Έτοιμα πακέτα ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμες – επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας σε χαμηλό κόστος, επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

START-UP

Wordpress site
140€

Web hosting 2GB
Δωρεάν έκδοση και εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ιστοσελίδας
Hosting Εταιρικά email 5
Δημιουργία website με 1 – 4 σελίδες
Ιστοσελίδα για Start-ups που αναζητούν οικονομικό website για το ξεκίνημά τους.

ECONOMY

Wordpress ιστοσελίδα
350€

Web hosting 5GB
Free SSL Certificate σύνδεση HTTPS απόλυτη προστασία του site σου‎
Φιλοξενία εταιρικών emails 20
Κατασκευή site με 5 – 12 σελίδες.
Οικονομική ιστοσελίδα websites για εταιρείες που διαθέτουν χαμηλό budget.

DYNAMIC

Wordpress dynamic
450€

Web hosting 10GB
Δωρεάν έκδοση και εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ιστοσελίδας.
Εταιρικά email απεριόριστα
Κατασκευή & σχεδιασμός website με απεριόριστες σελίδες.
Σχεδιασμός ιστοσελίδας, logo design, υπηρεσίες Web design.
Δημιουργία blog με απεριόριστα post.
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο

ADVANCED

Wordpress eshop
900€

Web hosting 20GB
Ασφάλεια συναλλαγών με SSL πιστοποιητικό για προστασία δεδομένων.
Enterprise Email Encryption Software
Δημιουργία ιστοσελίδας-eshop(δυναμικό online shop, πιστωτική κάρτα, υπολογισμός μεταφορικών)
Κατασκευή ιστοσελίδας με ηλεκτρονικό κατάστημα (απεριόριστες σελίδες και προιόντα)
Δημιουργία blog με απεριόριστα post.
Κατασκευή Website με SEO Marketing

Γιατί να επιλέξετε τα πακέτα ιστοσελίδων της OnlyOne

Κατασκευή ιστοσελίδας με On-Page SEO επαγγελματικός σχεδιασμος website, εγγύηση άριστης λειτουργίας Web Hosting – sites με lifetime updates και deep integration με WooCommerce για δημιουργία eshop. Η onlyone.gr μέσα από έρευνα και ανάλυση των αναγκών, προσφέρει έτοιμα πακέτα σε κάθε επιχείρηση που αναζητά μια οικονομική λύση για την κατασκευη ιστοσελίδων με ασύγκριτη πληθώρα χαρακτηριστικών δημιουργώντας εμπιστοσύνη και αξιόπιστη επιλογή για εσας.

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων /υπηρεσίες web design με βελτιστοποίηση seo, παρακολούθηση ανταγωνισμού, διαφοροποίηση, προγραμματισμός website με custom κώδικα. Σχεδιασμός ιστοσελίδας (δημιουργία μακέτας, κατασκευη logo, σχεδίαση vector icons, επεξεργασία φωτογραφίας με Photoshop). Αποκτήστε επαγγελματική ιστοσελίδα on pixel focus στις καλύτερες τιμές.

Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας

Παρέχουμε λύσεις για γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας με στόχο την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Υπηρεσίες Performance Optimization όπως, ελαχιστοποίηση της JavaScript και των CSS αρχείων, συμπίεση των γραφικών, ενοποίηση σοβαρά μεγάλων αρχείων CSS/JS και ελαχιστοποίηση πόρων αποκλεισμού ιστοσελίδας.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι συνδυασμός πολλών, τα αποτελέσματα επηρεάζονται από μεταβλητές και παράγοντες on/off, απαιτεί χρόνο και συνεχή ενημέρωση για τις αλλαγές του Google Panda στον αλγόριθμο. Οι Seo Expert του Web Design Press αναλαμβάνουν για εσας τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας και προώθηση στην πρώτη σελίδα Google. Ενημερωθείτε για τις νέες τεχνικές SEO και παραμείνετε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε Optimized Servers

