Στήσιμο ιστοσελίδας

Στήσιμο ιστοσελίδας

Στήσιμο στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων - Στήσιμο eshop με Wordpress, Drupal, Magento, Joomla

Στήσιμο ιστοσελίδων

Το σωστό στήσιμο ιστοσελίδας είναι το μυστικό της διαδικτυακής παντοδυναμίας. Είτε είστε startup εταιρεία που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το μερίδιό της στην online αγορά είτε επιτυχημένη επιχείρηση που στοχεύει στην διατήρηση ή αύξηση της κερδοφορίας της, μπορείτε εύκολα να επαληθεύσετε ότι ένα αποτελεσματικό στήσιμο website είναι το κλειδί για το «άνοιγμά» σας στο ευρύ κοινό, το κέρδος, την αναγνωρισιμότητα, την επαγγελματική και προσωπική σας αυτοπραγμάτωση.

Την εποχή που ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα site, εμείς επιλέγουμε να κατασκευάζουμε και να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις επιτυχίας σας. Με πολύχρονη πείρα στον τομέα των τεχνολογιών, αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα εργασίας μας και εμμονή στο τέλειο αποτέλεσμα, εξαντλούμε κάθε περιθώριο άριστου στησίματος ιστοσελίδων. Γιατί ένα website δεν αρκεί να είναι καλό όταν μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή στατικής ή δυναμικής ιστοσελίδας με χειροποίητο κώδικα (custom website); Επιθυμείτε κατασκευή ιστοσελίδας με CMS αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε στο πλέον κατάλληλο; Αναζητάτε μια εταιρεία που να μπορεί να εγγυηθεί Καθαρή Γλώσσα Προγραμματισμού και αποδοτική βελτιστοποίηση που θα σας φέρει στην κορυφή της Google και κατά συνέπεια των προτιμήσεων του στοχευμένου κοινού σας;

Η OnlyOne απαντά σε κάθε σας απορία και ανάγκη με αξιοπιστία, υψηλή αίσθηση επαγγελματισμού και μεθοδικότητα. Το προσωπικό μας αντιλαμβάνεται κάθε στήσιμο website όχι μόνο ως μοναδικό project στο οποίο οφείλει να καλύπτει το 101% των εξατομικευμένων αναγκών του πελάτη,αλλά και ως μια πρόκληση να ξεπεράσει τις προσδοκίες του.

Κατασκευάζουμε εκ του μηδενός επαγγελματικές- εταιρικές και προσωπικές ιστοσελίδες με ελκυστικό design και βελτιστοποιημένη εμπειρία πλοήγησης για τον χρήστη (User Experience- UX).

Αναλαμβάνουμε επίσης τον ανασχεδιασμό και την παραμετροποίηση ιστοσελίδων πάσης φύσεως περιεχομένου, φροντίζοντας να διορθώσουμε τις ατέλειες προηγούμενων κατασκευαστών που μπορεί να στοίχισαν στο διαδικτυακό σας εγχείρημα το μέγιστο της αποδοτικότητας που θα μπορούσε να αποφέρει. Απευθυνόμενοι αυτή την φορά στην OnlyOne μπορείτε να είστε βέβαιοι πως δεν θα κληθείτε ξανά να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις ημιτελών και επισφαλών λύσεων.

«Οικοδομούμε» με τα πρωτοποριακές μεθόδους websites τα οποία θα είναι πολλά περισσότερα από λειτουργικά. Προγραμματισμένα να ξεχωρίσουν, εφοδιασμένα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του σύγχρονου ανταγωνισμού και προορισμένα να αποτελέσουν πρότυπα αποτελεσματικότητας, δημοφιλίας και ευχρηστίας.

Στήσιμο στατικών ιστοσελίδων

Αν η ιστοσελίδα σας δεν απαιτεί συχνές ανανεώσεις κι ενημερώσεις, το στήσιμο στατικής ιστοσελίδας- είναι κάτι που από τους επαγγελματίες της OnlyOne υλοποιείται άμεσα, ποιοτικά και στις πλέον οικονομικές τιμές.

Η διαδικασία που ακολουθούμε κατά την κατασκευή και σχεδιασμό ενός στατικού website περιγράφεται συνοπτικά από το τρίπτυχο «έρευνα αγοράς- ανάλυση ανταγωνισμού- ανάδειξη συγκριτικού πλεονεκτήματος» της επιχείρησής σας.

