kataskevi e-shop kataskevi eshop

Κατασκευή e-shop E-Commerce Marketing.

Κατασκευή δυναμικών online shops με custom Design

Ζητήστε προσφορά Explore our services

Κατασκευή e-shop που κερδίζει από τον πρώτο μήνα πολλαπλάσια του κόστους κατασκευής με ανάλυση απόδοσης βάση μέτρησης της συμπεριφοράς. (Measurement-based performance analysis). Παρέχουμε υπηρεσίες custom design για την ανάπτυξη και την δημιουργία e shop ενισχύοντας την απόδοση, την αύξηση πωλήσεων και την πρόβλεψη μελλοντικών πωλήσεων. (prediction of future sales based).

Με ανεπτυγμένα εργαλεία αξιολογούμε συγκρίνοντας τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs) ενσωματώνοντας στο e-shop extra χαρακτηριστικά που θα φέρουν την επιτυχία του. Κατασκευή e-shop και online προώθηση με σχεδιασμο και digital marketing στρατηγική.

“Εταιρεία κατασκευής e-shop - Αθήνα. Επαγγελματική κατασκευή online shop δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με seo προώθηση.”

E-Shop Development

eCommerce Platforms

Εξαντλώντας κάθε δυνατότητα που προσφέρουν οι δωρεάν πλατφόρμες e-commerce ελεύθερες στο διαδίκτυο. Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με λύσεις βασισμένες στην Ελληνική αγορά. eshop με wordpress/WooCommerce, magento, opencart, drupal

Custom Ecommerce

eCommerce Web Design - Custom eCommerce Website Development. Στόχος μιας custom κατασκευης είναι το προσαρμοσμενο design και οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί να συντονίζονται άριστα για ακόμα καλύτερη εμπειρία αγορών.

WooCommerce

eshop wordpress κατασκευή WooCommerce ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργία e-shop με μοναδικό σχεδιασμό theme βάση των απαιτήσεων της επιχείρησης σε optimized servers. Βελτιστοποίηση template wordpress eshop με τεχνικές Minify HTML, Combine Css, Js.

Custom design

Custom σχεδιασμός e-shop από την εξειδικευμένη ομάδα της onlyone.gr προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις που συνδυάζουν eCommerce, B2B, ERP με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing. E-commerce Growth Strategies Leads

Κατασκευή e-shop σχεδιασμένο σε διεθνή πρότυπα

Σχεδιασμός e-shop (e Commerce based UI/UX for inspiration) καλύτερες τεχνικές για μοναδική εμπειριά γρήγορων αγορών. E-shop design για τον πραγματικό κόσμο, βασισμένο στην εμπειρία γρήγορης απόκρισης διακομιστή (Query optimization τεχνικές για βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων – Server hosting). Φορτωμένο design με “ευκρίνεια εικόνας, υψηλή ανάλυση γραφικών”, με super cache optimization με προηγμένη τεχνολογία.

Meet our expert team
e-shops κατασκευές που έχουμε υλοποιήσει
2500+

Έχουμε υλοποιήσει projects για κάθε τομέα web διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε πρόγραμμα για την κατασκευής ιστοσελίδας

kataskevi eshop amarisso kataskevi eshop web design press Client kataskeui istoselidas abc-y.com
“Για να έρθει η επιτυχία σε ένα e-shop πρέπει πρώτα να την έχεις φανταστεί, μόνο έτσι θα γίνει πράξη”
— Joana Dimitrakopoulos
abc-y
Customer Testimonial Examples for eCommerce Web Design - Custom eCommerce Website Development in Greece

Χαρακτηριστικά e-shop

 • e-shop ERP

  ERP from Core. Ο πυρήνας του eshop ελεύθερος για διασύνδεση με το πρόγραμμα ERP/CRM εμπορικής διαχείρισης με ελάχιστη παραμετροποίηση. Online Parallel Communication με αυτόματες ενημερώσεις από το online κατάστημα στο φυσικό και αντιστρόφως. Λύσεις enterprise resource planning που σας προτείνει η εταιρεία μας έχουν σκοπό την αξιοποίηση της αμφίδρομης σχέσης on/off καταστήματος με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. On capability approach. E-SHOP και B2B συνδεδεμένο με ERP για να διαβάζει και να διαβάζεται από παντού και συνεχώς μέσω cloud εφαρμογής και φιλοξενίας. Combo SQL Science. Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού έχουν τους δικούς τους πυλώνες τεχνολογίας βασισμένα σε διαφορετικά πρότυπα, οι ασυμβατότητες για την διασύνδεση του eshop σας είναι υπολογίσιμος παράγοντας. Στην OnlyOne αυτό δεν είναι πρόβλημα, έχουμε συμπεριλάβει έξυπνη δομή στην SQL που συνεργάζεται με κάθε τεχνολογία, πρόγραμμα και γλώσσα προγραμματισμού. Driven design. Έλεγχος σχεδιασμού για καλύτερη εμφάνιση δεδομένων με σωστή λειτουργία φίλτρων eshop στην επικοινωνία του εξωτερικού προγράμματος διασύνδεσης. Άριστη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, γρήγορη φόρτωση με cache time rules.