Η εγκατάσταση του WordPress στο web hosting πακέτο για την κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να πληρή κάποια βασικά χαρακτηριστικά που είναι η προϋπόθεση ορθής λειτουργίας για γρήγορη φόρτωση του website.
Η OnlyOne με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων WordPress/WooCommerce προτείνει χαρακτηριστικά για wordpress hosting όπως. Τελευταία έκδοση PHP7.3 και όριο μνήμης WordPress 1GB+ RAM.
*Μέγιστος αριθμός εισαγωγής μεταβλητών PHP για αποφυγή υπερφόρτωσης.
Εγκατάσταση ssl certificate στον Server σε μοναδική ip address.
*Για τους γνώστες του WordPress υπάρχει το Max Input Vars, αν για παράδειγμα η ιστοσελίδα διαθέτει μεγάλο όγκο σε κατηγορίες στο κεντρικό menu ρωτήστε τον κατασκευαστή ιστοσελίδας ποιο είναι το limit Input Vars. Αυτή η ρύθμιση γίνεται από το control panel του server ή από το .htaccess. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση Web Hosting ακόμα και αν το website δεν φιλοξενείται σε Servers της OnlyOne.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Δυναμικές ιστοσελίδες με πρόγραμμα CMS για Online διαχείριση website με απεριόριστες προσθήκες στην επεξεργασία σελίδων, κατηγοριών, προϊόντων με φωτογραφίες gallery κείμενα. Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας WordPress προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε σταθερή ανάπτυξη στο διαδίκτυο. Η Web Design Press παρέχει υποστήριξη και εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Επίσης διαθέτουμε βιβλιοθήκη για αρχάριους στο WordPress με έτοιμα shortcodes και templates visual composer.

Κατασκευή ιστοσελίδας e-shop

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress ενώ ταυτόχρονα το επεκτάσιμο δωρεάν πρόσθετο WooCommerce σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε ιστοσελίδα e-shop. Επιπλέον η εγκατάσταση του Theme είναι WooCommerce Ready απόλυτα συμβατό με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδων

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδων με Marketing Tools που φέρνουν πωλήσεις.
Responsive Web Design

Προβληθείτε καλύτερα σε όλες τις συσκευές για να μπορέσουν οι επισκέπτες να βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και να σας ξαναεπισκεφτούν. Responsive design με καθαρό σχεδιασμό γιατί η ανάπτυξη ιστοσελίδων σε κινητά και tablet με φιλικό τρόπο είναι απαραίτητη.

Photo Gallery

Δημιουργία αρχείου παρουσίασης φωτογραφιών μέσα στην ιστοσελίδα σας με Photo Gallery. Φωτογραφικο αλμπουμ online για να παρουσιάσετε ψηφιακά το περιεχόμενο που διαθέτει η εταιρεία.

Slideshow

Παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας με όμορφο τρόπο με τη δυνατότητα ολόκληρης σελίδας φόρτωσης φωτογραφιών. Εισάγοντας από την εφαρμογή φωτογραφίες με κίνηση και την επιλογή κειμένου.

SEO Ready

WordPress Themes που σχεδιάστηκαν με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα. Έχουν βελτιστοποιηθεί για ταχύτερη φόρτωση και είναι SEO friendly για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Google Analytics

Ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας τον κώδικα Analytics για την πλήρη παρακολούθηση των στατιστικών απόδοσης της ιστοσελίδας. Το Google Analytics είναι η δημοφιλέστερη πρακτική μέτρησης των στατιστικών επισκεψιμότητας ενός website.

SEO friendly

Κατασκευή ιστοσελίδας SEO friendly με τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων όπως η προσθήκη με σχετικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις στην ιστοσελίδα, επεξεργασία meta tags, ετικέτες εικόνας, για να είναι προσβάσιμη στην μηχανή αναζήτησης όπως η Google.

Χάρτες Google Maps

Διαδραστικός χάρτης Google Maps ενσωματωμένος στην ιστοσελίδας σας για να μπορούν να βρουν την τοποθεσία της επιχείρησής σας με τη χρήση Google Maps.

Φόρμα επικοινωνίας

Έτοιμη φόρμα επικοινωνίας και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην σελίδα επικοινωνία για να μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αποστέλλουν e-mail.

