Κατασκευή ιστοσελίδας

Ο στόχος της OnlyOne είναι να σας προσφέρει υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδας, σχεδιασμός, ανάπτυξη και αναζήτηση που απαιτούνται για να είναι επιτυχείς στο διαδίκτυο. Η προσέγγιση πλήρους εξειδίκευσης μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε τη συνολική επιτυχία σας! Υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop συγχρονισμένα με Social Media Sharing για πραγματικό digital marketing.

Η OnlyOne σας δίνει ένα ενδιάμεσο επίπεδο χρεώσεων με τιμές για την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας SEO. Στόχος είναι να συμπεριλάβουμε προηγμένα χαρακτηριστικά Search Engine Optimization στην ιστοσελίδα σας. Η τιμή για κάθε επιλεγμένη λέξη-κλειδί προσδιορίζεται εκ των προτέρων και η τιμολόγηση είναι κλειδωμένη καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Σχεδιασμος και κατασκευη ιστοσελιδας

Κάθε ανάθεση διαδικασίας για την κατασκευή ιστοσελίδας, εκλαμβάνεται από τους σχεδιαστές της εταιρείας μας ως ξεχωριστό project. Στόχος μας η ανάδειξη μιας μοναδικής ηλεκτρονικής παρουσίας στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευη και τον σχεδιασμο ιστοσελιδας αντιλαμβανόμενοι την ραγδαία εξάπλωση των smartphones. Φροντίζουμε το Web Design να πληροί τις προϋποθέσεις των λεγόμενων “mobile friendly” αναγκών μιας ιστοσελίδας με το Responsive Design.

Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να αφορά την χρήση Templates – Themes που μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας που διαθέτει η εταιρεία μας, ή τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας custom.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την διαδικασία του Web Design βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για να δώσουμε σε εκείνο που από την αρχή επιθυμούσε επαγγελματική υπόσταση και να θέσουμε τις σωστές βάσεις αποδοτικότητας.

Κατασκευη ιστοσελιδας custom

Η διαδικασία για την κατασκευη ιστοσελιδας custom περιλαμβάνει μια πληθώρα ενεργειών, όπως συγγραφή κώδικα, χρήση γραφικών, σχεδίαση της διάταξης, σχεδιασμός περιβάλλοντος διαχείρισης. Προγραμματισμός, δημιουργία περιεχομένου, έλεγχο φιλικότητας προς τον χρήστη και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Η OnlyOne γνωρίζοντας ακριβώς την σπουδαιότητα εξειδίκευσης που απαιτείται στις επιμέρους εργασίες και με στόχο πάντα το άριστο αποτέλεσμα, προσφέρει υπηρεσίες μιας σύνθεσης συνεργαζόμενων επαγγελματιών, σε ένα ανταγωνιστικό οικονομικά πακέτο.

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας με επαγγελματικό σχεδιασμό Web Design, ευνοεί την αύξηση του αριθμού των πελατών και τη διατήρηση των ήδη υπαρχόντων.

Ανεξάρτητα από την ενέργεια στην οποία οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θέλουν να προβούν. Εσείς μπορείτε να τους καθοδηγήσετε να την επιτύχουν μέσω του τρόπου που έχει αυτή έχει σχεδιαστεί.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Δυναμικές ιστοσελίδες περνάνε το μήνυμα, ότι η επιχείρησή σας είναι χρήσιμη, μοντέρνα και με επαγγελματικό “κύρος”. Στοιχεία απαραίτητα για να εμπιστευτεί κάποιος τις υπηρεσίες σας.

Κατασκευές ιστοσελίδων που χαρακτηρίζονται από σχεδιαστική λεπτομέρεια, επαγγελματική αισθητική, με κοινό παρονομαστή την ανάγκη ευχρηστίας.

Φτιάχνουμε ιστοσελίδες με στόχο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην εξωτερική δομή της ιστοσελίδας, στις επεκτάσεις και στην λειτουργικότητα.

Websites με δυνατότητες απεριόριστης ανανέωσης περιεχομένου στο σύστημα διαχείρισης (CMS) WordPress χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Αναπτύξτε μας την ιδέα σας, ο κατασκευαστής ιστοσελίδας είναι αποτελεσματικός. Γνωρίζουμε που θα βασιστεί η δημιουργία της υπό κατασκευή ιστοσελίδας. Το κόστος ιστοσελίδας με νέες τεχνικές seo για την προώθηση. Στόχος είναι η ανάπτυξη online μαζί με τα επιμέρους χαρακτηριστικά που ένα site κατατάσσεται ως κορυφαίο στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευη website σε custom CMS made by onlyone.gr

Η OnlyOne έχει δημιουργήσει από το 2000 το δικό της CMS για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες Web, και σχεδιάζουμε τις πιο δυναμικές και αξιόπιστες ιστοσελίδες.

