Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Διαδικτυακές Υπηρεσίες - Online Web Services

Web Services

Διαφημίσεις υπάρχουν παντού. Στις οθόνες smartphone και τηλεοράσεων, το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, το περιοδικό που ξεφυλλίζεται αναμένοντας σε δημόσια υπηρεσία κ.α. Πόσες όμως από αυτές επιτυγχάνουν πράγματι τον σκοπό δημιουργίας τους, που δεν είναι άλλος από την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών;

Στην OnlyOne τα αποτελέσματα είναι ορατά, ταχεία και μετρήσιμα. Αναλαμβάνουμε κάθε μορφή διαφήμισης, παρέχοντας ποιοτικές διαδικτυακές υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για άριστη λειτουργικότητα,αποδοτικότητα και δημιουργική ευφυΐα.

Web design & Development

Η κατασκευή ιστοσελίδας/e-Commerce site είναι το απαραίτητο «εργαλείο» για το άνοιγμα οποιασδήποτε επιχείρησης στο ευρύ διαδικτυακό κοινό και την αύξηση Online πωλήσεων-αν πρόκειται για κατασκευή Eshop.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της OnlyOne αναλαμβάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την κατασκευή Website/ηλεκτρονικών καταστημάτων και τη δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα SEO Standards & W3C Valid.

Υλοποιούμε αξιόπιστα την κατασκευή δυναμικού site custom ή CMS (με Wordpress, Drupal ή Joomla), με Responsive Design και Speed Loading σχεδιασμό για το μέγιστο ευχρηστίας και θετικής εμπειρίας.

Επωφεληθείτε των αυτόνομων πακέτων φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας στους προηγμένους servers μας, που με μειωμένο λειτουργικό κόστος,εγγυώνται υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ασφάλειας.

Graphic Design

Η εταιρική φιλοσοφία μας στις υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού περιγράφεται ως «ο εντυπωσιασμός της απλότητας».

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας και εμβάθυνση στα Web Trends, προσφέρουμε πολλά περισσότερα από έναν σχεδιασμό ιστοσελίδας εντυπωσιακής αισθητικής και ποιοτικής πλοήγησης.

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική «έξυπνης αρχιτεκτονικής» δημιουργούμε ιστοσελίδες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υψηλής επισκεψιμότητας και κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Υπηρεσίες Προβολής και Προώθησης (Internet Marketing)

Digital Marketing: Προσέλκυση προσοχής-πρόκληση ενδιαφέροντος-ανάπτυξη συναισθημάτων - πειθώ: Τα 4 στάδια μηχανισμού επίδρασης μιας διαφήμισης, που απαιτούν εκπόνηση στρατηγικής που ελάχιστοι γνωρίζουν. Εμείς ανήκουμε σε αυτούς.

Με επαγγελματική οξυδέρκεια και αποδοτικές τεχνικές Digital Marketing, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στοχευμένης διαδικτυακής προβολής και προώθησης ιστοσελίδων, που επιτυγχάνουν όχι μόνο το maximum στο web traffic και της κατάταξης στα αποτελέσματα της Google, αλλά και διατήρηση σε αυτή.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε:

  1. SEO (on/off site): βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σε Google, Youtube, Mobile και Τοπικά (Local) αποτελέσματα.
  2. SEM
  3. Social Media Advertising
  4. Διαφημίσεις Adwords
  5. Pay Per Click Marketing
  6. Καμπάνιες Email Marketing

Ζητήστε προσφορά

Γνωρίζοντας εις βάθος όλες τις τεχνικές που θα οδηγήσουν το website σας στην κορυφή αποτελεσμάτων της Google, παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης και βελτιστοποίησης Website eshop, που δεν εγγυώνται μόνο την πρωτιά, αλλά και τη διατήρησή τους.

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα. Αφήστε τους experts της εταιρείας μας να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Websites
e-shops