Social Ready

Social Ready WordPress Themes ενέργειες που πραγματοποιεί ένα άτομο καθημερινά στα πλαίσια χρήσης των social media (Facebook,Youtube, Τwitter, Flickr, LinkedIn, Google+, κ.α) όλα ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα σου εντελώς δωρεάν.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Στην onlyone αναλαμβάνουμε δωρεάν WordPress hosting στους προηγμένης τεχνολογίας servers μας. Δυνατότητα αναβάθμισης πακέτου οποιαδήποτε στιγμή. Άμεση ενεργοποίηση hosting για το domain σας με δωρεάν φιλοξενία domain.

Website Hosting Backup

Secure web hosting με καθημερινό backup των αρχείων της ιστοσελίδας και της βάσης δεδομένων. Η υπηρεσία Website Hosting Backup που προσφέρουμε δωρεάν σε κάθε site, δίνει την δυνατότητα σε περίπτωση λάθους να μην χαθούν τα αρχεία.

SSL Certificate

Δωρεάν εγκατάσταση SSL Certificate για την βελτίωση του SEO στο site και την προστασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών κατά την συναλλαγή. Αναλαμβάνουμε την έκδοση κάθε τύπου SSL Πιστοποιητικών Ασφαλείας από τις πλέον φερέγγυες Certificate Authorities παγκοσμίως, όπως Symantec, Comodo, Geotrust.

Δωρεάν φωτογραφίες

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε φωτογραφίες για την ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν. Η OnlyOne έχει μια τεράστια γκάμα από άλμπουμ επαγγελματικών φωτογραφιών που ταιριάζουν σε κάθε επάγγελμα.

Επεξεργασία εικόνας

Επεξεργασία φωτογραφίας στο ίντερνετ δωρεάν Online επεξεργασία φωτογραφιών με επαγγελματικά προγράμματα με φίλτρα στις εικόνες, φωτογραφίες.

Image Optimizer

Βέλτιστες πρακτικές και τεχνικές βελτιστοποίησης εικόνας με βάση τα χαρακτηριστικά Google Developers για ακόμα πιο γρήγορο website. Φτιάχνουμε sites που φορτώνουν σε 3 δευτερόλεπτα με Image Optimization Tools και Image Compression.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν την τιμή κατασκευής ιστοσελίδας

Στην εταιρεία μας, η τιμή κατασκευής ιστοσελίδας καθορίζεται πάντοτε από δύο παράγοντες. Τις προσωπικές σας προσδοκίες από το εγχείρημα και την ειλικρινή κατανόηση των συνθηκών οικονομικής στενότητας που διέπουν τις εμπορικές σχέσεις της καθημερινότητας.

Είτε ο πελάτης μας επιθυμεί την δημιουργία ενός ιστότοπου επικοινωνίας μαζί του, είτε την απόκτηση διαδικτυακού εταιρικού προφίλ είτε το άνοιγμα της επιχείρησής του και την προώθηση των υπηρεσιών/προϊόντων του στην αγορά.

Το δυναμικό μας-πλαισιωμένο αυστηρά από τους καλύτερους του είδους- είναι έτοιμο να δώσει υπόσταση σε αυτό που επιθυμεί. Χωρίς συμβιβασμούς σε τίποτα κατώτερου του καλύτερου.

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμες

Το κόστος κατασκευής website ή κατασκευή ιστοσελίδων τιμες, αφορά μοναδικές, λειτουργικές, άρτιες, ελκυστικές, “έξυπνα” σχεδιασμένες-για τη μέγιστη ευχρηστία άρα και επισκεψιμότητα-ιστοσελίδες. Προσφέροντας design υψηλών προδιαγραφών.

Ταυτόχρονα όμως στην τιμή κατασκευής ιστοσελίδας μπορούμε να εγγυηθούμε την σωστή επιλογή Adwords και την πλέον αποτελεσματική προώθηση του site στις μηχανές αναζήτησης Google.

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την καταχώρησή του σε directories-indexes Community και Sharing Sites, προσπαθώντας πάντα να επιτύχουμε το μέγιστο κέρδος για τους πελάτες μας.

Με διακεκριμένη πορεία στον τομέα του SEO Optimization και έχοντας στην ομάδα συνεργατών της τεχνικούς, marketers και γραφίστες που κάνουν τη διαφορά.

Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει απλά την κατασκευή αλλά την “εκτόξευση” ενός site. Και μάλιστα χωρίς ο λόγος περί κόστους κατασκευής website να προβληματίζει τον πελάτη, αλλά να αποτελεί ανακούφιση για εκείνον.

Για ποιο λόγο επομένως να επιχειρήσετε κατασκευή ιστοσελίδας μόνοι σας, όταν μπορείτε να το πετύχετε έχοντας στο πλευρό σας τους καλύτερους της αγοράς. Σε λογικές τιμές και με την εγγύησή μας για το μεγαλύτερο για εσάς και την επιχείρησή σας κέρδος;

Τιμές ιστοσελίδων ανάλυση κόστους

Η διαμόρφωση τιμοκαταλόγου web design, τιμές ιστοσελίδων ανάλυση κόστους επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων. Όπως το είδος site, το αν πρόκειται για δημιουργία εκ του μηδενός ή για αναβάθμιση. Αν είναι στατικές ή δυναμικές ιστοσελίδες, το πακέτο υπηρεσιών που θα επιλέξει ο πελάτης.

Στην εταιρεία μας αμετάβλητος παρανομαστής οποιασδήποτε παροχής υπηρεσίας, αποτελεί η νοοτροπία: “υψηλό επαγγελματικό επίπεδο-χαμηλές τιμές”.

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που εδώ και χρόνια μας εξασφαλίζουν ευχαριστημένους σταθερούς πελάτες.

Προσπαθώντας να προστατέψουμε τους ενδιαφερόμενους από το να “διπλό πληρώνουν” υπηρεσίες, επί σειρά ετών προωθούμε δυναμικές ιστοσελίδες στον ενδιαφερόμενο. Παρουσιάζοντας σαφή προτίμηση σε κατασκευές ιστοσελίδων wordpress.

Τιμές δυναμικών ιστοσελίδων

Με το να αναθέσετε στην εταιρεία μας την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, αποκτάτε ένα απολύτως αναβαθμίσιμο προϊόν, με το τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της διαδραστικότητας.

Κάτι που μια στατική ιστοσελίδα δεν δύναται να προσφέρει και που συνιστά προαπαιτούμενο της σύγχρονης διαδικτυακής πραγματικότητας.
Συχνά, ένας τιμοκατάλογος web design κατασκευής ιστοσελίδων (WordPress, Joomla, Drupal) ξεγελά το μάτι.

Ο ενδιαφερόμενος αγνοώντας την σημασία μεγάλου μέρους των όσων διαβάζει, καταλήγει να συμφωνεί σε πακέτα με περιττές ή ανώφελες υπηρεσίες. Κρυφές χρεώσεις και καταβάλει ποσά τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό ποσό που απαιτείται για την επιτυχία της ιστοσελίδας του.

Εμείς, με άριστη γνώση του αντικειμένου, εμπειρία και μεράκι για τη δουλειά μας, βρισκόμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Να συμβουλεύσουμε για την πλέον συμφέρουσα λύση και τελικά να καταλήξουμε μαζί σας σε μια λογική τιμή.

Make Your Own Website

Ποιες είναι οι προοπτικές μιας ιστοσελίδας “Κατασκεύασε την μόνος σου” τύπου; Το κόστος κατασκευής website μηδενίζεται και ο μέσος χρήστης μπορεί ακολουθώντας βήμα προς βήμα διαδικτυακές οδηγίες να κατασκευάσει μόνος του ιστοσελίδα.

Αυτό είναι αλήθεια. Όπως όμως και το ότι η ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας δεν συνεπάγεται ελκυστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Και το ζητούμενο σε ένα περιβάλλον με πληθώρα ιστοσελίδων παρεμφερών χαρακτηριστικών είναι κάποια με ταυτότητα που θα κάνει την διαφορά.

Οι επαγγελματίες του είδους συνηθίζουν να παρομοιάζουν τη διαδικασία “φτιάξτε ιστοσελίδες μόνοι σας” με αυτή του ερασιτεχνικού τρεξίματος.

Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν μηδενικό κόστος και αποτελούν όφελος για τον απασχολούμενο. Χωρίς όμως εις βάθος γνώση του αντικειμένου και κάποιον έμπειρο “καθοδηγητή” δίπλα του, δεν μπορεί να γίνει λόγος για “πρωταθλητισμό”.

