Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευη ιστοσελιδας

Κατασκευές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, κατασκευη website που περιλαμβάνει τα πάντα από τη διαδικασία της δημιουργίας και την ανάπτυξη με στόχο να βελτιώσει την εμφάνιση και την αισθητική του περιεχομένου που θα εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Ιστοσελίδες με ομορφία και λειτουργικότητα - τα καλλιτεχνήματα είναι θαυμάσια, όμως, είναι πάντοτε λειτουργικά;

Κατασκευαστής Ιστοσελίδας

kataskeyh istoselidon

Ο κατασκευαστής ιστοσελίδας για να είναι αποτελεσματικός, πριν καν αρχίσετε να του αναπτύσσεται την ιδέα σας, πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει που θα βασιστεί η δημιουργία της υπό κατασκευή ιστοσελίδας, το κόστος και να σας δώσει άμεσα πληροφορίες για τις τεχνικές seo για την προώθηση. Να σας επισημάνει σχέδια με την προοπτική ανάπτυξης με δυναμική διαχείριση μαζί με τα επιμέρους χαρακτηριστικά που ένα site κατατάσσεται ως κορυφαίο στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων από την εταιρεία μας αφορά:

Κάθε ανάθεση διαδικασίας για την κατασκευή ιστοσελίδας, εκλαμβάνεται από τους σχεδιαστές της εταιρείας μας ως ξεχωριστό project που στοχεύει στην ανάδειξη μιας μοναδικής ηλεκτρονικής παρουσίας στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων αντιλαμβανόμενοι την ραγδαία εξάπλωση των smartphones, φροντίζουμε το Web Design να πληροί τις προϋποθέσεις των λεγόμενων “mobile friendly” αναγκών μιας ιστοσελίδας με το Responsive Design.

Η κατασκευή ιστοσελίδας Website Design μπορεί να αφορά την χρήση Templates – Themes που μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας που διαθέτει η εταιρεία μας, ή τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας custom. Σε κάθε περίπτωση, κατά την διαδικασία του Web Design βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για να δώσουμε σε εκείνο που από την αρχή επιθυμούσε επαγγελματική υπόσταση και να θέσουμε τις σωστές βάσεις αποδοτικότητας.

Άλλωστε λόγος κατασκευης ενός site δεν είναι αυτή καθ’αυτή η δημιουργία του αλλά όσα στοχεύει να επιτύχει μετέπειτα μέσω αυτού η εταιρεία, η εμφάνισή του στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με SEO.

Για τον λόγο αυτό τα Websites που κατασκευάζουμε, χαρακτηρίζονται από καθαρότητα, σχεδιαστική λεπτομέρεια και επαγγελματική αισθητική, με κοινό παρονομαστή την ανάγκη ευχρηστίας.

Είτε πρόκειται για την κατασκευή ιστοσελίδας που δημιουργείται από την αρχή είτε αφορά redesign ήδη υπάρχουσας, η OnlyOne, παρακολουθώντας αδιάκοπα τις σύγχρονες γραφιστικές εξελίξεις στο Web Design είναι έτοιμη να ερευνήσει για σας την αγορά, να επισημάνει τα δυνατά στοιχεία σας απέναντι στους ανταγωνιστές σας και να τα αναδείξει σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον που θα εμπνέει αξιοπιστία.

Κάθε ανάθεση έργου στην εταιρεία μας, είναι “σχεδιασμένο” να πετύχει.

  1. Κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης
  2. Page Speed Loading σχεδιασμός
  3. Ασύγκριτο επίπεδο ευκολίας στην διαχείριση της πλατφόρμας
  4. Υψηλά standards Search Engine Friendliness (στοιχείο ιδιαίτερα υπολογίσιμο σε ό,τι αφορά την μετέπειτα πορεία του website)
  5. Φιλοξενία ιστοσελίδας στους πιο αξιόπιστους servers της αγοράς

Διαδικασια κατασκευης ιστοσελιδας

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων περιλαμβάνει μια πληθώρα ενεργειών, όπως συγγραφή κώδικα της ιστοσελίδας, χρήση γραφικών σχεδίαση της διάταξης, σχεδιασμός περιβάλλοντος διαχείρισης, προγραμματισμό, δημιουργία περιεχομένου, έλεγχο φιλικότητάς της προς τον χρήστη και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Η OnlyOne γνωρίζοντας ακριβώς την σπουδαιότητα εξειδίκευσης που απαιτείται στις επιμέρους εργασίες και με στόχο πάντα το άριστο αποτέλεσμα, προσφέρει υπηρεσίες μιας σύνθεσης συνεργαζόμενων επαγγελματιών, σε ένα ανταγωνιστικό οικονομικά πακέτο.

