κατασκευή ιστοσελίδων δωρεαν - onlyone.gr

κατασκευή ιστοσελίδων δωρεαν

Δημιουργήστε εύκολα όμορφες ιστοσελίδες, blog , e-shop, με wordpress responsive design, μόνο με 99€ το έτος.

Η εταιρεία OnlyOne δίνει σημασία στις ανάγκες σας, στα πλαίσια επικοινωνίας και διάδρασης αναλάβαμε την πρωτοβουλία να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει δωρεάν την δική του ιστοσελίδα – free website. Το πρόγραμμα το ονομάζουμε Free Website Builder One και είναι δωρεάν, μπορείτε σήμερα να αποκτήσετε δωρεάν ιστοσελίδα και την δυνατότητα αναβάθμισής της.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταγραφή εντυπώσεων ο ενθουσιασμός και κατά πόσο αλληλεπιδρά στην σύγχρονη κοινωνία η λέξη δωρεάν, δωρεάν ιστοσελίδα, δωρεάν ιστοσελίδα για πάντα!

Φτιαξτε δωρεαν ιστοσελιδες με wordpress

Δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν websites γρήγορα και εύκολα, επιλέξτε το θέμα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας ανάμεσα σε εκατοντάδες σχέδια που εύκολα μπορούν να τα αλλάξετε.

Δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν ιστοσελίδες WordPress Γιατί θέλετε μια ιστοσελίδα που να τα έχει όλα, ισχυρή και επεκτάσιμη με χαρακτηριστικά που συνδυάζουν το ιδανικό. Responsive Design, δοκιμασμένο σε όλα τα προγράμματα περιήγησης (IE, Chrome, Firefox, Safari, Opera) και συμβατότητα με φορητές συσκευές και κινητά. Δημιουργία δωρεάν ιστοσελίδας με μοναδικό σχεδιασμό.

 1. Δωρεάν hosting για ένα έτος αξίας 120€, χώρος στον δίσκο 6GB, λογαριασμοί email 100+, Απεριόριστο traffic, 24/7 Υποστήριξη.
 2. Δωρεάν εφαρμογή για κινητά (Mobile) για την καλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές, με μέσο όρο το 40% των επισκέψεων στον δικτυακό προέρχονται από κινητές συσκευές.
 3. Δημιουργία ιστοσελίδας WordPress με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα.
 4. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας WordPress για ταχύτερη φόρτωση.
 5. Σας παρέχουμε υποστήριξη σε τεχνικά θέματα όλο το 24ώρο / 7 ημέρες Τηλ. Υποστήριξης: 6987821090
 6. Κατασκευή ιστοσελίδων με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης

Δημιουργήστε μια δωρεαν ιστοσελιδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόνοι σας, διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας έτσι όπως θα θέλατε και σε πολύ απλά βήματα. Έχουμε σχεδιάσει 10 πρότυπα που μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα την δική σας ιστοσελίδα δωρεάν ή e-shop online αγορών, είναι η ιδανική λύση για εταιρικά web-sites, eshop, blogs.

Κατασκευάστε μόνοι σας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού όμορφες ιστοσελίδες με πραγματικά εύκολη διαχείριση του website με το βραβευμένο drag and drop WordPress editor. Προσαρμογή διάταξης του προτύπου και με την προσθήκη νέων θέσεων για φωτογραφίες, επιλογή γραμματοσειράς και χρωμάτων. Είναι ευέλικτο, εύκολο να προσαρμοστεί λειτουργικά και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα πάντα με επιτυχία.

Κατασκευη ιστοσελιδας μονος μου πληκτρολογώντας κανείς “κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου” στο πεδίο αναζήτησης της Google, γνωρίζει πως θα βρεθεί μπροστά σε δεκάδες αποτελέσματα για δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα. Δεν γνωρίζει όμως τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει η επιλογή κατασκευής ιστοσελίδας με wordpress στην προσπάθειά του για ένα προσοδοφόρο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Το πραγματικό ζητούμενο επομένως δεν είναι “πώς να φτιάξω ιστοσελίδα μόνος μου δωρεάν”, αλλά πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η εταιρεία μας στέκεται με συνέπεια στο πλευρό όσων επιχειρούν κατασκευή ιστοσελίδας μόνοι τους, ως πολύτιμος σύμμαχος στην διαδικασία απόκτησης “δωρεάν ιστοσελίδας για πάντα” αλλά και ταυτόχρονα εγγυώμενη τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την επιτυχία του εγχειρήματός τους.

