Κατασκευή Portal

Κατασκευή Portal

News Portals υψηλών προδιαγραφών, κατασκευή web portal και ειδησεογραφικά sites έτοιμα να υποδεχτούν την πένα σας, Portals και ενημερωτικά blogs όπως αυτά που έχουν αποκτήσει PageRank 9. Ready to Blog στο δικό σας Portal και Ready to share στα Social Media, δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας με blog στο WordPress.

Κατασκευή News Portals Υψηλών Προδιαγραφών, δημιουργία Portal με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.
Portals website design

Ο σκοπός για τη δημιουργία Portal είναι να επικοινωνήστε με το κοινό σας μέσω διαφήμισης ! Το web portal μεγιστοποιεί τις δυνατότητες online διαφήμισης και προβολής σας στο διαδίκτυο και σας βοηθά να προσεγγίσετε το κοινό και να ταυτίζεται το προϊόν σας με το αντικείμενο/περιεχόμενο που του ταιριάζει.

Ο συνδυασμός blog ενσωματωμένο στο Portal είναι ουσιαστικά το απόλυτο επιχειρηματικό μοντέλο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας που θέλει να ανέβει στην πρώτη σελίδα Google.

Όσο πιο συχνά ενημερώνετε το blog σας, τόσο πιο συχνά οι μηχανές αναζήτησης θα επισκεφθούν το web site και θα επανατοποθετήσει το νέο περιεχόμενο.

Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας με blog στο WordPress, ξεκινήστε το blogging με απεριόριστα άρθρα διαφημίστε υπηρεσίες και προϊόντα με Google AdSense και κερδίστε χρήματα online.

Με στοχο να αποκτήστε ένα σταθερό εισόδημα μέσω διαφημίσεων

Διαφημίστε άλλους στο site σας, τοποθετήστε διαφημιστικό περιεχόμενο με κάθε μορφή διαφήμισης (Banner, Button, Promo Texts, Χορηγίες ενοτήτων και κατηγοριών, αφιερώματα για κάθε διάσταση, και τεχνολογία, κατευθύνετε (targeting) την διαφήμιση σε όποιο επισκέπτη επιλέξετε με όποια συχνότητα θέλετε και κερδίστε online μέσα από τη διαδικασία της διαφήμισης από ένα Portal.

Δημιουργήστε ενότητες ενδιαφεροντος και αποκτήστε αφοσιωμένους επισκέπτες

Η διαφήμιση σε ένα Portal απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το θεματικό σας αντικείμενο (περιεχόμενο) δεν είναι απλοί περαστικοί αλλά σταθεροί επισκέπτες, δημιουργήστε ενότητες ενδιαφεροντος και αποκτήστε αφοσιωμένους επισκέπτες ανώτερης οικονομικής, κοινωνικής τάξης και μορφωτικού επιπέδου.

Έτοιμη πλατφόρμα Portal στην καλύτερη τιμή

Δώστε στους πελάτες σας αποκλειστικότητα προβολής ή προβολή μαζί με άλλους διαφημιζόμενους, χορηγία ή απλές διαφημιστικές εμφανίσεις. Σας φτιάχνουμε το σύστημα διαχείρισης για να παρακολουθείτε τα στατιστικά Ad Impressions, Ad Clicks και Χορηγίες.

Η OnlyOne.gr είναι δίπλα σας με στόχο την δυναμική αλλά και συμφέρουσα κατασκευή portal για να διαφημίσετε τους πελάτες σας οικονομικά με διαφημιστικά πακέτα προβολής οποιασδήποτε διάρκειας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στην καλύτερη τιμής - απόδοσης.

Ανάλογα με το budget έχουμε εκπτώσεις και σε σταθερή συνεργασία με διαφημιστικές διαθέτουμε πολιτική επιστροφών.

Ζητήστε προσφορά

Η κατασκευή Portal- Δημιουργία Blog δωρεάν, με ασφάλεια και δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου template μεταξύ πληθώρας σύγχρονων Wordpress, Joomla, Blogger και Drupal προτύπων, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση της εταιρείας μας, που μπορείτε να μετουσιώσετε σε μοναδική εμπειρία, δίνοντας ψηφιακή υπόσταση στην ιδέα σας.

Έχοντας στο ενεργητικό μας πάμπολλες διακρίσεις για projects τα οποία φέρουν τη δική μας υπογραφή δημιουργίας blog (ειδησεογραφικών, ψυχαγωγικών, niche, vlog κ.α) και κατασκευής web portal (Enterprise, e-Business, Personal, Mega, Vortals κ.α) αναλαμβάνουμε να οικοδομήσουμε την επιτυχία της ιδέας σας.

Κάθε ιστοσελίδα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη με σύγχρονες τεχνικές και συγγραφή κώδικα από τους επαγγελματίες μας, ώστε η κατασκευή portal/δημιουργία blog να είναι πέρα από αποδοτική, ακριβώς αυτό που επιθυμεί ο πελάτης.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Online Marketplaces
Ιστοσελίδες Δικηγόρων