ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP ΔΩΡΕΑΝ

Online Store Builder Create an eCommerce Website

Η OnlyOne δίνει σημασία στις ανάγκες σας, στα πλαίσια επικοινωνίας και διάδρασης αναλάβαμε την πρωτοβουλία να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει οικονομικά το δικό του e-shop – ecommerce website.

Το πρόγραμμα το ονομάζουμε Online Store Builder είναι σχεδόν δωρεάν, μπορείτε σήμερα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και την δυνατότητα αναβάθμισής του.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταγραφή εντυπώσεων ο ενθουσιασμός και κατά πόσο αλληλεπιδρά στην σύγχρονη κοινωνία η λέξη δωρεάν, eshop, δωρεάν φιλοξενία e-shop για πάντα!

Κατασκευή e-shop OnlyOne E-commerce Website Builder

Παρέχουμε μία ευρεία γκάμα έτοιμων σχεδιασμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων Themes Templates που ανανεώνονται ακολουθώντας σύγχρονες τεχνικές. Από την διενέργεια όλων των εργασιών κατασκευής και συντήρησης που κάθε online shop απαιτεί για τη δημιουργία του.

18 χρόνια στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων εκτός του ότι αποτυπώνει η εταιρεία μας μια σχέση εμπιστοσύνης, αποτελεί και εγγύηση ποιότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας.

Αποστολή της onlyone είναι να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας λύσεις με βάση την αξία μέσα από τη διατήρηση μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της.

Στόχος μας είναι η προσανατολισμένη ομάδα μας (Web Design & Development) να δημιουργεί συνεχώς νέα σχέδια χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνικές.

Δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν eshop WordPress

Δημιουργήστε ένα e-shop μόνοι σας, διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας έτσι όπως θα θέλατε και σε πολύ απλά βήματα. Έχουμε σχεδιάσει πρότυπα που μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι η ιδανική λύση για on-line καταστήματα αγορών με ενσωματωμένο blog Sharing on Social Media.

 1. Δωρεάν hosting για ένα έτος αξίας 120€, χώρος στον δίσκο 6GB, λογαριασμοί email 100+, Απεριόριστο traffic, 24/7 Υποστήριξη.
 2. Δωρεάν εφαρμογή για κινητά (Mobile) για την καλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές, με μέσο όρο το 40% των επισκέψεων στον δικτυακό προέρχονται από κινητές συσκευές.
 3. Δημιουργία eshop WordPress με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα.
 4. Βελτιστοποίηση eshop woocommerce για ταχύτερη φόρτωση.
 5. Σας παρέχουμε υποστήριξη σε τεχνικά θέματα όλο το 24ώρο / 7 ημέρες Τηλ. Υποστήριξης: 6987821090
 6. Δημιουργία e shop με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης

Κατασκευάστε μόνοι σας e-shop χωρίς γνώσεις προγραμματισμού με πραγματικά εύκολη διαχείριση του Online Store Builder με το βραβευμένο drag and drop WordPress editor. Προσαρμογή διάταξης του προτύπου και με την προσθήκη νέων θέσεων για φωτογραφίες, επιλογή γραμματοσειράς και χρωμάτων. Είναι ευέλικτο, εύκολο να προσαρμοστεί λειτουργικά και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα πάντα με επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Send message

Δημιουργία eshop μόνος

Κατασκευη eshop μονος μου πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατασκευή e-shop μόνος σας, εκ του μηδενός, με μηδενικό budget σε λίγη μόνο ώρα; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε πως θαυματοποιοί δεν υπάρχουν και πως η ιδέα της δωρεάν δημιουργίας eshop, δεν σας εμπνέει αξιοπιστία, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του Woocommerce, μια από τις δημοφιλέστερες δωρεάν eCommerce πλατφόρμες ανά τον κόσμο, βασισμένη στο WordPress.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε αφορά την διαδικτυακή προέκταση φυσικού καταστήματος είτε αποκλειστικά online επιχειρηματική παρουσία, υλοποιείται είτε από κάποιον επαγγελματία είτε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με την χρήση έτοιμων πακέτων eshop. Στην περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή eshop μόνοι σας, βγαίνετε αυτομάτως κερδισμένοι σε χρόνο και χρήμα.