Από την σχεδίαση λογοτύπου και την δημιουργική ανάπτυξη βασισμένων στα διεθνή εικαστικά πρότυπα γραφικών μέχρι τον λειτουργικό έλεγχο και την διαδικτυακή προώθηση της ιστοσελίδας σας, οι επαγγελματίες μας εργάζονται ως διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες αλλά σκεπτόμενοι και ταυτόχρονα ως πελάτες.

Το αποτέλεσμα; Ένα site που πέραν από ιντερνετική βιτρίνα εταιρείας, αποτελεί προσοδοφόρα επενδυτική κίνηση, γιατί είναι προγραμματισμένο να αγαπηθεί από το κοινό καθώς έχει «στηθεί» ακριβώς ως απάντηση στις ανάγκες του.

Επιλέξτε custom κατασκευή ή το κατάλληλο CMS που μπορεί να πραγματώσει με μετρήσιμα αποτελέσματα τους επαγγελματικούς ή προσωπικούς σας στόχους.

Υπογράφουμε υπεύθυνα την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων που αποτυπώνουν με την μέγιστη ακρίβεια το εταιρικό σας προφίλ και διακρίνονται από καλαισθησία, λειτουργικότητα και το maximum της ταχύτητας φόρτωσης.

Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές hosting σε servers τεχνολογίας αιχμής, που παρέχει η OnlyOne και της μέγιστης ασφάλειας απρόσκοπτης λειτουργίας που αυτό συνεπάγεται.

Στήσιμο δυναμικών ιστοσελίδων

Κάθε πελάτης που αποβλέπει σε απεριόριστα κέρδη και επισκεψιμότητα, χρειάζεται μία δυναμική ιστοσελίδα με απεριόριστες δυνατότητες και αυτόνομης διαχείρισης από τον ίδιο. Οι κατασκευαστές ιστοσελίδων της OnlyOne προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις- που δημιουργούν και καλύπτουν στον μέγιστο βαθμό όλες τις προϋποθέσεις απόλυτης επιτυχίας.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης και την διαδικτυακή προώθηση του website σας- είτε πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα,είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα ή blog.

Στήσιμο custom δυναμικών ιστοσελίδων

Αυτό που κάνει μια ιστοσελίδα να ξεχωρίζει εκ φύσεως, είναι να είναι μοναδική- όσον αφορά στον σχεδιασμό,το εικαστικό περιβάλλον και την εμπειρία πλοήγησης σε αυτή. Απλοϊκό σκεπτικό, αλλά ενώ το παραπάνω είναι το ζητούμενο σχεδόν κάθε πελάτη, στην πραγματικότητα συναντά κανείς αμέτρητες σελίδες «κόπιες» η μία της άλλης.

H OnlyOne εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της πρωτοπορίας και των «one of the kind» δημιουργιών. Καινοτομία στις μεθόδους,τα εργαλεία και την αντίληψή μας, συνηγορούν σε ένα αποτέλεσμα φύσει ξεχωριστό.

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και αφουγκραστεί τις τάσεις της αγοράς,συγγράφουμε εκ του μηδενός χειροποίητο κώδικα δίνοντας στην μοναδική ιδέα σας διαδικτυακή υπόσταση. Τίποτα προκατασκευασμένο- μόνο πρωτοτυπία και έμπνευση.

Έχουμε κατασκευάσει δυναμικές custom ιστοσελίδες και εφαρμογές με χρήση κώδικα HTML, CSS, PHP, Javascript και MySQL για κάθε είδος,ύφος και περιεχόμενο website και βρισκόμενοι πάντα δίπλα στον πελάτη μας, έχουμε κατορθώσει το αδύνατο: Να συνδυάσουμε το minimal με το εντυπωσιακό, το αποδοτικό με το οικονομικό και να μετουσιώσουμε τη δική μας πρωτοπορία σε «κλασική αξία» στον χώρο.

Τα δυνατά μας σημεία:

 1. Ασύγκριτα ποιοτική σχεδίαση user interface και κατά συνέπεια υψηλά επίπεδα usability της ιστοσελίδας.
 2. Απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.
 3. Μοναδική ευελιξία στην σχεδίαση, τις επεκτάσεις και τις βελτιώσεις της ιστοσελίδας, άμεσα με λίγες μόνο γραμμές επιπλέον κώδικα- κάτι το οποίο εύλογα σημαίνει και μειωμένο κόστος συντήρησης για τον κάτοχό της.