Τελικός στόχος άλλωστε δεν είναι η κατασκευή ιστοσελίδας δωρεάν, αλλά η μετέπειτα εξυπηρέτηση των στόχων του ιδιοκτήτης. Είτε επιθυμείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας, είτε ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας e-shop ή blog, κατασκευάστε ιστοσελίδες μόνοι σας, επιλέγοντας το κατάλληλο μεταξύ των δωρεάν θεμάτων που σας προσφέρουμε-όλα βασισμένα στην δημοφιλέστερη CMS πλατφόρμα διεθνώς, Wordpress.

Επωφεληθείτε από το Responsive Design, τις αυξημένες δυνατότητες συμβατότητας με laptops, tablets και smartphones, το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και την μοναδική παραμετροποιήσιμη εμφάνιση- βασικά χαρακτηριστικά του Wordpress και καταλήξτε έχοντας δίπλα σας το έμπειρο προσωπικό μας στο ιδανικό free πρόγραμμα για κατασκευή ιστοσελίδας που θα ενισχύσει την προβολή και την ανταγωνιστικότητά σας στην αγορά. Άμεσα και αποτελεσματικά.

Στην εταιρεία μας προσπάθειες τύπου “φτιάξε ιστοσελίδα δωρεάν” συνοδεύονται με:

 1. Δωρεάν wordpress hosting σε βελτιστοποιημένους wordpress servers. Μοναδικός συνδυασμός δωρεάν hosting και επαγγελματικής υποστήριξης.
 2. Παροχή υπηρεσιών Uptime, γιατί η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας συνιστά συγκριτικό πλεονέκτημα.
 3. Αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν επισημάναμε τη σπουδαιότητα που το “κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου” στην περίπτωση ενός wordpress περιβάλλοντος, αφορά ένα εκ φύσεως SEO friendly “εργαλείο” το οποίο με την σωστή διαχείριση μπορεί να φέρει το site σας στις πρώτες θέσεις αναζήτησης στην Google.

Η δημιουργία ιστοσελίδας δωρεάν google “εύνοιας” και user friendly περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να είναι προϊόν ανησυχίας. Στην εταιρεία μας, γνωρίζουμε τον τρόπο να σας πείσουμε πως μια δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει και μπορεί να είναι ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία. Υλοποιείται άλλωστε για τη δική σας προβολή, το δικό σας συμφέρον!

Για να κατασκευάσετε ιστοσελίδα μόνοι σας, δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού. Αρκεί απλά να επιλέξετε το δωρεάν θέμα της εταιρείας μας που αφορά την δραστηριότητά σας.

Οι κατηγορίες θεμάτων αφορούν ιστοσελίδες όπως:

 1. Ιατρικές, για προβολή ιατρείου, κλινικής και μονάδων υγειονομικής περίθαλψης
 2. Τουριστικές, για διοργάνωση εκδρομών, διαφήμιση ταξιδιωτικών πακέτων κ.α
 3. Ψυχικής υγείας, για προβολή επαγγελματία του χώρου, υπηρεσιών κ.α
 4. Online Food Delivery, με σχεδιασμό που εξυπηρετεί την εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικών παραγγελιών
 5. Φωτογράφου, με σχεδιασμό για την καλύτερη προβολή έργου επαγγελματία
 6. Construction Company Website, για κατασκευαστικές εταιρείες
 7. Κοινωνικών εκδηλώσεων, για προβολή συνεδρίων, συγκεντρώσεων κ.α
 8. Ξενοδοχείου, με αυτοματοποιημένο σύστημα online κρατήσεων
 9. Blog, για προσωπική έκφραση και διαδραστικότητα
 10. E-shop, για online πωλήσεις προϊόντων/υπηρεσιών