Κατασκευή ιστοσελίδας Saint Nicholas

Είμαστε βέβαιοι πως η πορεία της ιστοσελίδας της Saint Nicholas, με το χαρακτηριστικό λογότυπο πλοίου σε μπλε navy και μπρικ χρώμα, θα είναι καλοτάξιδη.

Κι αυτό γιατί στην OnlyOne έχουμε μάθει να υψώνουμε τον πήχη της επιτυχίας ακόμη και σε περιπτώσεις εταιρειών αναγνωρισμένου κύρους και “πρώτης γραμμής”.

Η Saint Nicholas, μία από τις σπουδαιότερες ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη, επί σειρά ετών παρέχει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της.

Με Πιστοποίηση Ποιότητας “ISO 9001/2008”, εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, αποτελεί την ιδανική επιλογή επισκευής πλοίου-ανεξαρτήτως τύπου-σε ξηρά και θάλασσα.

Για τον λόγο αυτό ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας της όφειλε να αποπνέει επαγγελματισμό και αξιοπιστία· κάτι που απαιτούσε δημιουργία εύχρηστου και σαφούς διαδικτυακού περιβάλλοντος.

“Όπερ και εγένετο” με άριστη οργάνωση κατηγοριών, χρήση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ευανάγνωστες γραμματοσειρές και μίνιμαλ γραφικά που συμβάλλουν στο βέλτιστο user experience (UX).

Σύγχρονο web design

Με στόχο την ισορροπία μεταξύ καλαισθησίας και λειτουργικότητας, εφοδιάσαμε το website με κάθε σύγχρονο χαρακτηριστικό που ευνοεί την υψηλή επισκεψιμότητα, όπως μεταξύ άλλων:

Μέγιστη ευκολία πλοήγησης- Με την χρήση “κοινών στοιχείων”, όπως λ.χ τις σελίδες “Contact” και “Services” παρέχεται στον επισκέπτη η δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης για το πεδίο ενδιαφέροντός του.

Επιπλέον, η εφαρμογή της τεχνικής του “1 click από την αρχική σελίδα” του εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση στο χρηστικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας. (Διεύθυνση έδρας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδραστικός χάρτης Google Map με ακριβή τοποθεσία της εταιρείας, τηλεφωνικοί αριθμοί, online φόρμα επικοινωνίας κ.α)

Responsive Web Design– Mε την πασιφανή κυριαρχία των smartphones ως μέσο πλοήγησης και την Google να ανακοινώνει ως παράγοντα ranking τον mobile friendly σχεδιασμό, επιτάσσεται “προσαρμοστικότητα”.

Στην OnlyOne, υλοποιήσαμε Responsive σχεδιασμό για άριστη προσαρμογή και εμφάνιση της ιστοσελίδας της Saint Nicholas σε κάθε τύπο συσκευής, εξετάζοντας ενδελεχώς τις λεπτομέρειες.

Η απόσταση από την συσκευή κατά την ώρα χρήσης της ιστοσελίδας και η άριστη προσαρμοστικότητα του μενού είναι κάποιες μόνο από αυτές.

Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης- Καθότι η ταχύτητα φόρτωσης ενός site εμπνέει επαγγελματισμό και συμβάλλει στην μείωση του bounce rate (ποσοστό εγκατάλειψης), φροντίσαμε να την αυξήσουμε θεαματικά.
Mε ποιοτικό hosting σε υπερσύγχρονους servers, συγγραφή καθαρού κώδικα, βελτιστοποίηση εικόνων και μία σειρά τεχνικών Speed Optimization, προσδώσαμε στην ιστοσελίδα την ισχύ που της αναλογεί.
Digital Marketing Υπηρεσίες– Αρκετοί θεωρούν την προώθηση μιας ιστοσελίδας “ενέργεια που έπεται της κατασκευής”, αλλά στην OnlyOne διαφοροποιούμαστε επιδεικνύοντας προνοητικότητα.

Η αγγλόγλωσση ιστοσελίδα της Saint Nicholas συνιστά παράδειγμα “φύσει πρωταγωνιστικής δημιουργίας” λόγω των μεθόδων που ακολουθήσαμε κατά τη διαμόρφωση της υποδομής της.

Συγγραφή ποιοτικού Content, on/off SEO και τεχνικές διαχείρισης Social Media, συγκαταλέγονται μεταξύ των ενεργειών που θεμελιώνουν, διατηρούν και ενισχύουν αποτελεσματικά την εταιρική ταυτότητα της Saint-Nicholas.gr.