Συντήρηση Ιστοσελίδας

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Επιτυχία ενός αριστοτεχνικά κατασκευασμένου site δεν προεξοφλεί τη διατήρησή του στην κορυφή. Ένας απλός λάθος χειρισμός ή μια ενέργεια που πραγματοποιεί κανείς εν αγνοία των επιπτώσεών της, ενδέχεται να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα λειτουργικότητας στην ιστοσελίδα λ.χ υποβάθμισή της στην κατάταξη αποτελεσμάτων της Google, απώλεια περιεχομένου, αργή φόρτωση ή το γνωστό σε όλους «Error 404» κατά το οποίο το website δεν εμφανίζεται καν.

Υπηρεσίες Συντήρησης Ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε λογικές τιμές
Website Maintenance

Η OnlyOne δίνει τη λύση, παρέχοντας σε λογικές τιμές Υπηρεσίες Συντήρησης Ιστοσελίδας που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ενημέρωση περιεχομένου, ορθή λειτουργικότητα, ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης.

Εντοπίζουμε και διορθώνουμε αποτελεσματικά ασυμβατότητες, παραλείψεις και λάθη που χωρίς την λήψη υπηρεσίας Συντήρησης Ιστοσελίδων από τους έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες μας θα επηρέαζαν αρνητικά την αποδοτικότητα, την επισκεψιμότητα, το μέγεθος των εσόδων και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

Στην σύγχρονη καθημερινότητα, ένα «αδύναμο σημείο» μιας ιστοσελίδας, αποτελεί νίκη του ανταγωνιστή σας. Η συντήρηση Ιστοσελίδας από τους τεχνικούς μας, αποδεικνύει πως το «τέλειο αποτέλεσμα» υπάρχει και μπορείτε να το καταφέρετε.

Οι υπηρεσίες Συντήρησης Ιστοσελίδων της εταιρείας μας, αφορούν:

  1. Αναβάθμιση Template - CMS (Wordpress, Joomla, Drupal) στις πιο πρόσφατες εκδόσεις, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς απώλεια περιεχομένου.
  2. Ενημέρωση επεκτάσεων (extensions), modules, plugins και ανάπτυξη καινούργιων λειτουργιών στα ήδη υπάρχοντα.

Offline backup και λήψη αντιγράφων ασφαλείας. Χάριν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, μια διακοπή λειτουργίας για οποιονδήποτε λόγο (βραχυκύκλωμα, hacking, καταστροφή σκληρού δίσκου κλπ) δεν μπορεί να επηρεάσει το περιεχόμενό της ιστοσελίδας και την σχετιζόμενη ηλεκτρονική αλληλογραφία. Εγγυόμαστε υπεύθυνα για τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων σας.

Βελτίωση και επικύρωση κώδικα. Ελέγχουμε διεξοδικά κάθε παράμετρο πηγαίου κώδικα της ιστοσελίδας σας προς εντοπισμό και επιδιόρθωση ευπαθειών που επηρεάζουν την επίδοσή της και επαληθεύουμε πως η λειτουργία της ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα διαδικτύου W3C.

Τροποποιήσεις περιεχομένου. Η εν λόγω υπηρεσία Συντήρησης Ιστοσελίδας αφορά στον εμπλουτισμό και τις διαγραφές υλικού, όπως και τις ορθογραφικές διορθώσεις. Επιτυγχάνουμε κατ’αυτόν τον τρόπο την διαμόρφωση ενός ψηφιακού περιβάλλοντος ποιότητας και επαγγελματισμού.

Ζητήστε προσφορά

Ενημερωθείτε σήμερα για τις υπηρεσίες συντήρησης website maintenance, το κόστος και τα οικονομικά πακέτα Web Hosting για την φιλοξενία ιστοσελίδας.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
Υποστήριξη
W3C validator service