ΔΩΡΕΑΝ WEBSITE

Website Builder, Free Websites, Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα μόνος

Η OnlyOne δίνει σημασία στις ανάγκες σας, στα πλαίσια επικοινωνίας και διάδρασης αναλάβαμε την πρωτοβουλία να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει δωρεάν την δική του ιστοσελίδα – free website.

Το πρόγραμμα το ονομάζουμε Free Website Builder One και είναι δωρεάν. Μπορείτε σήμερα να αποκτήσετε δωρεάν ιστοσελίδα και την δυνατότητα αναβάθμισής της.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταγραφή εντυπώσεων ο ενθουσιασμός και κατά πόσο αλληλεπιδρά στην σύγχρονη κοινωνία η λέξη δωρεάν, δωρεάν ιστοσελίδα, δωρεάν ιστοσελίδα για πάντα!

Κατασκευή ιστοσελίδας OnlyOne Website Builder

Παρέχουμε μία ευρεία γκάμα έτοιμων σχεδιασμένων ιστοσελίδων Themes Templates που ανανεώνονται ακολουθώντας σύγχρονες τεχνικές. Από την διενέργεια όλων των εργασιών κατασκευής και συντήρησης που κάθε ιστοσελίδα απαιτεί για τη δημιουργία της.

18 χρόνια στην κατασκευή ιστοσελίδων εκτός του ότι αποτυπώνει η εταιρεία μας μια σχέση εμπιστοσύνης, αποτελεί και εγγύηση ποιότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας.

Αποστολή της onlyone είναι να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας λύσεις με βάση την αξία μέσα από τη διατήρηση μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της.

Στόχος μας είναι η προσανατολισμένη ομάδα μας (Web Design & Development) να δημιουργεί συνεχώς νέα σχέδια χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνικές.

Δημιουργήστε μόνοι σας δωρεάν ιστοσελίδες WordPress

Γιατί θέλετε μια ιστοσελίδα που να τα έχει όλα, ισχυρή και επεκτάσιμη με χαρακτηριστικά που συνδυάζουν το ιδανικό. Responsive Design, δοκιμασμένο σε όλα τα προγράμματα περιήγησης (IE, Chrome, Firefox, Safari, Opera). Συμβατότητα με φορητές συσκευές και κινητά. Δημιουργία δωρεάν ιστοσελίδας με μοναδικό σχεδιασμό.

 1. Δωρεάν hosting για ένα έτος αξίας 120€, χώρος στον δίσκο 6GB, λογαριασμοί email 100+, Απεριόριστο traffic, 24/7 Υποστήριξη.
 2. Δωρεάν εφαρμογή για κινητά (Mobile) για την καλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές, με μέσο όρο το 40% των επισκέψεων στον δικτυακό προέρχονται από κινητές συσκευές.
 3. Δημιουργία ιστοσελίδας WordPress με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα.
 4. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας WordPress για ταχύτερη φόρτωση.
 5. Σας παρέχουμε υποστήριξη σε τεχνικά θέματα όλο το 24ώρο / 7 ημέρες Τηλ. Υποστήριξης: 6987821090
 6. Κατασκευή ιστοσελίδων με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης

Δημιουργήστε μια δωρεαν ιστοσελιδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόνοι σας, διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας έτσι όπως θα θέλατε και σε πολύ απλά βήματα. Έχουμε σχεδιάσει 10 πρότυπα που μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα την δική σας ιστοσελίδα δωρεάν ή e-shop online αγορών. Είναι η ιδανική λύση για εταιρικά web-sites, eshop, blogs.

Κατασκευάστε μόνοι σας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού όμορφες ιστοσελίδες με εύκολη διαχείριση του website με το βραβευμένο drag and drop WordPress editor. Προσαρμογή διάταξης του προτύπου με προσθήκη νέων θέσεων για φωτογραφίες, επιλογή γραμματοσειράς και χρωμάτων. Είναι ευέλικτο, εύκολο να προσαρμοστεί λειτουργικά και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα πάντα με επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Send message

Ιστοσελίδα βήμα βήμα με απεριόριστες δυνατότητες

Κατασκευη ιστοσελιδας μονος μου, πληκτρολογώντας κανείς “κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου” στο πεδίο αναζήτησης της Google, γνωρίζει πως θα βρεθεί μπροστά σε δεκάδες αποτελέσματα για δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα. Δεν γνωρίζει όμως τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει η επιλογή κατασκευής ιστοσελίδας με wordpress στην προσπάθειά του για ένα προσοδοφόρο αποτέλεσμα.