Οι τιμές κατασκευής ιστοσελίδας ποικίλουν. Ξεκινώντας από “χαμηλά” η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με προγράμματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά και αυτοματοποιημένες πλατφόρμες open source και να ανέβει όταν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει από τους επαγγελματίες του χώρου μοναδικές ιστοσελίδες, κατασκευασμένες εκ του μηδενός.

Πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων

Η σύγχρονη εποχή αποδεικνύει πως η περίφημη μαρκετίστικη φράση “Μια εταιρεία χωρίς website μοιάζει με εταιρεία χωρίς πρόσωπο” είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Tα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων της OnlyOne είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε ώστε να βασίσεται την ιδέα σας με ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής υπόστασης.

Είτε πρόκειται για website επαγγελματικής παρουσίασης και e-shop είτε για blog ή κάποια μοναδική έμπνευση που απαιτεί custom platform.

Γιατί να επιλέξετε την OnlyOne για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Με εχέγγυο ένα πλούσιο portfolio στο οποίο αναφέρονται projects για startups που πλέον γνωρίζετε ως brands δεσμευόμαστε και για τη δική σας επιτυχία.

Η διάκριση αυτή της OnlyOne ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες Branding & Design, καθιστά τα πακέτα επαγγελματικής σχεδίασης δυναμικών websites που προσφέρει συνώνυμο κυριαρχίας.

Επιλέγοντας εμάς για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας-είτε με συγγραφή κώδικα HTML εκ του μηδενός. Είτε με παραμετροποίηση CMS-είστε βέβαιοι για ποιοτικές υπηρεσίες:

Universal Design & Development

Η μεθοδολογία Web Design που ακολουθούμε κατά τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας επιτυγχάνει την άριστη πλοήγηση και κατανόησή της από τον καθένα.

Η χρήση της είναι το ίδιο εύκολη για έναν εξοικειωμένο με το διαδίκτυο έφηβο όσο και για ΑΜΕΑ ή άτομα μεγάλης ηλικίας.

Από το Logo Design της ιστοσελίδας μέχρι την υλοποίηση στρατηγικής Digital Marketing για την προώθησή της. Στόχος μας είναι ένας: Η οικοδόμηση μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας ή μιας δυναμικής διαδικτυακής παρουσίας. Αναλόγως του project- με προοπτικές ψηφιακής κυριαρχίας.

Η επιλογή της γραμματοσειράς, των χρωμάτων, του Layout και οποιοδήποτε γραφικό στοιχείο χρησιμοποιηθεί εναρμονίζεται απόλυτα με τον στόχο.

Κάθε πακέτο κατασκευής site από την OnlyOne, αφορά τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων που διακρίνονται για την αξιοπιστία,την ανεμπόδιστη λειτουργικότητα και την επαγγελματική ποιότητα.

Custom Website Design

Aπό τον σχεδιασμό δομής της ιστοσελίδας μέχρι την σχεδίαση κουμπιού και την διαμόρφωση γραφιστικού περιβάλλοντος, κάθε δημιουργία ιστοσελίδας μας επαληθεύει μοναδικότητα.

Ανταποκρινόμενοι κάθε φορά στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη μας. Αναπτύσσουμε λογισμικό για κάθε εξειδικευμένη εφαρμογή ή λειτουργία. Επιτυγχάνοντας μια tailor made κατασκευή ιστοσελίδας.

Πραγματοποιούμε κατασκευές ιστοσελίδων με custom themes,plugins και modules που δε θα βρείτε στην αγορά και θα αποτελέσουν την ειδοποιό διαφορά της ιστοσελίδας σας.

