Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

Κατασκευή & Ανάπτυξη Mobile Applications

Mobile Applications

Mobile your Business, σχεδιασμός & ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά με Responsive Design All in One. Προβληθείτε καλύτερα σε όλες τις συσκευές, με μέσο όρο το 50% των επισκέψεων στο διαδίκτυο προέρχονται από κινητές συσκευές.

Κατασκευή Mobile Εφαρμογών διατηρώντας τον ίδιο τρόπο πλοήγησης και λειτουργικότητας προσαρμοσμένο σε κάθε συσκευή. Ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής Custom εφαρμογών για κάθε τύπου κινητή συσκευή iPhone - Android - iPad - Tablet.

Mobile Εφαρμογές Only One

Δημιουργία Mobile applications επικεντρώνεται στο περιεχόμενο και στην γρήγορη φόρτωση της εφαρμογής. Η ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών είναι ευέλικτες και ανταποκρίνονται στο ακριβές μέγεθος της οθόνης.

Αποκτήστε τη δική σας εφαρμογή για κινητά ή δημιουργήστε μια Responsive ιστοσελίδα και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας online, μέχρι το τέλος του 2017 σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες θα ανταποκρίνονται Responsive με εφαρμογές για να συμβαδίσουν με τον αυξανόμενο αριθμό των χρηστών κινητών τηλεφώνων και tablet.

Εφαρμογές για κινητά (Responsive Design)

Η νέα τάση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι το Responsive Design, δηλαδή να ανταποκρίνεται στην σχεδιαστική προσέγγιση και να ρυθμίζεται δυναμικά ανάλογα με τους χρήστες και σε κάθε πλατφόρμα (desktop ή κινητό).

Ιστοσελίδες responsive ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο ηλεκτρονικής συσκευής, Desktop, Tablets, Mobile. Τα Responsive Sites έχουν πιο καθαρό σχέδιο και οι φωτογραφίες και τα άρθρα επανατοποθετούνται αυτόματα σε διαφορετική διάταξη μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα την οθόνη.

Responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην παροχή κατασκευής ιστοσελίδων & ανάπτυξης εφαρμογών για τους χρήστες φορητών υπολογιστών καθώς καθιστά websites να λειτουργούν σε smartphone, tablet, netbook και ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα.

Custom Εφαρμογές

Κατασκευή εφαρμογών και ανάπτυξη λογισμικού custom για websites, mobile applications, eshops γιατί θέλουμε το περιεχόμενο online να είναι αξιοποιήσιμο σε όλες τις συσκευές απαντώντας στη συμπεριφορά, το μέγεθος της οθόνης του χρήστη και της οθόνης διατηρώντας τον ίδιο τρόπο πλοήγησης και λειτουργικότητας προσαρμοσμένο σε κάθε συσκευή.

Ζητήστε προσφορά

Με εμπειρία στην κατασκευή εφαρμογών για κινητά, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία Mobile Applications, διαμορφώνοντας όλες τις προϋποθέσεις για αύξηση κερδών, φήμης και τρόπους αύξησης επισκεψιμότητας.

Στην εταιρεία μας σεβόμενοι την αναλογία τιμής-ποιότητας υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό την δημιουργία mobile application που αποτελούν τόσο σχεδιαστική (με την υπογραφή κορυφαίων graphic designers) όσο και τεχνική εμπειρία.

Με την διαμόρφωση όλων εκείνων των χαρακτηριστικών κατά την κατασκευή Android εφαρμογών - Mobile Application που εξασφαλίζουν εύκολη κι ασφαλή πλοήγηση, γρήγορη φόρτωση, συμβατότητα σε mobile συσκευές, βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης κ.α

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Δυναμικές Ιστοσελίδες
Web Design