Ανάπτυξη και παραμετροποίηση ιστοσελίδων ανοικτού κώδικα, χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες όπως Joomla, wordpress, Drupal. Αναπτύσσουμε web εφαρμογές Open-source software (OSS) σε custom κώδικα για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των ιστοσελίδων.

Δημιουργία ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδας με ταυτότητα και προσωπικό ύφος ικανών να κερδίσουν άμεσα τις καλύτερες εντυπώσεις. Δημιουργία site με αισθητική και λειτουργικότητα που επιβεβαιώνουν διαχρονικά οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Φροντίζουμε η δημιουργία ιστοσελίδας που θα σας παρουσιάσουμε να κρίνεται ως άρτια και λειτουργική σε κάθε επίπεδο.

Ξεκινώντας τη δημιουργία από την κατοχύρωση του domain και την επιλογή του πλέον κατάλληλου και συμφέροντος πακέτου φιλοξενίας του ιστοτόπου. Περνώντας σε ζητήματα traffic και γραφιστικού σχεδιασμού, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Διακρινόμενοι από υψηλή εξειδίκευση στο κομμάτι της Cache Optimization & Cloud Servers, μπορούμε να υποσχεθούμε την δημιουργία ιστοσελίδας με την δυνατότητα της ταχύτερης φόρτωσης.

Την εποχή των υψηλών ταχυτήτων και του έντονου ανταγωνισμού, κανένας επισκέπτης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για να φορτώσει η σελίδα του.

Website security

Η παράμετρος “ασφάλεια” απαραίτητη προϋπόθεση ενός site για ανεμπόδιστη επισκεψιμότητα. Η OnlyOne εξειδικεύεται στην χρήση εργαλείων που κατά την δημιουργία ιστοσελίδας, προσφέρουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας πολυεπίπεδης ασφάλειας.

Μια ελκυστική ιστοσελίδα συνεχώς ανανεωμένη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας για μας πάντα αποβλέπει στην επόμενη μέρα, στο κέρδος του πελάτη στην εμφάνιση του website στην πρώτη σελίδα Google.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο ορθός και δημιουργικός σχεδιασμός website, είναι αυτός που θα δώσει ώθηση στην επιχείρησή σας σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Πυρήνας της μεθοδολογίας που ακολουθούμε κατά τον σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι ο πελάτης και συγκεκριμένα οι στόχοι. Η διαφοροποίησή του, ως στοιχείο καθοριστικό για το ύφος και την ταυτότητα που επιθυμεί να διατηρήσει ως προφίλ μέσω της ιστοσελίδας.

Κατασκευη ιστοσελιδας με σύγχρονο design

Με την εικόνα σήμερα να έχει τον πρώτο λόγο, η κατασκευη ιστοσελίδας αποσκοπεί στην προβολή δράσης/επιχείρησης εστιάζοντας στο σύγχρονο design. Μοναδικός τρόπος για να βγει κανείς νικητής στη διαδικασία της σύγκρισης είναι να κριθεί άψογος και επαγγελματίας στα σημεία.

Επαγγελματικός σχεδιασμός και κατασκευή website

Η OnlyOne, με συνέπεια στην παράδοση επιτυγχάνει πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες της με εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού website, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στις τεχνικές κατασκευής ιστοσελίδων- βασισμένες στα διεθνή πρότυπα.

Διαθέτουμε μια εμπλουτισμένη γκάμα λογισμικών πακέτων, ώστε να δώσουμε στον κάθε πελάτη μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Δεσμευόμαστε για τις υπηρεσίες web design

Η ομάδα μας ασχολείτε ώρες πάνω στον σχεδιασμό της δική σας ιστοσελίδας. Αυτή η διαδικασία καθιστάται απαραίτητη για να έχετε ένα επαγγελματικό site από την onlyone.gr.

Στην πραγματικότητα αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και τεκμηριώνει την παρουσία σας Online. Κάθε project σχεδιασμού ιστοσελίδας διέπεται από τις αδιαπραγμάτευτες αρχές μας: αξιοπιστία, υψηλή αισθητική, διαλειτουργικότητα, συμβατότητα, ασφάλεια και πάνω από όλα χρηστικότητα.

Ταυτόχρονα, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την πορεία της εταιρείας μας στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων “custom”, που υπογραμμίζουν την μοναδικότητα του διαδικτυακού σας τόπου.

Μελέτη και σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η ειδίκευση της onlyone.gr στον σχεδιασμό ιστοσελίδων με στρατηγική marketing -διαδραστικό design μεγιστοποιεί την αναγνωριστικότητα του εμπορικού σας σήματος.

Ο σχεδιασμός επιτυχημένης ιστοσελίδας σημαίνει ότι ξεκινάμε από την αρχή για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο για εσάς site.

