Email Marketing

Email Marketing

Email Marketing, Σχεδιασμός Newsletter

Email marketing Ελλάδα

Email Marketing είναι η μέθοδος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιείται άμεσα μέσω της αποστολής Newsletter στους πελάτες μιας επιχείρησης. Αν και η χρήση social media κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα της στοχευμένης προώθησης, το Email Marketing, αποτελεί παραδοσιακά την σταθερά αποδοτική στρατηγική διατήρησης και διεύρυνσης πελατειακής βάσης.

Το Email Marketing, αποτελεί παραδοσιακά την σταθερά αποδοτική στρατηγική διατήρησης και διεύρυνσης πελατειακής βάσης.
Email Marketing, σχεδιασμός

Κέρδος χρόνου και μεγαλύτερη προσωποποίηση, το Email Marketing δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε έναν σημαντικό αριθμό ατόμων, πληρώνοντας πολύ λιγότερα χρήματα από όσα θα ξοδεύατε αν καταφεύγατε σε λύσεις όπως λ.χ τηλεφωνική ενημέρωση, ταχυδρομείο κλπ.

Αφορά ακριβώς την προσέγγιση εκατοντάδων πελατών σε λίγα μόλις λεπτά για κάθε email που διαβάζεται από τον παραλήπτη τη στιγμή που επισκέπτεται το δικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής Email Marketing:

Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει σε περιπτώσεις π.χ καμπάνιας σε social media, όπου κυριαρχεί η αίσθηση του απρόσωπου, στην περίπτωση του Email Marketing ο παραλήπτης έχει την εντύπωση της προσωπικής ενημέρωσης και έτσι αναπτύσσει μία σχέση εμπιστοσύνης με την διαφημιζόμενη εταιρεία.

Καλύτερη στόχευση, η δυνατότητα διαμόρφωσης κριτηρίων κατά την αποστολή, με βάση τα δεδομένα που εταιρεία έχει συλλέξει για κάθε πελάτη είναι ένα ακόμη συν στο κομμάτι της στόχευσης.

Παροχή στατιστικών, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο Email Marketing προσφέρουν μια σαφή εικόνα της διαδικασίας προώθησης, σε πραγματικό χρόνο και με πληροφορίες καθοριστικής σημασίας για την συνέχιση της καμπάνιας, π.χ πόσοι διάβασαν το email, ποια Links προτίμησαν να κλικάρουν οι πελάτες κλπ.

Στην εταιρεία μας το Email Marketing αντιμετωπίζεται σαν μια μέθοδος προώθησης υπηρεσιών με όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα αλλά και πολλά σημεία που πρέπει να διαχειριστεί κανείς με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό.

Γνωρίζοντας όλους τους τρόπους με τους οποίους το Email Marketing μπορεί να ενισχύσει τη δυναμική του brand σας, αλλά και πώς να αποφύγετε ενδεχόμενους κινδύνους, π.χ να χαρακτηριστείτε “spammer” από τους Internet Service Providers-κι ό,τι αυτό συνεπάγεται, αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων:

  1. Διεξαγωγή έρευνας για σχεδίαση της κατάλληλης δομής στο newsletter, αναλόγως τόσο του περιεχομένου όσο και του κοινού στο οποίο στοχεύει
  2. Δημιουργία ποιοτικής λίστας πελατών από το μηδέν, σύμφωνα με τους διεθνώς αποδεκτούς όρους χρήσης και συγκέντρωσης προσωπικών λογαριασμών
  3. Αποστολή newsletter και παρακολούθηση πορείας της καμπάνιας
  4. Ενέργειες αποφυγής σπαμαρίσματος, ώστε το mail σας να μην βρεθεί στον κάδο των αχρήστων
  5. Καταγραφή και ανάλυση αποτελεσμάτων

Το Email Marketing είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Ακόμη καλύτερα όμως ξέρουμε να τηρούμε την υπόσχεσή μας για τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Ζητήστε προσφορά

Ενημερώστε τη βάση εγγραφών της ιστοσελίδας σας ή του e-shop απο πελάτες που επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικά Newsletters για τα νέα της εταιρείας και για προσφορές δημιουργήστε μια νέα email list και αποστείλετε μαζικά τα email προσφορών μέσω του MailChimp πλατφόρμα σχεδιασμού και αποστολής μαζικών email.

Με μετρήσιμα αποτελέσματα και πλήθος ευχαριστημένων πελατών. Ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες μας για τις δημοφιλέστερες μεθόδους αποστολής Newsletter με Email Marketing και δείτε πώς οι ψηφιακές υπηρεσίες γίνονται «επένδυση».

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Affiliate Marketing
Digital Marketing