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας και το λειτουργικό Web Design, ευνοεί την αύξηση του αριθμού των πελατών και τη διατήρηση των ήδη υπαρχόντων. Ανεξάρτητα από την ενέργεια στην οποία οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θέλουν να προβούν, εσείς μπορείτε να τους καθοδηγήσετε να την επιτύχουν μέσω του τρόπου που έχει αυτή έχει σχεδιαστεί.

Μια υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα, επηρεάζει θετικά την εικόνα της επιχείρησής σας. Δημιουργικές και σαφείς ιστοσελίδες περνάνε το μήνυμα, ότι η επιχείρησή σας είναι χρήσιμη, μοντέρνα και με επαγγελματικό “κύρος”- στοιχεία απαραίτητα για να εμπιστευτεί κάποιος τις υπηρεσίες σας.

Κατασκευή site αυξημένης ηλεκτρονικής συμβατότητας

Η κατασκευη site συμβατών με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και η κατασκευή ιστοσελίδας mobile σας αποτελούν προϋποθέσεις για να κατακτήσει κάποιος περισσότερους πελάτες, κέρδη και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, για να αναζητήσουν πληροφορίες για τα προϊόντα του εμπορίου στις μέρες μας.

Επιλέγοντας την OnlyOne για την κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή ιστοσελίδας mobile, λαμβάνετε την εμπειρία της μέγιστης συμβατότητας του site σας με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές- ανεξαιρέτως λογισμικού ή υλικού και η επιχείρησή σας γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο αύξηση πελατολογίου.

Η συμβατότητα μιας ιστοσελίδας με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, δίνει ταυτόχρονα στην ίδια αυξημένες πιθανότητες για μια καλύτερη θέση στις αναζητήσεις πελατών σε μηχανές αναζήτησης, όπως αυτή της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Premium χαρακτηριστικά

Κατασκευή ιστοσελίδας που διατηρεί το κοινό σε επαφή και βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησης. Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πάνω από 40 προσαρμοσμένα στοιχεία επεκτείνουν όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να κάνετε με τους ιστοτόπους OnlyOne.gr.

Websites με ατελείωτα shortcodes, εφαρμογές για την κατασκευή websites με πρόσθετα Premium, που είναι διαθέσιμα δωρεάν με επιλογή στυλ και διάταξης της ιστοσελίδας μπορείτε να τροποποιήσετε την παλέτα χρωμάτων, να ανεβάσετε το προσωπικό σας λογότυπο, να αλλάξετε τις γραμματοσειρές και να απενεργοποιήσετε / ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες.

Κατασκευή ιστοσελίδων και online shop που σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε οτιδήποτε στον ιστότοπό σας χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Websites με γρήγορη φόρτωση και τεχνολογικά αξιόπιστα με εξελιγμένο σύνολο προηγμένων εργαλείων που εργάζονται συντονισμένα, εξουσιοδοτούν τους διαχειριστές της ιστοσελίδας με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων για να δημιουργήσουν μοναδικές, λειτουργικές και σύγχρονες ιστοσελίδες μέσα σε λίγα λεπτά.

Δυναμικές ιστοσελίδες - επεκτάσεις και λειτουργικότητα

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό θέμα για κατασκευη ιστοσελιδας η OnlyOne .GR έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό προϊόν με πρακτικά χαρακτηριστικά για εκείνους που θέλουν premade websites demos. Κατασκευη site , eshop ειδικά για κάθε περίπτωση χρήσης και ανάγκη - δημιουργήστε websites και online καταστήματα σήμερα με οικονομικό τρόπο με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών responsive ιστοσελίδων τόσο εκ του μηδενός όσο και βασισμένων στις δημοφιλέστερες έτοιμες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα (Wordpress, Joomla, Drupal κλπ).

Ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το κάθε project, πέραν του αξιοπρόσεκτου portfolio μας, μας καθιστούν εδώ και χρόνια ως ικανότερους των ικανών να μεγιστοποιούμε τα οφέλη των εντυπωσιακών λειτουργιών, της αλληλεπίδρασης, των χρήσιμων προσθέτων και της φιλικότητας προς τις μηχανές αναζήτησης που συνεπάγονται της επιλογής κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας.

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες απεριόριστης ανανέωσης περιεχομένου, που προσφέρει το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) των δυναμικών ιστοσελίδων μας και χωρίς τεχνικές γνώσεις, πάρτε τον έλεγχο της επιτυχίας σας. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι, για να χρησιμοποιήσει κάποιος σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Ο κύριος λόγος για την χρήση CMS είναι η δημιουργία και τροποποίηση του περιεχομένου με μεγάλη ευκολία που επιτρέπει. Συχνά οι κατασκευαστές ξεχνάνε πως αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και στην αναζήτησή τους για τεχνικές διαχείρισης μεγάλης δυσκολίας, «σακατεύονται» οι ίδιοι ή οι πελάτες τους.

Το περιεχόμενο με το οποίο έχετε να δουλέψετε δεν έχει μόνο την μορφή κειμένου. Συχνά το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που χρειάζεστε είναι εντός μιας φόρμας επικοινωνίας ή στο σύστημα επαλήθευσης προσώπων. Το κόλπο είναι να βρείτε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο να προσφέρει πολλές δυνατότητες χωρίς όμως να καταντάει δύσχρηστο σε εσάς ή, ανάλογα με την περίπτωση, τους πελάτες σας.

Στην OnlyOne σας συστήνουμε τα αποτελεσματικότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο δουλεύοντας στην εξωτερική δομή της ιστοσελίδας, στις επεκτάσεις και στην λειτουργικότητά της.

Κόστος Κατασκευής Ιστοσελίδας

Η διαμόρφωση τιμοκαταλόγου κατασκευής ιστοσελίδων επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων (όπως π.χ το είδος site, το αν πρόκειται για δημιουργία εκ του μηδενός ή για αναβάθμιση, το αν είναι στατικές ή δυναμικές ιστοσελίδες, το πακέτο υπηρεσιών που θα επιλέξει ο πελάτης κλπ).

Στην εταιρεία μας όμως αμετάβλητος παρανομαστής οποιασδήποτε παροχής υπηρεσίας μας αποτελεί η νοοτροπία: “υψηλό επαγγελματικό επίπεδο-χαμηλό κόστος”. Οι δυο βασικότεροι παράγοντες που εδώ και χρόνια μας εξασφαλίζουν ευχαριστημένους σταθερούς πελάτες.

Προσπαθώντας να προστατέψουμε τους ενδιαφερόμενους από το να “διπλο πληρώνουν” υπηρεσίες, επί σειρά ετών προωθούμε δυναμικές ιστοσελίδες στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα μια σαφή προτίμηση σε κατασκευές ιστοσελίδων wordpress.

Με το να αναθέσετε στην εταιρεία μας την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, αποκτάτε ένα απολύτως αναβαθμίσιμο προϊόν, με το τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της διαδραστικότητας- κάτι που μια στατική ιστοσελίδα δεν δύναται να προσφέρει και που συνιστά προαπαιτούμενο της σύγχρονης διαδικτυακής πραγματικότητας.

Συχνά, ένας τιμοκατάλογος κατασκευής ιστοσελίδων (Wordpress, Joomla, Drupal κλπ) ξεγελά το μάτι, καθώς ο ενδιαφερόμενος αγνοώντας την σημασία μεγάλου μέρους των όσων διαβάζει, καταλήγει να συμφωνεί σε πακέτα με περιττές ή ανώφελες υπηρεσίες, κρυφές χρεώσεις και να καταβάλει ποσά τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό ποσό που απαιτείται για την επιτυχία της ιστοσελίδας του.

Εμείς, με άριστη γνώση του αντικειμένου, εμπειρία και μεράκι για τη δουλειά μας, βρισκόμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες, να συμβουλεύσουμε για την πλέον συμφέρουσα λύση και τελικά να καταλήξουμε μαζί σας σε μια λογική τιμή.

Web Design
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων