Σχεδιασμός e-shop

Σχεδιασμός e-shop

Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος

Σχεδιασμός online store

Πολλές φορές μια ιδέα προκύπτει μέσα από εικόνες, γιατί λοιπόν να μην την αξιοποιήσετε, με τον καλύτερο σχεδιαστη eshop. Η OnlyOne με υπηρεσίες eshop design προωθεί με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα σας. Ο σχεδιασμός eshop και η δημιουργία επιτυχίας στον τομέα πωλήσεων απαιτεί συνεργασία μεταξύ Ecommerce Website Design και πελάτη, μαζί μπορούμε κάθε σχέδιο να το μετατρέψουμε σε ένα επόμενο επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σχεδιασμός e-shop αφήστε τους ειδικούς να το αναλάβουν για εσάς μαζί με τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που ένα online κατάστημα κατατάσσεται αποτελεσματικό στην αγορά.
Σχεδιασμος eshop

Σχεδιασμός e-shop από την εταιρεία μας, πριν καν αρχίσετε να μας αναπτύσσεται την ιδέα σας, γνωρίζουμε που θα βασιστεί ο σχεδιασμός του υπό κατασκευή e-shop, το κόστος και σας δίνουμε συμβουλές για τις τεχνικές seo για την προώθηση του.

Σε μια λίστα σας επισημάνουμε σχέδια με την προοπτική τροποποίησης με δυναμική διαχείριση, μαζί με τα επιμέρους χαρακτηριστικά που ένα online shop κατατάσσεται ως αποτελεσματικό στις μηχανές αναζήτησης.

Συγκεκριμένα ο σχεδιασμός e-shop της εταιρείας μας αφορά

Το θέμα είναι ο συνδυασμός “εμφάνιση με λειτουργικότητα”, οι επισκέπτες έχουν «αίσθηση» πριν αγοράσουν μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη αισθητική. Οι σχεδιαστές eshop της OnlyOne χρησιμοποιώντας κατάλληλα χρώματα, γραμματοσειρές σε ένα γραφιστικό περιβάλλον με δυναμική διαχείριση, συνδυάζουν “τέλεια την εμφάνιση με τη λειτουργικότητα”.

Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα και οι λεπτομέρειες για να αυξήσουμε την εμπειρία του χρήστη, UI & UX δημιουργία σχέσης μεταξύ του χρήστη και του eshop με το κατάλληλο design.

Η OnlyOne προσφέρει υπηρεσίες για τον σχεδιασμο eshop όπως ανάπτυξη plugin, ανάπτυξη CMS, προσαρμογή θεμάτων βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα του eshop.

Η εταιρεία μας με γνώση σε κάθε στάδιο σχεδιασμου eshop απο τη δημιουργία αρχικής μακέτας εως το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, σχεδιάζει eshop Mobile-Friendly εκπροσωπώντας υποδειγματικά τον όρο responsive design.

Με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών η δημιουργία eshop responsive design αποδίδει αποτελεσματικά για την προώθηση online επιχείρησης αξιοποιώντας τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και των αναζητήσεων μέσω Mobile eCommerce Statistics.

  1. Σχεδιασμός e-shop με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης.
  2. Page Speed Loading σχεδιασμός.
  3. Ασύγκριτο επίπεδο ευκολίας στην διαχείριση της πλατφόρμας
  4. Υψηλά standards Search Engine Friendliness (στοιχείο ιδιαίτερα υπολογίσιμο σε ό,τι αφορά την μετέπειτα πορεία του eshop)
  5. Σχεδιασμός αυτοματοποιημένης λειτουργίας υπολογισμού εξόδων αποστολής και προσθήκης Φ.Π.Α
  6. Σύνδεση του κατασκευασμένου e-shop σας με όλες τις Τράπεζες του εθνικού δικτύου, Paypal
  7. Υπηρεσίες ανάπτυξης δυναμικών τεχνικών πώλησης, όπως Up-Selling και Cross Selling για αύξηση του περιθωρίου κέρδους σας.
  8. Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος σε αξιόπιστους servers της αγοράς.

Ζητήστε προσφορά

Επιχειρήσεις πάσης φύσεως και μεγέθους και πελάτες που επιθυμούσαν μόνο ιντερνετική δραστηριοποίηση μέσω σχεδιασμού eshop, αυτή τη στιγμή βλέπουν την δημοτικότητά τους να έχει εκτοξευθεί και τη ζήτηση των προϊόντων τους να γιγαντώνεται.

Αναλαμβάνουμε σε λογικό κόστος κατασκευή eshop με τα δημοφιλή WooCommerce του Wordpress και Opencart. Ο σχεδιασμός eshop πραγματοποιείται με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνικών online πώλησης (αυτοματοποίηση υπολογισμού μεταφορικών, βελτιστοποίηση SEO, speed loading, χρησιμοποίηση βοηθητικών φίλτρων, κουμπιών προτροπής κ.α) και εγγυόμαστε για την λειτουργικότητα, την καλαισθησία και την ασύγκριτου επιπέδου ευκολία πλοήγησης του site σας.

Εμπιστευθείτε μας για σχεδιασμό ηλεκτρονικού καταστήματος, για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές (πρωτόκολλο SSL) που κάνουν τη διαφορά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Δημιουργία eshop
Κατασκευή eshop