατασκευή e-shop απο το 2013 έως και σήμερα. Check out the last top web-sites of our Legenda template customers. Your site can be among them