Έτοιμα πακέτα eshop

Κατασκευή eshop τιμες – επαγγελματικός σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος σε χαμηλό κόστος, επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

START-UP

Wordpress eshop
220€

Web hosting 2GB
Δωρεάν έκδοση και εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ιστοσελίδας
Hosting Εταιρικά email 5
Δημιουργία eshop με 1 – 4 σελίδες
Ηλεκτρονικό κατάστημα για Start-ups που αναζητούν οικονομικό eshop για το ξεκίνημά τους.

ECONOMY

WooCommerce e shop
390€

Web hosting 5GB
Free SSL Certificate σύνδεση HTTPS απόλυτη προστασία του eshop σου‎
Φιλοξενία εταιρικών emails 20
Κατασκευή eshop με απεριόριστες σελίδες.
Οικονομικό shop για εταιρείες που διαθέτουν χαμηλό budget.

DYNAMIC

Wordpress eshop
590€

Web hosting 10GB
Δωρεάν έκδοση και εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ιστοσελίδας.
Εταιρικά email απεριόριστα
Κατασκευή & σχεδιασμός eshop με απεριόριστες σελίδες.
Σχεδιασμός online shop, logo design, υπηρεσίες Web design.
Δημιουργία blog με απεριόριστα post.
Κατασκευή δυναμικού eshop για εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο

ADVANCED

Wordpress eshop
1300€

Web hosting 20GB
Ασφάλεια συναλλαγών με SSL πιστοποιητικό για προστασία δεδομένων.
Enterprise Email Encryption Software
Δημιουργία ιστοσελίδας-eshop (δυναμικό online shop, πιστωτική κάρτα, υπολογισμός μεταφορικών)
Κατασκευή ιστοσελίδας με ηλεκτρονικό κατάστημα (απεριόριστες σελίδες και προιόντα)
Δημιουργία blog με απεριόριστα post.
Κατασκευή eshop με SEO Marketing

Γιατί να επιλέξετε τα πακέτα eshop της OnlyOne

Αν οι επί 24ωρου βάσεως πωλήσεις ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σας ακούγονται “μεγαλόπνοο όνειρο”, ένα πακέτο κατασκευής e-shop με υπογραφή “ΟnlyOne” θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Με παράδοση στη δημιουργία προσοδοφόρων online shops τόσο για Β2Β όσο και Β2C επιχειρήσεις, η εταιρεία μας προσφέρει την επιτυχία σε συσκευασία “πακέτου”.
Επαληθεύοντας διαρκώς Web Services υψηλής ποιότητας, αναλαμβάνουμε εκ του μηδενός την οικοδόμηση ισχυρών brands προσφέροντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις αποδοτικής κατασκευής eshop.

Κατασκευή e-shop: Η συνοπτική περιγραφή της διαδικασίας

Tα πακέτα κατασκευής e-commerce ιστοσελίδων της OnlyOne-περιλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα ενεργειών-από σχεδιασμό εμπορικού λογοτύπου μέχρι υλοποίηση στρατηγικής Digital Marketing- περιγράφουν τη διαδικασία:

Information Architecture (IE)

Ο σχεδιασμός της βασικής δομής ενός eshop αφορά την αποτελεσματική οργάνωση του περιεχομένου του λ.χ σελίδες, κατηγορίες, υποκατηγορίες κλπ προς επίτευξη μέγιστης ευχρηστίας.

Η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ custom κατασκευή e-commerce site ή δημιουργία eshop με CMS,ανταποκρινόμενη πάντα στις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Καλύπτοντας με αποτελεσματικό Web Design τις προϋποθέσεις άριστου UX (user Experience), όπως αδιάλειπτη λειτουργικότητα και ευκολία πλοήγησης θέτουμε τα θεμέλια υψηλού conversion rate.

Βελτιστοποίηση ROI

Ένας όρος άμεσα εξαρτώμενος από την επιτυχία εφαρμογής του Conversion Rate Optimization, που περιγράφει τη μετατροπή ενός διαδικτυακού user σε πελάτη σας.

Μελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα usability και A/B testing, εφοδιάζουμε το eshop με χαρακτηριστικά που ευνοούν την ολοκλήρωση αγορών, λ.χ CTAs,displaying texts, Live  Chat Box κ.λ.π.

Inbound Marketing Strategy

Με τη δημιουργία αυθεντικού και ελκυστικού περιεχομένου σε e shop, blog και Social Media προκαλούμε το ενδιαφέρον των δυνητικών πελατών ώστε να σας αναζητήσουν. Κάτι που ευνοεί ταυτόχρονα την στρατηγική branding της εταιρείας σας.

Search Engine Optimization

Κομβικής σημασίας παράγοντας επιτυχίας σε κάθε πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι άλλος από την αποτελεσματικότητα του SEO.

Mε στόχο πάντα την κατάταξη του eshop σας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, οικοδομούμε “φύσει” search engine friendly ιστοσελίδες· με χρήση On/off SEO τεχνικών και κατάλληλη επιλογή keywords που εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Responsive Design

Αναλογιζόμενοι πόσο πιθανό είναι να εγκαταλείψει την ιστοσελίδα κάποιος χρήστης όταν λ.χ τα προϊόντα δεν εμφανίζονται ευδιάκριτα, αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα του responsiveness.

Στην Only One εγγυόμαστε για ταχύτερη φόρτωση ιστοσελίδας και την ποιοτική προβολή σε κάθε τύπο κινητής συσκευής, ανάγοντας την προσαρμοστικότητά της σε τέχνη.

Κατασκευή ιστοσελίδας e-shop

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress ενώ ταυτόχρονα το επεκτάσιμο δωρεάν πρόσθετο WooCommerce σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε ιστοσελίδα e-shop. Επιπλέον η εγκατάσταση του Theme είναι WooCommerce Ready απόλυτα συμβατό με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδων eshop

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδων eshop με Marketing Tools που φέρνουν πωλήσεις.
Responsive Web Design

Προβληθείτε καλύτερα σε όλες τις συσκευές για να μπορέσουν οι επισκέπτες να βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και να σας ξαναεπισκεφτούν. Responsive design με καθαρό σχεδιασμό γιατί η ανάπτυξη ιστοσελίδων σε κινητά και tablet με φιλικό τρόπο είναι απαραίτητη.

Photo Gallery

Δημιουργία αρχείου παρουσίασης φωτογραφιών μέσα στην ιστοσελίδα σας με Photo Gallery. Φωτογραφικο αλμπουμ online για να παρουσιάσετε ψηφιακά το περιεχόμενο που διαθέτει η εταιρεία.

Slideshow

Παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας με όμορφο τρόπο με τη δυνατότητα ολόκληρης σελίδας φόρτωσης φωτογραφιών. Εισάγοντας από την εφαρμογή φωτογραφίες με κίνηση και την επιλογή κειμένου.

SEO Ready

WordPress Themes που σχεδιάστηκαν με βάση ένα καθαρό και έγκυρο κώδικα. Έχουν βελτιστοποιηθεί για ταχύτερη φόρτωση και είναι SEO friendly για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Google Analytics

Ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας τον κώδικα Analytics για την πλήρη παρακολούθηση των στατιστικών απόδοσης της ιστοσελίδας. Το Google Analytics είναι η δημοφιλέστερη πρακτική μέτρησης των στατιστικών επισκεψιμότητας ενός website.

SEO friendly

Κατασκευή ιστοσελίδας SEO friendly με τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων όπως η προσθήκη με σχετικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις στην ιστοσελίδα, επεξεργασία meta tags, ετικέτες εικόνας, για να είναι προσβάσιμη στην μηχανή αναζήτησης όπως η Google.

Χάρτες Google Maps

Διαδραστικός χάρτης Google Maps ενσωματωμένος στην ιστοσελίδας σας για να μπορούν να βρουν την τοποθεσία της επιχείρησής σας με τη χρήση Google Maps.

Φόρμα επικοινωνίας

Έτοιμη φόρμα επικοινωνίας και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην σελίδα επικοινωνία για να μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αποστέλλουν e-mail.