Στήσιμο δυναμικών ιστοσελίδων με χρήση CMS

Η ειλικρινής μας αγάπη για το αντικείμενό μας,έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή μας εξειδίκευση και διαρκή εμβάθυνση σε ό,τι αφορά τα δημοφιλέστερα CMS της αγοράς. Η διαφορά μας απέναντι σε καθετί ανταγωνιστικό εντοπίζεται στην προσοχή της λεπτομέρειας- εκεί όπου κρίνονται όλα και ξεχωρίζει το «καλό» από το «άριστο».

Γνωρίζουμε κάθε επί μέρους χαρακτηριστικό των πλέον αξιόπιστων πλατφορμών ανοιχτού κώδικα,ώστε να μπορούμε να προτείνουμε εκείνο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας πλήρως,κατάλληλα και εποικοδομητικά. Wordpress- Drupal- Joomla- Magento. Μην επιλέξετε στην τύχη. Δημιουργήστε την, εμπιστευόμενοι τους επαγγελματίες μας.

Στήσιμο δυναμικών ιστοσελίδων με Wordpress

Από το Microsoft News Center και τη Sony Music στις επίσημες ιστοσελίδες της Beyonce και των Rolling Stones, η κυριαρχία του Wordpress στην χρήση πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα είναι προφανής.

Η OnlyOne διαθέτει μια τεράστια ποικιλία θεμάτων Wordpress ώστε να επιλέξετε αυτό που θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας με τον πλέον ευδιάκριτο τρόπο.

Στα προσφερόμενα από την εταιρεία μας πακέτα στησίματος δυναμικής ιστοσελίδας με Wordpress, περιλαμβάνονται υπηρεσίες full on/off page SEO (Search Engine Optimization) -για αύξηση επισκεψιμότητας, το δυνατό «εργαλείο» παρακολούθησης και ανάλυσης traffic, Google Analytics και ευρετηρίαση του website σας στην Google.

Κάθε site που παραδίδουμε σε πελάτη μας διακρίνεται από Page Speed Loading και Mobile friendly Σχεδιασμό, Responsive Web Design που εξασφαλίζει την άριστη εμφάνισή του σε κάθε τύπο συσκευής και δυνατότητα πολυγλωσσικής λειτουργίας.

Στήσιμο eshop με Wordpress

Περισσότερα από το 25% των πλέον σημαντικών ηλεκτρονικών καταστημάτων παγκοσμίως έχουν κατασκευαστεί με Woocommerce- ένα plugin του Wordpress με ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Το portfolio της εταιρείας μας απαριθμεί αμέτρητες ανάλογες περιπτώσεις φυσικών καταστημάτων που κατόρθωσαν να διευρύνουν την βάση του πελατειακού κοινού τους, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες του e-Commerce και eshops που «φυτοζωούσαν» να ανθίζουν από μια απλή μεταπήδηση σε πλατφόρμα Wordpress της υπογραφής μας.

Το ερώτημα είναι: Θέλετε απλά ένα eshop ή επιθυμείτε σταθερά έσοδα, οικονομική ανεξαρτησία και ευρωστία; Αν απαντήσατε θετικά στο δεύτερο σκέλος, βρίσκεστε στην ιστοσελίδα της κατάλληλης εταιρείας.

Στήσιμο δυναμικών ιστοσελίδων με Drupal

Η πλειονότητα των web developers & designers θεωρεί το Drupal ως το Open Source CMS που παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι επαγγελματικές ιστοσελίδες, τα blogs,τα wiki sites, τα forums, τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τα community driven projects που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει με Drupal στην OnlyOne είναι αυτά για τα οποία μιλάτε ήδη στην καθημερινότητά σας.

