Υποστήριξη Ιστοσελίδων , eshop

Υποστήριξη

Από την διαδικασία δημιουργίας του διαφημιστικού σας project μέχρι και μετά την επιτυχία του, η OnlyOne είναι δίπλα σας. Με συνεχή υποστήριξη και Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρόθυμο να ακούσει, να συμβουλεύσει και να ικανοποιήσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε αίτημα ανακύψει, εγγυόμαστε την απρόσκοπτη πορεία σας προς την κορυφή.

Αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη με ειλικρινές ενδιαφέρον- ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της παλαιότητας της εταιρείας του- προσφέρουμε την υποστήριξη και τις γνώσεις μας, 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο.

Εμπιστευόμενοι την Onlyone μπορείτε να είστε βέβαιοι πως οποιαδήποτε ανάγκη σας απαντάται άμεσα, υπεύθυνα, προσωποποιημένα και αποδοτικά.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας μας:

Τεχνική υποστήριξη: Αναγνωρισμένοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου της τεχνολογίας αναλαμβάνουν την επίλυση πάσης φύσεως προβλημάτων δυσλειτουργίας ιστοσελίδας, σε πραγματικό χρόνο, συμφέρουσες τιμές και το μέγιστο αξιοπιστίας.

Επιπροσθέτως, παρέχουν στον πελάτη όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για αποφυγή επανάληψης αντίστοιχων λανθασμένων ενεργειών μελλοντικά.

 1. Επιδιόρθωση σφαλμάτων λειτουργίας (bug fixing) του website.
 2. Αποσφαλμάτωση εξυπηρετητή.
 3. Αντιμετώπιση ζητημάτων κακόβουλου λογισμικού (Virus & Malware) με αφαίρεση, καθαρισμό και επαναφορά του site στην πρότερη κατάσταση άριστης λειτουργίας, μέσω backup.
 4. Ενδυνάμωση ασφάλειας της ιστοσελίδας με εγκατάσταση κατάλληλου λογισμικού και ενημέρωση εφαρμογών σε πλατφόρμα και πρόσθετα (plugins).

Εμπορική υποστήριξη διαφημιστικών ενεργειών

Με υψηλό τεχνολογικό IQ και ανατρεπτικό δημιουργικό πνεύμα, στην OnlyOne έχουμε τον τρόπο να οδηγήσουμε στην παντοδυναμία κάθε επιχείρηση που τυγχάνει της υποστήριξής μας, στην προσπάθεια διαφημιστικής προώθησης.

Παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες Web Design & Development, Graphic Design και κατάστρωσης στρατηγικής marketing, καλύπτουμε κάθε εταιρική ανάγκη αποδοτικής προβολής κέρδους και επισκεψιμότητας.

Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας σας, εφαρμόζοντας τεχνικές που αποφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως μεταξύ άλλων:

 1. Υπηρεσίες SEO για βελτιστοποίηση κατάταξης στα αποτελέσματα των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (λ.χ Google)
 2. Διαχείριση περιεχομένου website (φωτογραφίες,κείμενα κ.α)- Content Marketing
 3. Speed Loading σχεδιασμός ιστοσελίδας για υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.
 4. Social Media Marketing (για προβολή σε Facebook, Twitter, Instagram κλπ)
 5. Mobile friendly σχεδιασμός site για άριστη προσαρμοστικότητα σε οποιονδήποτε τύπο οθόνης.
 6. Εικαστικές προσαρμογές στο site (γραμματοσειρές, χρώματα, λογότυπο κλπ)
 7. Υποστήριξη διαφημιστικών εκστρατειών Google Adwords.

Support-Websites , eshops

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας, το τμήμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της OnlyOne σας παρέχει συνεχή υποστήριξη 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Επικοινωνία
Συντήρηση Ιστοσελίδων