Social Ready

Social Ready WordPress Themes ενέργειες που πραγματοποιεί ένα άτομο καθημερινά στα πλαίσια χρήσης των social media (Facebook,Youtube, Τwitter, Flickr, LinkedIn, Google+, κ.α) όλα ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα σου εντελώς δωρεάν.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Στην onlyone αναλαμβάνουμε δωρεάν WordPress hosting στους προηγμένης τεχνολογίας servers μας. Δυνατότητα αναβάθμισης πακέτου οποιαδήποτε στιγμή. Άμεση ενεργοποίηση hosting για το domain σας με δωρεάν φιλοξενία domain.

Website Hosting Backup

Secure web hosting με καθημερινό backup των αρχείων της ιστοσελίδας και της βάσης δεδομένων. Η υπηρεσία Website Hosting Backup που προσφέρουμε δωρεάν σε κάθε site, δίνει την δυνατότητα σε περίπτωση λάθους να μην χαθούν τα αρχεία.

SSL Certificate

Δωρεάν εγκατάσταση SSL Certificate για την βελτίωση του SEO στο site και την προστασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών κατά την συναλλαγή. Αναλαμβάνουμε την έκδοση κάθε τύπου SSL Πιστοποιητικών Ασφαλείας από τις πλέον φερέγγυες Certificate Authorities παγκοσμίως, όπως Symantec, Comodo, Geotrust.

Δωρεάν φωτογραφίες

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε φωτογραφίες για την ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν. Η OnlyOne έχει μια τεράστια γκάμα από άλμπουμ επαγγελματικών φωτογραφιών που ταιριάζουν σε κάθε επάγγελμα.

Επεξεργασία εικόνας

Επεξεργασία φωτογραφίας στο ίντερνετ δωρεάν Online επεξεργασία φωτογραφιών με επαγγελματικά προγράμματα με φίλτρα στις εικόνες, φωτογραφίες.

Image Optimizer

Βέλτιστες πρακτικές και τεχνικές βελτιστοποίησης εικόνας με βάση τα χαρακτηριστικά Google Developers για ακόμα πιο γρήγορο website. Φτιάχνουμε sites που φορτώνουν σε 3 δευτερόλεπτα με Image Optimization Tools και Image Compression.

Web Hosting

Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος

H αδιάλειπτη διαδικτυακή παρουσία του eshop σας, η ασφαλής λειτουργικότητα και η υψηλή ταχύτητα φόρτωσής του προϋποθέτουν κατάλληλη επιλογή παρόχου Web Hosting.

Τα πακέτα κατασκευής e-commerce website της OnlyOne συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας σε υπερσύγχρονους dedicated servers με εγγυημένο Uptime 99.9%.

Επωφεληθείτε μιας αξιόπιστης και ποιοτικής φιλοξενίας e-commerce website που πληροί κάθε κριτήριο υψηλής αποδοτικότητας, όπως μεταξύ άλλων:

 • Πίνακας ελέγχου cPanel- To δημοφιλέστερο σύστημα εύκολης διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδας και πακέτου φιλοξενίας ηλεκτρονικού καταστήματος από τον κάτοχο της ιστοσελίδας.
 • Καθημερινά Backups ώστε να μην χάσετε ποτέ τα αρχεία σας
 • 24×7 Server Monitoring
 • Ασυναγώνιστη ταχύτητα με χρήση SSD Disks
 • Στατιστικά reports επισκεψιμότητας με Google Analytics
 • Πολυεπίπεδη ασφάλεια με χρήση τεχνολογιών antimalware, antivirus, firewall, anti spam, anti DDOS
 • MySQL σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων
 • Δημιουργία απεριορίστων subdomains στο λογαριασμό φιλοξενίας καθώς και λογαριασμών email.

Δημιουργία online shop με custom design

Η μόνη πιθανότητα να εντοπίσετε σε website design ίδιο με αυτό του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα ήταν να σας έχουν αντιγράψει.
Ωστόσο, η μεθοδικότητα και οι τεχνικές της OnlyOne αποδεικνύουν ανεπιτυχή κάθε προσπάθεια αντιγραφής, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα δημιουργίας online shop με custom design.