Οι τιμές δημιουργίας eshop στην αγορά κυμαίνονται σε μια ευρεία κλίμακα, από μηδενικές εως δύσκολα προσεγγίσιμες. Το μυστικό που ίσως βοηθήσει στην λήψη απόφασης είναι πως ακόμη και η δωρεάν δημιουργία e-shop μπορεί εφόσον αξιοποιηθεί σωστά η παραμετροποιήσιμη, Responsive Design και SEO friendly φύση του Worpress να αποδώσει τα μέγιστα για την επιχείρησή σας.

To κλασικό ερώτημα που διατυπώνεται συχνά από όσους επιχειρούν δωρεάν δημιουργία e-shop “τί χρειάζεται;”, απαντάται με τον πλέον συνοπτικό κι εύστοχο τρόπο με τη λέξη: “θέληση”. Μοιάζει απλοϊκό κι όμως, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, σχεδιασμού και στις χαμηλότερες τιμές δημιουργίας eshop, μπορείτε να αναλάβετε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και να διεκδικήσετε το μερίδιό σας στην μεγάλη αγορά των online πωλήσεων.

Κατασκευάστε eshop μόνοι σας, μέσω ενός user friendly περιβάλλοντος όπως αυτό της WordPress πλατφόρμας και εκμεταλλευτείτε μέσω ειδικών plugins κάθε δυνατότητα αύξησης της επιχειρηματικής σας ανταγωνιστικότητας. H εταιρεία μας, συνεπής στην ικανότητά της να προβλέπει τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει σε όποιον επιχειρεί την κατασκευή eshop μόνος του, όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” για να ξεκινήσει το δικό του success story.

Χαρακτηριστικά eshop

 1. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες κατασκευές ηλεκτρονικών καταστημάτων σε open source (WooCommerce, WP eCommerce, OpenCart, Magento, PrestaShop κ.α)
 2. Παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία σε αξιόπιστους servers
 3. Βοηθούμε να καταλήξετε στο πλέον κατάλληλο για το eshop σας δωρεάν template
 4. Αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όποιας έκδοσης επιλέξετε προκειμένου να καλύψουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη ανάγκη υπάρξει στο site.
 5. Φροντίζουμε για το maximum στην απλότητα διαδικασίας αγοράς από το αρχικό στάδιο της προβολής των προϊόντων ως το τελικό check out.
 6. Κατασκευάζουμε σύστημα Back Office για την καλύτερη διαχείριση παραγγελιών.
 7. Παρέχουμε δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής μέσω σύνδεσης του eshop με τα διεθνή συστήματα πληρωμών, δημιουργώντας περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.
 8. Αναλαμβάνουμε καμπάνιες διαφήμισης των προϊόντων σας.

Φτιάξτε μόνοι σας eshop

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Το να κατασκευάσετε μόνοι σας eshop όμως, όσο καλαίσθητο και λειτουργικό αν καταλήξει να είναι το αποτέλεσμα, ενέχει τον κίνδυνο της μειωμένης μετέπειτα αποδοτικότητας. Για να ξεχωρίσει ένα eshop δωρεάν δημιουργίας μεταξύ των αμέτρητων ανταγωνιστών που προκύπτουν στο πλάνο σε ημερήσια βάση, δεν χρειάζεται απλά όμορφο εικαστικό περιβάλλον και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Χρειάζεται σχεδιασμό που να ευνοεί την ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη και “έξυπνο” πλασάρισμα του eshop στην αγορά-κάτι που απαιτεί τις εξειδικευμένες γνώσεις επαγγελματία. Οι συνεργάτες μας βρίσκεται στο πλευρό σας, προκειμένου όταν επιχειρήσετε κατασκευή eshop μόνοι σας, αυτό να συμβεί από πλεονεκτική θέση και με όλα τα εφόδια επιτυχίας.