W3C Markup Validation Service

Επικυρώνοντας τις σελίδες ενός website με W3C Markup Validation Service καλύπτουμε τις προϋποθέσεις έγκυρου κώδικα HTML ή XHTML που συνηγορεί:

 • Στον εύκολο εντοπισμό του περιεχομένου σας από τα Googlebots και την βελτιστοποίηση κατάταξής στα στα αποτελέσματα αναζήτησης
 • Στην αύξηση επισκεψιμότητας (traffic) και της χρηστικότητας της ιστοσελίδας χάριν απουσίας σφαλμάτων
 • Στην άριστη συμβατότητα της custom επαγγελματικής ιστοσελίδας σας σε οποιονδήποτε browser, λ.χ Chrome, Safari Firefox, Internet Explorer, κλπ.
 • Στην απόκτηση mobile friendly χαρακτηριστικών που ενθαρρύνουν την προσβασιμότητα

Με μεθοδική παραμετροποίηση στα δημοφιλέστερα λογισμικά ανοιχτού κώδικα (CMS) όπως, WordPress, Joomla, Drupal και Magento διαμορφώνουμε πρωτότυπο, ασφαλές και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον.

Με χρήση front-end frameworks όπως Zurb Foundation και Bootstrap, επαληθεύουμε εξοικονόμηση χρόνου και αύξηση παραγωγικότητας, κατασκευάζοντας custom ιστοσελίδες με:

 • Χαρακτηριστικά μοναδικής διαλειτουργικότητας σε κάθε συσκευή και browser
 • Εγγυημένη αισθητική
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια στην πιστοποίηση και διαχείριση χρηστών
 • Επεκτασιμότητα με plugins για πρόσθετη λειτουργίες και διασύνδεση εφαρμογών μέσω API
 • SEO friendly υποδομή για υψηλή κατάταξη στο ranking των μηχανών αναζήτησης

Αν επιθυμείτε ένα website που θα εμπνέει κύρος και θα ανάγει την πλοήγηση σε εμπειρία, χρειάζεται απλά ένα πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων της OnlyOne.

Website Security

Σε κάθε πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας το οποίο προσφέρουμε, οι πελάτες μας θα διαπιστώσουν εμμονική προσοχή στην επίτευξη μέγιστης ασφάλειας λειτουργικότητας και πλοήγησης.

Κάθε custom σχεδιασμός ιστοσελίδας μας περιγράφει μια ευρείας γκάμας ενέργειες θωράκισης που πραγματοποιούμε για της ασφάλειά της, όπως μεταξύ άλλων:

 • Διαρκής έλεγχος για vulnerabilities και File scan
 • Πιστοποίηση SSL
 • Χρήση anti-spam reCAPTCHA
 • Ποιοτική φιλοξενία (Web Hosting) σε αξιόπιστους servers προηγμένης τεχνολογίας με τακτικά backups
 • Χρήση προγραμμάτων anti-spam, antivirus, IDS, antimalware και anti-DDOS
 • Συμμόρφωση με τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί γενικής Προστασίας Δεδομένων, GDPR

Responsive Design

Σε έκθεσή της η ΕΛΣΤΑΤ παρουσιάζει το συντριπτικό ποσοστό 75,3% των εν κινήσει Ελλήνων να χρησιμοποιεί το smartphone του για περιήγηση στο διαδίκτυο.

Στις ηλικίες μάλιστα 18-24 το ποσοστό διαδικτυακής περιήγησης μέσω κινητών συσκευών αγγίζει το 88%-κάτι που καθιστά προϋπόθεση επιτυχημένης κατασκευής ιστοσελίδας το υψηλό responsiveness.

Η OnlyOne με σύγχρονες τεχνικές και μεθοδολογία εξασφαλίζει για την ιστοσελίδα σας mobile friendly υποδομή, υπογραμμίζοντας την άριστη προβολή και προσαρμοστικότητά της.

Παράγοντας μείζονος σημασίας για την διαμόρφωση θετικού UX, την επίτευξη υψηλής ταχύτητας φόρτωσης, αποδοτικό SEO και υψηλή κατάταξη στο ranking της Google.

Web Hosting

Όσο ενδιαφέρον κι αν είναι το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας και καλαίσθητο το εικαστικό της περιβάλλον,η επιλογή παρόχου φιλοξενίας κρίνει πάντα την επιτυχία της.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων της OnlyOne εξασφαλίζουν στον πελάτη Web Hosting υπηρεσίες που ευνοούν την άριστη λειτουγικότητα και την αδιάλειπτη παρουσία websites.

Οι επαγγελματικές ιστοσελίδες φιλοξενούνται σε servers προηγμένης τεχνολογίας με SSD και Cloud hosting, εμπνέοντας στον κάτοχο σιγουριά και ασφάλεια.

