Ευκαιρίες Εργασίας OnlyOne.gr

Ευκαιρίες Εργασίας

Καριέρα στην OnlyOne

Open Jobs OnlyOne

Στην σύγχρονη επιχειρηματική αγορά της καλπάζουσας ανεργίας και συνεχών «εκπτώσεων» επαγγελματικών φιλοδοξιών, οι θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες. Ακόμη λιγότερες είναι ωστόσο οι ευκαιρίες καριέρας σε εταιρείες κύρους που αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε ανταγωνιστικής εντός Ελλάδας και κινητήριο δύναμη επαγγελματικής ανέλιξης για τους εργαζομένους τους.

Η OnlyOne, μια βραβευμένη διαφημιστική εταιρεία με αναγνωρισμένη πορεία στον χώρο που τροφοδοτούσε και τροφοδοτείτο ανέκαθεν από την επιτυχία του προσωπικού της, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της σε κάθε τεχνολογικό ταλέντο, γνώση, προοπτική και νέες ιδέες, προσφέροντας προσοδοφόρες ευκαιρίες εργασίας σε νέους συνεργάτες.

Υπερασπιζόμενοι τις αξίες του «αμοιβαίου σεβασμού», της «δημιουργικής ευχέρειας», της «συνεχούς εκπαίδευσης και εξειδίκευσης» και της παροχής «κινήτρων αποδοτικότητας» οικοδομούμε αφοσιωμένες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους μας, στα πλαίσια ενός υγειούς περιβάλλοντος συνεργασίας.

«Ευκαιρία εργασίας» σε νέο συνεργάτη, σημαίνει για την εταιρεία μας επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και πρόκληση για την εξέλιξή του.

Αν επιθυμείτε να αναπτύξετε το status quo του επαγγελματικού σας προφίλ, να εξασφαλίσετε σταθερό εισόδημα ή να εμβαθύνετε στο αντικείμενό σας, συνεργαζόμενοι με αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, μία θέση εργασίας στην OnlyOne σας περιμένει να την διεκδικήσετε.

Δραττόμενοι των ευκαιριών εργασίας- ως Web Designer, Adwords Expert, Γραφίστας ή PHP Developer- στην OnlyOne εξασφαλίζετε όχι μόνο το μέλλον σας αλλά την ποιότητά του.

Υποβολή βιογραφικού

Η ανάπτυξη των ανθρώπων στην εταιρεία αποτελεί βασική μας δέσμευση. Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ανταμοιβής δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα:

Στη στελέχωση μέσα από αξιοκρατικά συστήματα επιλογής και αξιολόγησης, βάση των αναγκών και απαιτήσεων κάθε εργασιακού πεδίου.

Στην παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και στην εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του κάθε εργαζόμενου. Στην ενίσχυση ενός πλαισίου διαρκούς αναγνώρισης και επιβράβευσης.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Φιλοσοφία
Εταιρεία