SEO Greece

SEO Greece

SEO Ελλάδα

SEO in Greece

Στην ερώτηση “Τί είναι SEO”, μπορεί κανείς να απαντήσει σχοινοτενώς, παρουσιάζοντας μια πολύπλοκη διαδικασία προώθησης ιστοσελίδας ή μία μόνο σύντομη φράση, όπως: “Ο τρόπος με τον οποίο δίνει κανείς στο site του λόγο ύπαρξης”. Ας το δούμε παραδειγματικά: Υποθέστε πως είστε ιδιοκτήτης ενός καταστήματος πώλησης προϊόντων και διαθέτετε για λόγους προβολής μια ιστοσελίδα στην οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ SEO.

Η επισκεψιμότητά της μάλλον είναι ελάχιστη και τα έσοδά σας λιγότερα από εκείνα των ανταγωνιστών σας. Μπορεί τα προϊόντα σας να μην υπολείπονταν σε τίποτα εκείνων που εμπορεύονταν οι ανταγωνιστές σας, οι τιμές να ήταν πράγματι οι καλύτερες στην αγορά, το σημείο του καταστήματος να εξυπηρετούσε την πρόσβαση, αλλά η κίνηση για κάποιο “ανεξήγητο λόγο” να παρέμενε χαμηλά. Μην χάνετε τον καιρό σας λύνοντας γρίφους.

Προώθηση ιστοσελίδων με τεχνικές SEO κατασκευή έρευνα και ανάλυση ανταγωνισμού σχεδιασμός ιστοσελίδων με βελτιστοποίηση στη μηχανή αναζήτησης.
Google SEO in Greece

Οι περισσότεροι άνθρωποι, σήμερα, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν ένα προϊόν πριν αποφασίσουν να το αγοράσουν. Απαραίτητη προϋπόθεση επομένως για να ασχοληθούν με την επιχείρησή σας είναι η εμφάνιση της SEO ιστοσελίδας σας, στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων. Οι περισσότεροι δεν επισκέπτονται καν τη δεύτερη.

Σας πάμε 1η Σελίδα Google στην Ελλάδα

Η έλειψη SEO ευθύνεται το πιθανότερο για την διαδικτυακή σας “ανυπαρξία” και κατά συνέπεια την αορατότητά σας στους πελάτες που αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης προϊόντα σαν κι αυτά που προσφέρετε.

Γιατί μπορεί το site σας να εντοπίζεται από την Google, αλλά γιατί να επιλέξει κανείς ένα κατάστημα που αναφέρεται στην π.χ 32η θέση των αποτελεσμάτων κι όχι στην πρώτη δεκάδα της πρώτης σελίδας;

Το SEO, αφορά μια σειρά ενεργειών που πραγματοποιούνται σε ένα site, με στόχο την εμφάνισή του όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση κατάταξης μεταξύ των οργανικών (“μη πληρωμένων”) αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, για συγκεκριμένες “λέξεις-κλειδιά” που έχουν προσεκτικά επιλεγεί ως χαρακτηριστικά στοιχεία του περιεχομένου του.

Στην εταιρεία μας, το SEO αποτελεί το “ισχυρό χαρτί” μας. Στόχος μας δεν είναι μόνο η κατάταξη της επιχείρησης του πελάτη μας στα 10 πρώτα αποτελέσματα των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης, αλλά η πρωτιά των SERP.

Με βαθιά γνώση και μεράκι για το αντικείμενο, παράδοση επιτυχιών και άριστη αντίληψη του ανταγωνιστικού “παιχνιδιού”, παρέχουμε υπηρεσίες on page (SEO που έχει να κάνει με τη δομή, την σχεδίαση,τις τεχνικές λειτουργίες του site κ.α) και off page (SEO που στοχεύει στην αξιοπιστία της ιστοσελίδας, π.χ αριθμός backlinks,εικόνα του site στα social media, αναφορές κ.α)., υποσχόμενοι ορατά και γρήγορα αποτελέσματα.

Σημαντικά σημεία της διαδικασίας SEO που ακολουθούμε είναι:

  1. Έρευνα και ανάλυση ανταγωνισμού
  2. Έρευνα και επιλογή κατάλληλων keywords
  3. Υλοποίηση ενεργειών προώθησης του site στις μηχανές αναζήτησης
  4. Οικονομική ανάλυση κέρδους στο SEO-Roi, κ.α

Αναλόγως του πόσο ψηλά επιθυμεί να φτάσει ο πελάτης, είμαστε δίπλα του έτοιμοι να προσφέρουμε υπηρεσίες Basic, Advanced και Top 5 SEO. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας και να διευθετήσουμε κάθε εμπόδιο στην πορεία προς την κορυφή. Άλλωστε, δεν “είναι όλα θέμα SEO”. Είναι και θέμα επαγγελματισμού και εγκυρότητας.

Ζητήστε προσφορά

Γνωρίζοντας εις βάθος όλες τις SEO τεχνικές που θα οδηγήσουν το website σας στην κορυφή αποτελεσμάτων της Google, παρέχουμε υπηρεσίες on/off SEO και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, που δεν εγγυώνται μόνο την πρωτιά, αλλά και τη διατήρησή τους.

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα. Αφήστε τους SEO experts της εταιρείας μας να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
SEO
Web SEO Greece