VPS servers ή Reseller hosting είναι κάποιες μόνο μεταξύ των επιλογών φιλοξενίας website που επιτυγχάνουν υψηλή αποδοτικότητα και αυτονομία διαχείρισης.

Η εταιρεία μας, εγγυάται για 99.9% server Uptime και ασύγκριτα υψηλότερη από τις ευρέως γνωστές ταχύτητα για την ιστοσελίδας σας· κάτι που επηρεάζει άμεσα την κατάταξή της στο ranking της Google.

Website Speed Optimization

Αναλογιστείτε πόσο πιθανό είναι- την εποχή του έντονου ανταγωνισμού- ένας επισκέπτης ιστοσελίδας να υπομείνει την αργή της φόρτωση και να παραμείνει σε αυτή.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων της OnlyOne συμπεριλαμβάνουν μια σειρά αποτελεσματικών ενεργειών που αφορούν συγκεκριμένα το Speed Optimization.

Διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις μιας άριστης “πρώτης εντύπωσης” του επισκέπτη και αυξάνουμε θεαματικά την ταχύτητα φόρτωσης του site και τη μείωση του bounce rate:

 • Με ποιοτικές υπηρεσίες Web Hosting που ευνοούν το γρήγορο Loading
 • Με χρήση CMS που συνηγορούν στην ταχύτατη φόρτωση
 • Με την επιλογή του κατάλληλου θέματος (template) για την ιστοσελίδα
 • Με συγγραφή αλάνθαστου καθαρού κώδικα
 • Με αφαίρεση οποιουδήποτε περιττού στοιχείου που “βαραίνει” το website
 • Mε υπηρεσίες βελτιστοποίησης εικόνων και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης

Digital Marketing Services

H υποστήριξή μας στην οικοδόμηση μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας για τον πελάτη μας δεν ολοκληρώνεται με την “παράδοση του πακέτου” κατασκευής site.

Είμαστε αποφασισμένοι και υψηλά καταρτισμένοι ώστε να οδηγήσουμε το site σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης και στην καρδιά δημοτικότητας του κοινού.

Αναλαμβάνοντας την διαμόρφωση και την υλοποίηση Digital Marketing στρατηγικής, συμπεριλαμβάνουμε σε κάθε πακέτο κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων, αποδοτικές υπηρεσίες διαδικτυακής προώθησης και διαφήμισης.

Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά αναφέρουμε:
On/off και Technical Search Engine Optimization. Αποδεικνύοντας στόχευση που φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, εφαρμόζουμε αποδοτικές στρατηγικές SEO που μεταφράζονται σε βελτιστοποίηση κατάταξης στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης.

Mε χρήση των κατάλληλων keywords και backlinks σε ιστοσελίδες με υψηλό domain authority. Διευρύνουμε την αναγνωρισιμότητα του website και τα περιθώρια targeting.

Content Marketing: H OnlyOne ειδικεύεται στη δημιουργία και επιμέλεια ποιοτικού περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας, καλύπτοντας κάθε του έκφανση: Aπό τη συγγραφή και επιμέλεια μοναδικών κειμένων μέχρι την δημιουργία οπτικοακουστικού και γραφιστικού υλικού για τις ανάγκες του website.

Χρησιμοποιώντας πάντα εικόνες και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, εφοδιάζουμε κάθε κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας με την αίσθηση κύρους και αξιοπιστίας.

Social Media Marketing

Δε θα μπορούσαμε να συστήνουμε τα πακέτα κατασκευής website μας ως “ολοκληρωμένη λύση” αν παραβλεπόταν η υπηρεσία διαδικτυακής προώθησης στα Social Media.

Διοργανώσεις διαφημιστικής καμπάνιας στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. λ.χ Facebook,Twitter κ.α, αποτελεσματική στόχευση και follower profiling συνιστούν κάποιες μόνο από τις ακολουθούμενες τακτικές.

Μπορεί ως “επιτυχημένη κατασκευή μιας ιστοσελίδας” αρκετοί να εννοούν την αναγνωρισιμότητά της από το διαδικτυακό κοινό· στην OnlyOne ωστόσο μιλάμε για “Branding”.