Κατασκευή ιστοσελίδας για Ανθοπωλείο στο Σύνταγμα. Το roserie.gr είναι το πιο δημοφιλές ανθοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Η OnlyOne ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας & ανάπτυξη εφαρμογής “Θέλω να στείλω λουλούδια”. Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις έτοιμη σύνθεση ή να δημιουργήσεις τη δική σου online.

Η πρόκληση

Έτοιμη σύνθεση ή να δημιουργήσεις τη δική σου online. Η αλληλεπίδραση της εφαρμογής με τον επισκέπτη αύξησε το χρόνο παραμονής στη σελίδα με αποτέλεσμα τη μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης 70%.

Πολλές κατηγορίες, διαφορετικός σχεδιασμός ιστοσελίδας

Οι υπηρεσίες του Ανθοπωλείου απαιτούσαν διαφορετική σχεδίαση στο εικαστικό της ιστοσελίδας με δυναμική φόρτωση. Περισσότερα από 2000 δείγματα στο Portfolio – Roserie χωρίς να είναι χαοτικό για τον επισκέπτη. Η ανάπτυξη του website βασίστηκε από την αρχή σε ένα μοντέλο έξυπνου δυναμικού σχεδιασμού διαχείρισης για την εύκολη δημιουργία παρουσιάσεων Photo Gallery.

Αν δεν ήταν σε WordPress, το κόστος θα ήταν η απώλεια σημαντικών keywords

Η προώθηση ενός ανθοπωλείου με on page seo απαιτεί να κάνεις focus σε keywords που δεν το φαντάζεται κανείς. Η πλατφόρμα WordPress είναι ιδανική για να κάνεις SEO ιστοσελίδας όταν ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται όπως τα λουλούδια την άνοιξη.

Το αποτέλεσμα η φυσική ανάπτυξη

Συνολικά οι υπηρεσίες Web development, κατασκευή ιστοσελίδας WordPress, σχεδιασμός ιστοσελίδας, συγγραφή κειμένων και seo copywriting, αποτέλεσαν σε στρατηγικό συνεργάτη με το Ανθοπωλείο Roserie και με τον ιδιοκτήτη κ. Βασιλάκη.