Το πραγματικό ζητούμενο επομένως δεν είναι “πώς να φτιάξω ιστοσελίδα μόνος μου δωρεάν”, αλλά πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η εταιρεία μας στέκεται με συνέπεια στο πλευρό όσων επιχειρούν κατασκευή ιστοσελίδας μόνοι τους, ως πολύτιμος σύμμαχος στην διαδικασία απόκτησης “δωρεάν ιστοσελίδας για πάντα”. Ταυτόχρονα εγγυώμενη τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την επιτυχία του εγχειρήματός τους. Τελικός στόχος άλλωστε δεν είναι η κατασκευή ιστοσελίδας δωρεάν, αλλά η μετέπειτα εξυπηρέτηση των στόχων του ιδιοκτήτης. Είτε επιθυμείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας, είτε ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας e-shop ή blog, κατασκευάστε ιστοσελίδες μόνοι σας. Επιλέγοντας το κατάλληλο μεταξύ των δωρεάν θεμάτων που σας προσφέρουμε-όλα βασισμένα στην δημοφιλέστερη CMS πλατφόρμα διεθνώς, WordPress.

Επωφεληθείτε από το Responsive Design, τις αυξημένες δυνατότητες συμβατότητας με laptops, tablets και smartphones, το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και την μοναδική παραμετροποιήσιμη εμφάνιση. Βασικά χαρακτηριστικά του WordPress και καταλήξτε έχοντας δίπλα σας το έμπειρο προσωπικό μας στο ιδανικό free πρόγραμμα για κατασκευή ιστοσελίδας. Ενισχύοντας την προβολή και την ανταγωνιστικότητά σας στην αγορά άμεσα και αποτελεσματικά.

Στην εταιρεία μας προσπάθειες τύπου “φτιάξε ιστοσελίδα δωρεάν” συνοδεύονται με:

 1. Δωρεάν wordpress hosting σε βελτιστοποιημένους wordpress servers. Μοναδικός συνδυασμός δωρεάν hosting και επαγγελματικής υποστήριξης.
 2. Παροχή υπηρεσιών Uptime, γιατί η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας συνιστά συγκριτικό πλεονέκτημα.
 3. Αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν επισημαίναμε τη σπουδαιότητα που το “κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου” στην περίπτωση ενός wordpress περιβάλλοντος, αφορά ένα εκ φύσεως SEO friendly “εργαλείο” το οποίο με την σωστή διαχείριση μπορεί να φέρει το site σας στις πρώτες θέσεις αναζήτησης στην Google. Η δημιουργία ιστοσελίδας δωρεάν google “εύνοιας” και user friendly περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να είναι προϊόν ανησυχίας.

Στην εταιρεία μας, γνωρίζουμε τον τρόπο να σας πείσουμε πως μια δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει και μπορεί να είναι ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία. Υλοποιείται άλλωστε για τη δική σας προβολή, το δικό σας συμφέρον!

Για να κατασκευάσετε ιστοσελίδα μόνοι σας, δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού. Αρκεί απλά να επιλέξετε το δωρεάν θέμα της εταιρείας μας που αφορά την δραστηριότητά σας.

Οι κατηγορίες θεμάτων αφορούν ιστοσελίδες όπως:

 1. Ιατρικές ιστοσελίδες, για προβολή ιατρείου, κλινικής και μονάδων υγειονομικής περίθαλψης
 2. Τουριστικές ιστοσελίδες, για διοργάνωση εκδρομών, διαφήμιση ταξιδιωτικών πακέτων κ.α
 3. Ιστοσελίδες Ψυχικής υγείας, για προβολή επαγγελματία του χώρου, υπηρεσιών κ.α
 4. Online Food Delivery Sites, με σχεδιασμό που εξυπηρετεί την εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικών παραγγελιών
 5. Ιστοσελίδα Φωτογράφου, με σχεδιασμό για την καλύτερη προβολή έργου επαγγελματία
 6. Construction Company Website, για κατασκευαστικές εταιρείες
 7. Ιστοσελίδες Κοινωνικών εκδηλώσεων, για προβολή συνεδρίων, συγκεντρώσεων κ.α
 8. Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων, με αυτοματοποιημένο σύστημα online κρατήσεων
 9. Δημιουργία Blog, για προσωπική έκφραση και διαδραστικότητα
 10. Κατασκευές Ε-shop, για online πωλήσεις προϊόντων/υπηρεσιών

Ξεκινήστε την κατασκευή ιστοσελίδας μόνοι σας, σήμερα κιόλας, από μηδενικό κόστος, επιλέγοντας μεταξύ των δειγμάτων της εταιρείας μας, το δωρεάν θέμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της προβολής που επιθυμείτε και δείτε την προσπάθειά σας να επιβραβεύεται.