Logo Design

Logo Design

Professional Logo Designs for Websites

Σχεδιασμος λογοτυπου

Επιτυχημένος σχεδιασμός λογοτύπου είναι αυτός που εντυπώνεται στην μνήμη του πελάτη με την πρώτη ματιά. Σε κάθε μεγάλη εταιρεία που αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα τόσο μοναδικό λογότυπο που να μη μπορεί κανείς να το μπερδέψει με οποιασδήποτε άλλης, η πρόκληση Logo design έχει αντιμετωπιστεί ως μείζονος σημασίας διαδικασία σχεδιασμού λογοτύπου το οποίο να αποτελεί εικονική εμπορική «σύνοψη» της ξεχωριστής της ταυτότητας.

Η αναγνωρισιμότητα, η εμπορικότητα, το branding μιας εταιρείας είναι έννοιες που προαπαιτούν ανταγωνιστικό logo design.
Σχεδιασμος Logo - Digital Creative Agency

Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας αντιλαμβάνονται τη σχεδίαση λογοτύπου ως το «κλειδί» του ανοίγματος στο ευρύ κοινό. Το χαρακτηριστικό σήμα που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε στα πλαίσια κατασκευής ιστοσελίδων, προκύπτει ως αποτέλεσμα έρευνας, εικαστικής δημιουργίας και ανάπτυξης, αλλά και εξειδικευμένης μεθοδολογίας που ευνοεί τους κανόνες του branding. Η δημιουργία Logo είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό σχέδιο.

Βασικές αρχές αποδοτικού σχεδιασμού λογοτύπου:

Μπορεί κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου να λαμβάνεται υπόψη πλήθος τεχνικών, εικαστικών και ψυχολογικών παραγόντων, ωστόσο η επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία μας στον τομέα του σχεδιασμού logo design, συνηγορούν στο να είμαστε βέβαιοι πως ένα εμπορικό λογότυπο, πρέπει να είναι:

  1. Μοναδικό λογότυπο χωρίς να μην συγχέεται με κάποιο άλλο.
  2. Σχεδιαστικά «έξυπνο», ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις του εκάστοτε πελάτη.

Αντιπροσωπευτικό το είδος και η φύση των προϊόντων /υπηρεσιών, το πνεύμα και το ύφος μιας εταιρείας θα πρέπει να «αντανακλώνται» στο εμπορικό λογότυπό της, προς εδραίωση του εταιρικού προφίλ στο μυαλό του καταναλωτή και σύνδεση της επιχείρησης με τον τομέα δραστηριοποίησής της.

Αισθητικά άρτιο η επιλογή κατάλληλης γραμματοσειράς, χρωμάτων, σχημάτων και οπτικών εφέ θα πρέπει να ευνοεί το 100% αποτελεσματικής προβολής και διαφήμισης της εταιρείας.

Εξελίξιμο καθώς τα χρόνια περνούν και η αισθητική αλλάζει προσαρμόζεται, ο ιδανικός σχεδιασμός λογοτύπου είναι αυτός που χωρίς να αλλάζει τη βάση, μπορεί να αναδιαμορφώνεται σε βάθος χρόνου.

Εύκολα προσαρμόσιμο το λογότυπο θα πρέπει να αποδίδεται εξίσου άριστα σε οποιοδήποτε μέσο προώθησης και διαφήμισης χρησιμοποιείται. Από επαγγελματική κάρτα, αφίσα και ψηφιακή απεικόνιση στο web μέχρι τη συσκευασία. Σε απλή ή ανάγλυφη εφαρμογή, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη.

Επαγγελματικής ποιότητας όσο εντυπωσιακά κατασκευασμένο κι αν είναι ένα λογότυπο, δεν πληροί τις προϋποθέσεις προσέγγισης αγοραστικού ενδιαφέροντος προς την εταιρεία, αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό λογοτύπων κάθε είδους:

  1. Wordmarks
  2. Letterform
  3. Pictorial
  4. Abstract Logo Vectors
  5. Brandmark
  6. Συνδυαστικής μεθόδου

Σχεδιασμος λογοτυπου τιμες

Tο κόστος κατασκευής λογοτύπων δεν είναι fixed, αλλά διαμορφώνεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Με γνώμονα πάντα την ανάδειξη της εταιρικής σας ταυτότητας, ο σχεδιασμός λογοτύπου από τους επαγγελματίες μας θέτει την βάση για τα πιο μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Ζητήστε προσφορά

Αναλογιστείτε τί εντύπωση σχηματίζεται για μια εταιρεία, κάθε φορά που αντικρύζετε κάποια συσκευασία προϊόντος της με έναν όχι ιδιαίτερα καλαίσθητο ή εμπορικό σχεδιασμό λογοτύπου.

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός λογοτύπου απαιτεί τέχνη και τεχνική, έννοιες που οι επαγγελματίες μας επαληθεύουν επί σειρά ετών.

Διαθέτοντας ένα πλούσιο portfolio με projects ευρέως φάσματος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, δίνουμε τη λύση σε κάθε ζητούμενο logo design, δημιουργώντας λογότυπα (Κειμένου, Γραφικών, Illustrated και μικτά) στο πνεύμα κάθε εταιρείας, που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα, την έμπνευση, την εμπορικότητα και την καλαισθησία τους.

Με λογικό κόστος σχεδιασμού λογοτύπου, μπορείτε να προσδώσετε στην εταιρεία σας την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Branding
Εταιρική Ταυτότητα