Έχοντας αποτελέσει πρότυπο στον τομέα του στησίματος ιστοσελίδας με Drupal, παραδίδουμε στον πελάτη μας websites:

 1. Με αρθρωτό σχεδιασμό
 2. Απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.
 3. Ασύγκριτη ασφάλεια
 4. Απίστευτη ευχρηστία διαχείρισης από τους ίδιους τους κατόχους
 5. Επεκτάσιμο API
 6. Φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης της Google
 7. Με ευρεία γκάμα προσθέτων και εφαρμογών για καλύτερη προώθηση των εμπορικών ή κοινωνικών τους στόχων.
 8. Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης
 9. Πολυγλωσσική προσαρμοστικότητα

Στήσιμο eshop με Drupal

Η αρχιτεκτονική ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με Drupal δεν αφορά μόνο τη διαμόρφωση όλων των πρόσθετων χαρακτηριστικών του «πυρήνα» που θα προσδώσουν σε αυτό τη μοναδική του ταυτότητα. Είναι ο γρίφος που πρέπει να επιλυθεί ώστε κάθε επίσκεψη χρήστη στο eshop σας να οδηγεί σε εταιρικό κέρδος.

Οι επαγγελματίες μας έχουν ειδικευθεί στην υλοποίηση projects με «κατευθυνόμενη συμπεριφορά» χρηστών, αντιλαμβανόμενοι πως τίποτα σε μία ιστοσελίδα δεν τοποθετείται τυχαία και με οποιονδήποτε τρόπο.

Κάθε ενέργεια που πραγματοποιούμε κατά την ανάπτυξη και παραμετροποίηση του CMS στοχεύει στο τρίπτυχο ζητουμένων «ασφάλεια- αποδοτικότητα- ευχρηστία». Αυτό επαληθεύεται σε κάθε στάδιο του στησίματος, όπως π.χ:

 1. στον σχεδιασμός λογοτύπου
 2. την εγκατάσταση θέματος CMS
 3. την φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στους προηγμένους servers μας
 4. την εγκατάσταση και ανάπτυξη κατάλληλων plugins και modules
 5. την χρήση σωστών keywords και metadata
 6. την κατάστρωση στρατηγικής Internet Marketing, π.χ Adwords, προώθηση μέσω Social Media (Facebook,Twitter,Instagram κ.α), Email Marketing
 7. την προσθήκη πρόσθετων βοηθητικών στοιχείων λ.χ Call to Action, Cross Selling
 8. Την σύνδεση του eshop με το δίκτυο εθνικών Τραπεζών και την διασφάλιση των συναλλαγών

Στήσιμο δυναμικών ιστοσελίδων Joomla

«Jumla» στην γλώσσα σουαχίλι από την οποία είναι εμπνευσμένη η ονομασία του δημοφιλούς CMS σημαίνει «όλοι μαζί», κάτι που προϊδεάζει για την διαδραστικότητα, την «ενεργή κοινότητα» και την κινητικότητα ενός site.

Στην OnlyOne αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με Joomla που επαληθεύουν την ετυμολογία της λέξης. Κάθε εταιρικό website, ηλεκτρονικό κατάστημα, portal ή blog που δημιουργούμε προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ώστε να αποφέρει κέρδη και επισκεψιμότητα.

Αν οι προχειρότητες δεν σας εκφράζουν και επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη λύση για να στεγάσετε την ιδέα σας, η εταιρεία μας είναι ο πλέον ασφαλής μονόδρομος.

Εκτός της αρχιτεκτονικής δομής και του σχεδιασμού του site σας, φροντίζουμε η κατοχύρωση του domain name, η εγκατάσταση του CMS και των προσθέτων, οι υπηρεσίες hosting και διαδικτυακής διαφήμισης που θα λάβετε, να αντικατοπτρίζουν την εταιρική μας φιλοσοφία: «Η διαφορά πάντοτε κρίνεται στην λεπτομέρεια». Και αυτή την λεπτομέρεια γνωρίζουμε πως ακριβώς να την χρησιμοποιούμε κάθε φορά υπέρ σας.

Στήσιμο eshop με Joomla

«Ξέρουμε τί θέλετε πριν καν το ζητήσετε». Αν γνωρίζετε αυτή την φράση έχετε σίγουρα χρησιμοποιήσει έστω σαν πελάτης μια ιστοσελίδα e-Commerce με Joomla. Και η αλήθεια είναι πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κατασκευασμένο με το γνωστό CMS, προσφέρει ακριβώς αυτή την μοναδική ευκολία πλοήγησης και ολοκλήρωσης αγοράς.

Κομβικό σημείο και σε αυτή την περίπτωση,το στήσιμο του eshop. Την απάντηση και σε αυτή την ανάγκη σας,δίνουν οι επαγγελματίες μας. Αν έχετε συναντήσει ένα eshop και «ζηλέψατε» τη δομή του,τα μοναδικά χαρακτηριστικά διευκόλυνσης του χρήστη π.χ wishlist, checkout με 1 click, δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων,ευρεία γκάμα τρόπων πληρωμής κλπ., μπορείτε να σταματήσετε να το κάνετε και να αποκτήσετε το δικό σας, άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά, απευθυνόμενοι στην OnlyOne.

Με αριστοτεχνικό χειρισμό του VirtueMart (plugin του Joomla) εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνητικό πλεονέκτημα ευελιξίας, ασφάλειας και προσαρμοστικότητας, παραδίδοντας eshops φύσει ανταγωνιστικά.

Ευδιάκριτες κατηγορίες, προϊόντα με ευανάγνωστη περιγραφή, μετα-ετικέτες, παρακολούθηση παραγγελιών, ποικιλία τρόπων πληρωμής,αυτόματος υπολογισμός εξόδων αποστολής και Φ.Π.Α, αυτόματη ενημέρωση stock και ασυναγώνιστο γραφικό περιβάλλον, αποτελούν λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να φέρει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εσείς θα αντισταθείτε στο κέρδος;

Στήσιμο eshop Magento

Είτε το «στήσιμο eshop Magento» αφορά δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος εκ του μηδενός είτε υπηρεσίες παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης ή αναβάθμισης, στην OnlyOne έχουμε την ικανότητα να παραδίδουμε στον πελάτη μας ένα δυναμικό διαδικτυακό «εργαλείο» που θα αλλάξει τον ρου της επιχειρηματικής του πορείας.

Οι πυλώνες επιτυχίας ενός eshop είναι πάντα δύο: o εικαστικός και ο λειτουργικός. Κανένας από τους δυο δεν υλοποιείται στην εταιρεία μας εάν δεν έχει προηγηθεί ενδελεχής μελέτη ανταγωνισμού ώστε να βρεθεί η έξυπνη κίνηση που θα κάνει το «outsider» ισχυρό αντίπαλο και την μεγάλη εταιρεία «brand name».

Στο στήσιμο ενός eshop με Magento δίνουμε μεγάλη προσοχή στα χρώματα, την αρμονία, το απλό αλλά εντυπωσιακό design, το κατάλληλο μέγεθος και την στρατηγική τοποθέτηση κατηγοριών, λεζάντας και banners. Το σημείο όμως στο οποίο εστιάζουμε περισσότερο είναι το UX Design (τεχνικές αφοσίωσης χρήστη). Γιατί η επιτυχία ενός eshop κρίνεται μετρήσιμα, από την μετατροπή επισκεψιμότητας σε πωλήσεις.

Επιγραμματικά, η διαδικασία στησίματος μιας ιστοσελίδας:

Λένε πως η διαφορά ενός εργάτη από έναν καλό εργάτη στην ολοκλήρωση ενός οικοδομήματος κρίνεται στο εξής: Ο πρώτος σκέφτεται το έργο του μια μέρα και το ολοκληρώνει σε δέκα χρόνια. Ο δεύτερος σκέφτεται, σχεδιάζει, προνοεί πριν ξεκινήσει να εργάζεται ώστε να υλοποιήσει το έργο του γρήγορα, ποιοτικά και με ασφάλεια. Την εταιρική νοοτροπία της OnlyOne εκφράζει η δεύτερη περίπτωση.

Τα στάδια στησίματος μιας ιστοσελίδας που ακολουθούμε είναι τέσσερα:

Ενδελεχής έρευνα αγοράς και μελέτη ανταγωνισμού. Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες του κλάδου και της επιχείρησής σας, τις τάσεις της εποχής και εργαζόμαστε εποικοδομητικά ώστε να σας προτείνουμε τη λύση που θα σας φέρει ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας. Ευθυγραμμίζουμε τους στόχους σας με τις τάσεις της αγοράς δημιουργώντας σχεδιαγράμματα και γραφήματα τα οποία αποτυπώνουν το εταιρικό σας ύφος, πάντα συναρτήσει του target group και το περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Web Design. Με γνώση, έμπνευση, ταλέντο και επαγγελματική προσήλωση βρίσκουμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε οπτικές απεικονίσεις στις οποίες οι engaging experiences (αρχικές εντυπώσεις) ενός χρήστη θα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε lasting- διαρκώς θετική εντύπωση- για το website. Με αυτό τον τρόπο προσδίδουμε επαγγελματικό ύφος και ισχύ στην εικόνα σας. Στόχος μας η επίτευξη της απόλυτης ισορροπίας μεταξύ ενός ελκυστικού design και της UX (user experience) όσον αφορά στην ευκολία πλοήγησης και χρήσης της ιστοσελίδας.