Διακεκριμένοι Web Designers and Developers της εταιρείας μας αναλαμβάνουν τη διάκρισή σας από τον ανταγωνισμό, κατασκευάζοντας εκ του μηδενός tailor made ιστοσελίδες:

Απόλυτα προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας, επαληθεύοντας υπηρεσίες αποτελεσματικού, λειτουργικού και καλαίσθητου Web Design.

Είτε αποφασίσετε κατασκευή website με συγγραφή κώδικα HTML είτε δημιουργία eshop με παραμετροποίηση CMS (WordPress, Joomla, Magento, Drupal).

Δημιουργίες μοναδικής δομής, εξειδικευμένων εφαρμογών, κουμπιά και εικαστικό περιβάλλον εναρμονίζονται πλήρως με τους στόχους και τις απαιτήσεις σας.

Εντυπωσιακά εύχρηστες τόσο στην διαχείριση από τον κάτοχο όσο και κατά την πλοήγησή τους από τον επισκέπτη.
Αντιλαμβανόμενοι πως ένας δυνητικός αγοραστής επιθυμεί να εντοπίζει το επιθυμητό προϊόν “εδώ και τώρα” επενδύουμε στο UI/UX Optimization, απλοποιώντας τη διαδικασία ολοκλήρωσης  αγοράς.

Με ασύγκριτη ταχύτητα φόρτωσης και ανταπόκρισης- κάτι στο οποίο συμβάλλει ο καλογραμμένος κώδικας, η αφαίρεση περιττών στοιχείων και ποιοτικές υπηρεσίες Speed Optimization.

Με υψηλό Responsiveness σε κάθε τύπο/ανάλυση οθόνης, που συνηγορεί στην άριστη προβολή και λειτουργικότητα του eshop και την αύξηση του conversion rate.

Με front-end σχεδιασμό, που εφοδιάζει το πακέτο κατασκευής e-shop σας με το χαρακτηριστικό της άριστης συμβατοτητας με κάθε browser.

Η χρήση frameworks τεχνολογιών όπως Zurb Foundation και Bootstrap ευνοεί την εξοικονόμηση χρόνου κατασκευής της ιστοσελίδας και επιτυγχάνει για το eshop σας:

 • Ασύγκριτη επεκτασιμότητα
 • Ασφάλεια και σταθερότητα λειτουργικότητας
 • SEO friendly υποδομή για υψηλή κατάταξη στη Google
 • Mε αποδοτικό back-end σχεδιασμό που εξασφαλίζει σε κάθε e-commerce ιστοσελίδας με custom σχεδιασμό δυνατότητα διασύνδεσης με βάση δεδομένων και ανεμπόδιστη ολοκλήρωση αιτημάτων.

Χαρακτηριστικά πακέτου e-shop

Ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης του φυσικού σας καταστήματος, αλλά και ποσότητας προς πώληση προϊόντων, αν επιθυμείτε επιχειρηματική παντοδυναμία βρίσκεστε στο κατάλληλο website.

Με κοινό γνώρισμα μεταξύ των πακέτων κατασκευής e-shop της OnlyOne την υψηλή αξιοπιστία αποδοτικότητας, εξοπλίζουμε το δυναμικό eshop σας με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:

