Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευη ιστοσελιδας wordpress και eShop για την επιχείρηση visualgraphics.shop – Εκτύπωση για κάθε είδος ψηφιακά ή offset εκτυπώσεις. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας seo, με συνεχή υποστήριξη WordPress.

Η πρόκληση

Σχεδιασμός ιστοσελίδας custom υψηλών απαιτήσεων και ηλεκτρονικό κατάστημα για το Visual Graphics που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Η παρουσίαση προϊόντων samples με ευθύνη δική μας (Web Design Online) αναπτύχθηκε με το Woocommerce χρησιμοποιώντας ως benefits τα microformats της πλατφόρμας.

WooCommerce SEO

Προσθήκες Schema & OpenGraph για τα χαρακτηριστικά προϊόντος και SEO στις κατηγορίες του eshop αποδείχτηκε το μυστικό της επιτυχίας.

Σε λιγότερο από 3 μήνες το ανεβάσαμε πρώτη σελίδα Google με λέξεις κλειδιά, εκτυπωση σε κουπες, εκτυπωση σε βραχιολια σιλικονης με κυριαρχία στα SERP.

Κατασκευη και φιλοξενια ιστοσελιδας

Κατασκευη website σε βελτιστοποιημένο hosting για ιστοσελίδα με WordPress ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτήσεων σε πολυάριθμα WooCommerce χαρακτηριστικά. Εγκατάσταση SSL Certificate, WordPress security με 2 factor authentication, Full Page Caching.

Το αποτέλεσμα

Δείγμα ιστοσελίδας –δημιουργια e shop τι χρειαζεται για να φέρει κέρδη είναι το παράδειγμα visualgraphics.shop που αναπτύσει συνεχώς τις υπηρεσίες με αναβαθμισμένα προϊόντα εκτυπώσεων. Got it?