Στο σημείο αυτό δημιουργούνται οι μακέτες- το πλέον καθοριστικό «εργαλείο» οπτικής σύνδεσης ενός πελάτη με την επιχείρηση και αποτελεσματικής προβολής της ιστοσελίδας σας.

Διακεκριμένοι γραφίστες της εταιρείας μας σχεδιάζουν για σας μακέτες, κάρτες, φυλλάδια και αφίσες που αποτελούν οπτική «συντομογραφία» της εταιρείας σας. Η εταιρική σας ταυτότητα, το ύφος, το αντικείμενο και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, όλα συμβάλλουν στη δημιουργία της μοναδικής σας εικαστικής απεικόνισης.

Οι Web designers της εταιρείας μας επέλεξαν να χρησιμοποιούν για το σχεδιασμό μακέτας τα δύο κορυφαία προγράμματα γραφιστικής της Adobe, Photoshop και Illustrator. To πρώτο κυρίως για δημιουργίες με βάση φωτογραφικό υλικό και το δεύτερο για vector graphics, συναρμογή σχημάτων και σχεδίαση λογότυπου.

Κάθε μακέτα τελειοποιείται με συνεχή ενημέρωση του πελάτη για τυχόν αλλαγές μέχρι το αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του. Μόλις το Web Design ολοκληρωθεί, το στήσιμο της ιστοσελίδας συνεχίζεται με την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Digital Marketing

Μπορεί άριστο στήσιμο website να προεξοφλεί μια επιτυχημένη διαδικτυακή πορεία επιχείρησης, είναι ωστόσο γνωστό πως ακόμη και το καλύτερο προϊόν αν δεν διαφημιστεί- και ορθότερα αν δεν προωθηθεί με τον σωστό τρόπο- δεν αποδίδει όσο πραγματικά δύναται.

Οι υπηρεσίες Internet Marketing της OnlyOne καλύπτουν μια ευρεία γκάμα στρατηγικών προβολής και διαφήμισης της ιστοσελίδας ή του online καταστήματός σας, όπως:

 1. On/off SEO (Search Engine Optimization),για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
 2. Email Marketing- κατασκευή Newsletters, σχεδιαστικά και content creation.
 3. Διαφήμιση Google Adwords.
 4. Online Display Advertising για προβολή του site σας τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο.
 5. Affiliate Marketing.
 6. Social Media Marketing- αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό,την προβολή και την προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας σε κάθε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λ.χ Facebook, Instagram, Twitter
 7. Υπηρεσίες Branding, με κατασκευή slogan, banner, favicon, infographic και διαφημιστικού σποτ.
 8. Την σύνδεση του eshop με το δίκτυο εθνικών Τραπεζών και την διασφάλιση των συναλλαγών

Στην OnlyOne το στήσιμο ιστοσελίδας ολοκληρώνεται μόνο όταν η επισκεψιμότητα μεταφραστεί σε φήμη και κέρδος.

Θεωρώντας πως η αρχή δημιουργίας μιας ιστοσελίδας δεν είναι μόνο το ήμισυ της επιτυχίας της αλλά και τα θεμέλια της μελλοντικής της αποδοτικότητας, φροντίζουμε να είμαστε αλάνθαστοι.

Ζητήστε προσφορά

Επιζητούμε την πρόκληση και κάθε σύγκριση διότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι μπορούμε να είμαστε βέβαιοι όταν εγγυόμαστε πως δε θα μας βρείτε λάθος πουθενά.

Κι αυτό όχι μόνο λόγω των W3C Validator Services στις ιστοσελίδες μας που αποδίδουν το maximum των δυνατοτήτων λειτουργικότητας και άριστης εμφάνισης, αλλά επειδή φτάσαμε στην πρώτη γραμμή με τη νοοτροπία πως δεν είναι τα λάθη του ανταγωνιστή που φέρουν τη υπεροχή, αλλά η εμμονή και η εργασία για το τέλειο αποτέλεσμα.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Mobile Εφαρμογές
Κατασκευή Ιστοσελίδων