 • SEO friendly σχεδιασμό, που συνηγορεί στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του eshop σας.
 • Ταχύτατη προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και προεπισκόπηση με σχεδιασμό One Page Checkout και χρήση Google PageSpeed Insights.
 • Μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών με πιστοποίηση 3D Secure και κρυπτογράφηση συναλλαγών SSL· μείζονος σημασίας χαρακτηριστικό στα πακέτα κατασκευής eshop.
 • Πτυσσόμενο menu κατηγοριών ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου και δενδρική δομή για ασύγκριτη ευκολία πλοήγησης
 • Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών φίλτρων για ευρύτατη γκάμα κριτηρίων λ.χ χρώμα, μέγεθος, έτος κατασκευής, τιμή, feedback κλπ, προς μέγιστη ευκολία εντοπισμού του επιθυμητού προϊόντος.
 • Social Login για διευκόλυνση του χρήστη να ολοκληρώσει την αγορά του απλά συνδεδεμένος μέσω του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού του στα Social Media,λ.χ Facebook.
 • Διασύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με Social Media accounts
 • SEF σχεδιασμό (Search Engine Friendly) για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης
  Mobile friendly σχεδιασμό, ώστε ο χρήστης να δύναται να ολοκληρώσει την αγορά ακόμη και μέσω του smartphone του.
 • Αυτοματοποιημένο σύστημα online booking, προς πώληση των υπηρεσιών σας 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ελληνικό menu στον Πίνακα Ελέγχου, ώστε κάθε κάτοχος να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του με το μέγιστο ευχρηστίας
 • Δυνατότητα διασύνδεσης του eshop με ERP για αυτόματη ενημέρωση stock.
 • Καταχώρηση καταστήματος σε Google Maps που ευνοεί τον εντοπισμό του φυσικού σας καταστήματος από το αγοραστικό κοινό
 • Google Analytics, ώστε να έχετε την “πλήρη εικόνα” του traffic και των πωλήσεων του eshop σας
 • Δημιουργία φόρμας επικοινωνίας και Live Chat Box για άμεση επικοινωνία εταιρείας-πελάτη
 • Πολυγλωσσική λειτουργία
 • Αυτοματοποιημένη διαχείριση παραγγελίας και υπολογισμού μεταφορικών
 • Σύνδεση e-commerce website με e-shop points και τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες courier
 • Ευρεία γκάμα τρόπων πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, κατάθεσης σε λογαριασμό ή αντικαταβολής.
 • Σύνδεση e-shop με τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών, λ.χ Skroutz, BestPrice κ.α
 • Ποιοτική και αποδοτική προβολή προϊόντων με χρήση slider και επαγγελματική φωτογράφηση.

Δωρεάν επαγγελματική φωτογραφία για eshop

Όπως σε κάθε φυσικό κατάστημα η βιτρίνα αποτελεί τον πρώτο παράγοντα προσέλκυσης ενδιαφέροντος του πελάτη, ομοίως ισχύει και για τα online shops.

Στην OnlyOne φροντίζουμε για την ελκυστική εμφάνιση των προϊόντων σας συμπεριλαμβάνοντας σε κάθε πακέτο κατασκευής eshop δωρεάν επαγγελματική φωτογράφηση.

Με άριστη γνώση του αντικειμένου, χρήση προηγμένου εξοπλισμού φωτογραφίας και τεχνολογιών editing software , όπως Photoshop, Lightroom επιτυγχάνουμε την αποδοτική προβολή τους.
Αναλαμβάνουμε την άριστη οπτική επικοινωνία του μηνύματός σας στο καταναλωτικό κοινό, υλοποιώντας projects “product shots” και “lifestyle” που καθιστούν τα προϊόντα σας περιζήτητα.

Κύρια χαρακτηριστικά της δωρεάν υπηρεσίας επαγγελματικής φωτογραφίας για eshop της OnlyOne, συνιστούν μεταξύ άλλων:

 1. Clean-cut αισθητική και layout
 2. Καλαίσθητο και καθαρό Background Pattern Design
 3. Ρεαλιστική απεικόνιση προϊόντος
 4. Transparent background για αποτελεσματική εφαρμογή της φωτογραφίας σε έντυπο υλικό
 5. Πολύπλευρη λήψη φωτογραφίας προϊόντος
 6. Αφαίρεση σκιάς
 7. Ultra HD που συνηγορεί στην ιδανική προβολή του προϊόντος ακόμη και σε Zoom.

Έχοντας επί σειρά ετών δραστηριοποιηθεί στον τομέα της φωτογράφισης για ευρεία γκάμα τομέων επιχειρηματικότητας (ένδυση, τουρισμό, γενικό εμπόριο) η OnlyOne αποδεικνύει το εξής:

H “τέχνη της πώλησης” προϋποθέτει άριστη γνώση της 8ης τέχνης (φωτογραφία)- ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για την περίπτωση e-shop.