 • Development

  Κατασκευη eshop με γλώσσα προγραμματισμού που διευκολύνει τον σχεδιασμό Template και την ανάπτυξη plugin. Όλα δομημένα σε ξεχωριστά folders ώστε να μην επιβαρύνουν την βάση δεδομένων. Κατά την δημιουργία eshop τα A/B testing examples δεν επιβαρύνουν την sql database καθώς τα revisions είναι προγραμματισμένα με fold actions automate export σε μορφή xml. (request to import revisions xml γίνεται αυτόματα από το control panel administrator).

 • Performance

  e-commerce performance and optimization model layer. Εισαγωγή στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, πολλές φορές δεν είναι μόνο η απόδοση της ταχύτητας φόρτωσης το κριτήριο αξιολόγησης μια εφαρμογής. Το speed optimization είναι ο πιο προφανής στόχος για ένα πρόγραμμα. Η χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης ή λιγότερες απαιτήσεις στη βάση δεδομένων είναι ορισμένες βελτιώσεις, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν ή μπορεί να επηρεάσουν τη φορητότητα ή τη συντήρηση του κώδικα.

 • Vendor

  ESHOP ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για την Ελληνική αγορά προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας συγκρίνοντας μεταξύ άλλων τον δικό σας τιμοκατάλογο. skroutz xml. Δημιουργία Attributes στο e-shop και σύνδεση στην πλατφόρμα skroutz, Data Feed Validator. Δυνατότητα εξαίρεσης προϊόντων από το .xml feed του Skroutz. Ενδυναμώνουμε την ανταγωνιστικότητα σας, ανάμεσα σε κατηγορίες προϊόντων (Τεχνολογία, Μόδα, Hobby – Αθλητισμός, Σπίτι – Κήπος, Κινητά Τηλέφωνα, Προσφορές). Market Place & Multi Vendor shops. Σύγκριση τιμών ή προϊόντος με δυναμικές ενημερώσεις από και προς άλλα eshops με τη βοήθεια του εργαλείου Content Egg. Πλήρης υποστήριξη e-shop συνδεδεμένο με Content Egg και Affiliate plugins. Με επιμονή κάνουμε το περιεχόμενό σας πολύτιμο για τους επισκέπτες και τις μηχανές αναζήτησης. Προσθέτοντας στο eshop, online περιεχόμενο από youtube, εικόνες google, σύνδεση με Amazon, Aliexpress, Linkshare.

 • Marketing

  Utilize to Drive Sales on Social Media. Online marketing, κατανοούμε απόλυτα τον σκοπό υλοποίησης online καταστημάτων και οδηγούμε traffic με online στρατηγικές ενισχύοντας τις πωλήσεις μέσω Social Media Marketing Strategy. Κάνουμε focus στις εφαρμογές και τον σκοπό που έχουν σχεδιαστεί, η προώθηση online shop έχει βασικό στόχο τις άμεσες πωλήσεις. Η ανάπτυξη brand με διαφημίσεις στα social media είναι μακροπρόθεσμη, για αυτό επικεντρωνόμαστε στην στοχευμένη προώθηση του eshop και των προϊόντων. Ο διαχειριστής του eshop μπορεί να τρέξει οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια (facebook, twitter, instagram) μέσω της e-commerce πλατφόρμας με διαφορετικά concept. Εξοικονόμηση χρόνου, καλύτερη απόδοση, real time παρακολούθηση site με διαφορετικά Track Actions, Facebook Pixel για να ελέγχετε τα Conversions των διαφημίσεων.

 • hosting

  Με εμπειρία στο eCommerce η OnlyOne.gr διαθέτει και συντηρεί servers Ελλάδα και ευρώπη για την φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων απαιτήσεων σε CPU, RAM. Για ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλών απαιτήσεων παρέχουμε υπηρεσίες dedicated hosting και σε συμφέρουσες τιμες προτείνουμε την μετάβαση σε cloud linux development environment.Let's tailor the right solution
for your website

Hey there, this is a cookies enabled notification. Close it once and it's closed forever.

Read About Cookies Dismiss