κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress

Κατασκευη ιστοσελιδας με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop με WordPress

WordPress

Το WordPress έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Ενώ μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε ένα απλό blog, τώρα σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε πλήρως μια λειτουργική ιστοσελίδα και σε κινητές εφαρμογές.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για το WordPress είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά ευέλικτο στη διαχείριση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το WordPress έχει αυξηθεί τόσο πολύ σε δημοτικότητα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το WordPress βρίσκεται σε κατάταξη 30,5% του συνόλου των ιστοχώρων στο διαδίκτυο.
Κατασκευη ιστοσελιδας WordPress

Κατασκευη site με WordPress

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε αρκετά δωρεάν θέματα Themes να τα εγκαταστήσετε σε μια εταιρεία hosting στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και να ξεκινήσετε να φτιάχνετε μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop.

Στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια τέτοια ιστοσελίδα γιατί δεν είχε τις γνώσεις ή τα κατάλληλα εργαλεία, υπάρχουν πολλές εταιρείες που δίνουν δωρεάν Website Builder ή κάποιο πρόγραμμα κατασκευής eshop με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει Support στην περίπτωση που ζητήσετε κάτι εξειδικευμένο.

Εμείς σαν πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων και δημιουργίας e-shop χρησιμοποιούμε το WordPress – WooCommerce είναι δωρεάν επεκτάσιμο και το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι στον κόσμο γιατί είναι εύκολο στην διαχείριση.

Ξεκινήστε με μια δωρεάν εγκατάσταση στο WordPress

Η Onlyone.gr έχει επιλέξει για εσάς θέματα που θεωρούμε ότι είναι αξιόπιστα για να φτιάξετε ένα e-shop μόνοι σας ή να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα, η υπηρεσία μας στην πραγματικότητα είναι να εγκαταστήσουμε σωστά την τελευταία έκδοση του WordPress και να σας κάνουμε το αρχικό setup του θέματος για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε μόνοι σας όπως θέλετε την ιστοσελίδα ή το e-shop.

Σε ποιους απευθύνεται το WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress για ιδιώτες και επαγγελματίες με σκοπό τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων και κύριο στόχο τη μείωση των συνεχών εξόδων συντήρησης.

Αξιοποιώντας το WordPress μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε νέες ιστοσελίδες που είναι εύκολο να διαχειριστείτε και να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευη Websites WordPress

Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν WordPress δεν είναι ούτε σχεδιαστές ιστοσελίδων «web designers», ούτε προγραμματιστές «web developers».

Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι αρχίζουν την κατασκευή site με WordPress χωρίς οποιαδήποτε προγενέστερη γνώση σχεδιασμού των ιστοσελίδων.

Ο λόγος για τον οποίο το WordPress είναι ιδανικό πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων είναι επειδή υπάρχουν χιλιάδες ελεύθερα πρότυπα (θέματα) για να επιλέξετε, έτσι μπορείτε να δώσετε στην ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε εικαστική προσέγγιση εσείς θέλετε.

Ιστοσελίδα eshop στο WordPress με το πάτημα ενος κουμπιού

WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές plugin WordPress για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και είναι διαθέσιμο δωρεάν, γεμάτο από χαρακτηριστικά και επιλογές που μπορούν να μετατρέψουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε ένα επαγγελματικό εργαλείο. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για το online κατάστημά σας όπως:

  1. Επιλογή διάταξης Header and Footer
  2. Διαφορετική διάταξη στο Menu πλοήγησης
  3. Απεριόριστα χρώματα και Γραμματοσειρές
  4. Επιλογές φόρτωσης Video και Background εικόνας
  5. Διαφορετική διάταξη Blog (Timeline Blog, Grid Blog)
  6. Έξυπνα φίλτρα αναζήτησης προϊόντων
  7. Τρόποι πληρωμής Visa, Master, PayPal

Κατασκευή SEO Friendly δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress

Κατασκευή WordPress Theme με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας WordPress για ταχύτερη φόρτωση, SEO friendly για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Google.

Σχεδιασμός WordPress site για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας και είναι απολύτως ασφαλή. Για τους γνώστες της αγοράς,“επιτυχημένο site είναι ένα φιλικό στις μηχανές αναζήτησης site”.

Η βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων είναι ακριβώς η προαπαιτούμενη διαδικασία προς επίτευξη του παραπάνω και αφορά όλες εκείνες τις επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στη δομή μιας ιστοσελίδας και το περιεχόμενό της, ώστε να ανιχνεύεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo, Bing.

Ζητήστε προσφορά

Αν αυτό που σας προβληματίζει στην απόφαση κατασκευής ιστοσελίδας eshop είναι το budget, εμπιστευτείτε μας για τη δημιουργία website eshop δωρεάν Theme πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου (Woocommerce του Wordpress). Με τις τεχνικές ποιοτικές υπηρεσίες των επαγγελματιών μας, αποδειχθείτε νικητές στην e-Commerce πρόκληση.

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της ιστοσελίδας onlyone.gr
WP Theme Development
WooCommerce