Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική

Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική

Αναβάθμιση Στατικής Ιστοσελίδας σε Δυναμική

Στατική ιστοσελίδα σε δυναμική

Η υπηρεσία μετατροπής ιστοσελίδας σε δυναμική θα μπορούσε συνοπτικά να περιγραφεί ως η μακροπρόθεσμη επένδυση που εξασφαλίζει σε κάθε επιχειρηματία αυτονομία, οικονομικά οφέλη και ευχέρεια πραγματοποίησης ενεργειών στο «εδώ και τώρα».

Απευθύνεται σε ιδιώτες και εταιρείες που παρατηρούν τις ανάγκες τους να αλλάζουν, καθιστώντας επιτακτική την εξέλιξη ενός στατικού site σε εύχρηστο εργαλείο σύγχρονης επιχειρηματικότητας που θα ευνοεί τη συχνή και ανέξοδη ανανέωση περιεχομένου.

Το δημιουργικό τμήμα της OnlyOne δεν αναλαμβάνει μόνο την μετατροπή site σε δυναμικό- σε τιμή ευκαιρίας- αλλά με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού προσφέρει στον πελάτη την ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ακολουθώντας πιστά τα στάδια της διαδικασίας: «εξέταση δυνατοτήτων υπάρχουσας σελίδας»- «Μετατροπή website σε δυναμικό»- «Μεταφορά περιεχομένου στο νέο site»- «Εκπαίδευση πελάτη στην χρήση και διαχείριση του νέου του site», εξασφαλίζουμε στο εγχείρημά σας την απόλυτη επιτυχία.

Τί κερδίζετε από αυτή την κίνηση;

Τη δυνατότητα απεριόριστων ανανεώσεων,επεξεργασίας και προσθαφαίρεσης υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο, κατηγορίες, υποκατηγορίες κλπ), οποιαδήποτε στιγμή και με τη συχνότητα που επιθυμείτε.

Αν είστε κάτοχος e-shop μπορείτε να ανανεώνετε τις τιμές των προϊόντων/ υπηρεσιών σας εύκολα και γρήγορα,βρισκόμενοι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική σημαίνει: πάντοτε ενημερωμένη σελίδα.

Την αποφυγή εξόδων για την υπηρεσία αλλαγής περιεχομένου, καθώς θα μπορείτε να πραγματοποιείτε πλέον μόνοι online, όποια ενέργεια κρίνεται απαραίτητη προς εκπλήρωση των επιχειρηματικών σας στόχων μέσω ενός εύχρηστου, σύγχρονου και λειτουργικού συστήματος διαχείρισης.

Απολαύστε την ανεξαρτησία σας από προγραμματιστές και σχεδιαστές, διαμορφώνοντας την ιστοσελίδα σε απόλυτη αντιστοιχία με την προσωπική σας αισθητική. Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού παρά μόνο ελάχιστα κλικς.

Την ολοκλήρωση αλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Το αποτέλεσμα οποιαδήποτε ανανέωσης π.χ προσθήκη νέας δημοσίευσης, είναι άμεσα προσβάσιμο στο κοινό σας.

Τη δυνατότητα εγγραφής μελών και παροχή πρόσβασης σε περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο ένας επισκέπτης μπορεί σύντομα να αισθανθεί πελάτης σας.

Μοναδική ποιότητα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της OnlyOne για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη προκύψει.

Ζητήστε προσφορά

Στην εταιρεία μας σεβόμενοι την αναλογία τιμής-ποιότητας υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό την κατασκευή ιστοσελίδων που αποτελούν τόσο σχεδιαστική (με την υπογραφή κορυφαίων graphic designers) όσο και τεχνική εμπειρία.

Με την διαμόρφωση όλων εκείνων των χαρακτηριστικών κατά τη δημιουργία ιστοσελίδας που εξασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή πλοήγηση, γρήγορη φόρτωση, συμβατότητα σε mobile συσκευές, βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης κ.α

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
Δυναμικές Ιστοσελίδες