Ξεκινώντας με έρευνα αγοράς αντίστοιχη με το αντικείμενο σας, προσθέτουμε την τεχνογνωσία μας, την ανάγκη και την εμπειρία του χρήστη, για την δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας για την επιχειρησή σας.

Σχεδιασμός website τα στάδια

Το Internet έχει ως βασικό στόχο έχει την ανταλλαγή πληροφοριών, οι ιστοσελίδες με εκλυστικό περιεχόμενο, κατανοητό προς τους επισκέπτες είναι σε θέση να αξιολογηθούν καλύτερα.

Web σχεδιασμος με άριστες ικανότητες στην παραγωγή περιεχομένου, γραφιστική, ανάπτυξη πολυμέσων, επαγγελματικός τρόπος γραφής παρουσιάζουν συνολικά ένα τεκμηριωμένο αποτέλεσμα.
Υπηρεσίες web design

 1. Σχεδιασμός και κατασκευή στατικών ή δυναμικών ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας
 2. Σχεδιασμός και δημιουργία κερδοφόρων ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop)
 3. Σχεδιασμός και κατασκευή Portal
 4. Σχεδιασμός ιστοσελίδων Flash
 5. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Responsive
 6. Υπηρεσίες φιλοξενίας, κατοχύρωσης domain και σχεδιασμός λογοτύπου
 7. Υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO) και Social Media Marketing
 8. Έρευνα αγοράς, μελέτη ανταγωνιστών και target group για οργάνωση στρατηγικής

Κατασκευη ιστοσελιδας τιμες

Πληκτρολογώντας κάποιος στο πεδίο αναζήτησης της Google “κατασκευη ιστοσελιδας τιμες”. Βρίσκεται μπροστά σε αποτελέσματα που μπορεί να αφορούν τόσο μηδενικές όσο και υψηλές τιμές σχεδιασμού ιστοσελίδων.

“Ακριβές υπηρεσίες” ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα και αποτελεσματικές. Εμπιστευθείτε την onlyone.gr και με λογικό κόστος, δείτε την απόφασή σας να επιβραβεύεται.

Οι προσιτές τιμές στις οποίες αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμο και κατασκευη website επιτρέπουν, αφενός να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Αφετέρου να αξιοποιήσετε όλα εκείνα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας που θα εδραιώσουν την παρουσία της σε μια εποχή υψηλών ταχυτήτων και έντονου ανταγωνισμού.

Κάθε ιστοσελίδα εξυπηρετεί έναν μοναδικό σκοπό και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κάθε φορά κοινό. Έχοντας συνεργαστεί με πάσης φύσεως αντικειμένου επιχειρηματίες και bloggers.

Γνωρίζουμε ποια τεχνική σχεδιασμού ιστοσελίδας ενδείκνυται για την περίπτωσή σας και προσφέρουμε μόνο ποιοτικές υπηρεσίες που κάνουν την διαφορά.

Μην ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι πως ο σχεδιασμός website που σας προτείνεται δεν φαίνεται να είναι αυτό που επισκεπτόμενοι μία εταιρεία web υπηρεσιών είχατε στο μυαλό σας.

Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εσάς τους ίδιους αν μια ιστοσελίδα είναι ή δεν είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε και πραγματικά χρειάζεστε.

Η onlyone και το δυναμικό της βρίσκονται δίπλα σας σε όλη την διάρκεια σχεδιασμού

Η διαδικασία σχεδιασμου και κατασκευη site δεν ολοκληρώνεται αν δεν φτάσει στο σημείο που θα είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Μια ανεπαρκώς σχεδιασμένη ιστοσελίδα, όση διαφήμιση κι αν λάβει, σύντομα θα υποβαθμιστεί.

Ποιος επιστρέφει σε μια ιστοσελίδα της οποία η αισθητική και η εμπειρία πλοήγησης δεν αποπνέουν επαγγελματισμό. Όταν αντί αυτής θα μπορούσε να επιλέξει μία άλλη καλύτερου σχεδιασμού από πληθώρα ανταγωνιστικών;

Αποφύγετε τα κακώς κείμενα, εμπιστευόμενοι την εταιρεία μας και αναδείξτε σωστά το συγκριτικό σας πλεονέκτημα.

Υποστήριξη ιστοσελίδας

Από την αρχική διαδικασία δημιουργίας website και του διαφημιστικού σας project μέχρι και μετά την επιτυχία του, η onlyone.gr είναι δίπλα σας. Με συνεχή υποστήριξη και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρόθυμο να ακούσει, να συμβουλεύσει και να ικανοποιήσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε αίτημα ανακύψει, εγγυόμαστε την απρόσκοπτη πορεία σας προς την κορυφή.

Αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη με ειλικρινές ενδιαφέρον- ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της παλαιότητας της εταιρείας του- προσφέρουμε την υποστηριξη ιστοσελιδας και τις γνώσεις μας, 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο.

Εμπιστευόμενοι την online υποστήριξη μας μπορείτε να είστε βέβαιοι πως οποιαδήποτε ανάγκη σας απαντάται άμεσα, υπεύθυνα, προσωποποιημένα και αποδοτικά.

Υπηρεσίες υποστήριξης website της εταιρείας μας

Τεχνική υποστήριξη: Αναγνωρισμένοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου της τεχνολογίας αναλαμβάνουν την επίλυση πάσης φύσεως προβλημάτων δυσλειτουργίας ιστοσελιδας, σε πραγματικό χρόνο, συμφέρουσες τιμες και το μέγιστο αξιοπιστίας. Επιπροσθέτως, παρέχουμε στον πελάτη όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για αποφυγή επανάληψης αντίστοιχων λανθασμένων ενεργειών μελλοντικά.

 1. Επιδιόρθωση σφαλμάτων λειτουργίας (bug fixing) του website.
 2. Αποσφαλμάτωση εξυπηρετητή.
 3. Αντιμετώπιση ζητημάτων κακόβουλου λογισμικού (Virus & Malware) με αφαίρεση, καθαρισμό και επαναφορά του site στην πρότερη κατάσταση άριστης λειτουργίας, μέσω backup.
 4. Ενδυνάμωση ασφάλειας της ιστοσελίδας με εγκατάσταση κατάλληλου λογισμικού και ενημέρωση εφαρμογών σε πλατφόρμα και πρόσθετα (plugins).

Εμπορική υποστήριξη διαφημιστικών ενεργειών

Με υψηλό τεχνολογικό IQ και δημιουργικό πνεύμα, στην OnlyOne έχουμε τον τρόπο να οδηγήσουμε κάθε επιχείρηση με σωστή προβολή που τυγχάνει της υποστήριξής μας, στην προσπάθεια διαφημιστικής προώθησης.

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες Web Design & Development, Graphic Design και στρατηγική marketing, καλύπτουμε κάθε εταιρική ανάγκη αποδοτικής προβολής κέρδους και επισκεψιμότητας.

Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας σας, εφαρμόζοντας τεχνικές που αποφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως μεταξύ άλλων:

 1. Υπηρεσίες SEO για βελτιστοποίηση κατάταξης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google)
 2. Διαχείριση περιεχομένου website (φωτογραφίες κείμενα)- Content Marketing
 3. Σχεδιασμος ιστοσελιδας με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.
 4. Social Media Marketing (για προβολή σε Facebook, Twitter, Instagram)
 5. Mobile friendly σχεδιασμός site για άριστη προσαρμοστικότητα σε οποιονδήποτε τύπο οθόνης.
 6. Εικαστικές προσαρμογές στο site (γραμματοσειρές, χρώματα, λογότυπο)
 7. Υποστήριξη διαφημιστικών εκστρατειών Google Ads.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Επιτυχία ενός αριστοτεχνικά κατασκευασμένου site δεν προεξοφλεί τη διατήρησή του στην κορυφή. Ένας απλός λάθος χειρισμός ή μια ενέργεια που πραγματοποιεί κανείς εν αγνοία των επιπτώσεών της, ενδέχεται να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα λειτουργικότητας στην ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, υποβάθμιση website στην κατάταξη αποτελεσμάτων της Google, απώλεια περιεχομένου, αργή φόρτωση ή το γνωστό σε όλους «Error 404» κατά το οποίο το website δεν εμφανίζεται καν.

Η OnlyOne δίνει τη λύση, παρέχοντας σε λογικές τιμες υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελίδας που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ενημέρωση περιεχομένου, ορθή λειτουργικότητα, ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης.

Εντοπίζουμε και διορθώνουμε αποτελεσματικά ασυμβατότητες, παραλείψεις και λάθη που χωρίς την λήψη υπηρεσίας συντήρησης ιστοσελίδων από τους έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες μας θα επηρέαζαν αρνητικά την αποδοτικότητα, την επισκεψιμότητα, το μέγεθος των εσόδων και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

Στην σύγχρονη καθημερινότητα, ένα «αδύναμο σημείο» μιας ιστοσελιδας, αποτελεί νίκη του ανταγωνιστή σας. Η συντήρηση Ιστοσελίδας από τους τεχνικούς μας, αποδεικνύει πως το «τέλειο αποτέλεσμα» υπάρχει και μπορείτε να το καταφέρετε.

Οι υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελιδας της εταιρείας μας, αφορούν:

 1. Αναβάθμιση Template – CMS (WordPress, Joomla, Drupal) στις πιο πρόσφατες εκδόσεις, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς απώλεια περιεχομένου.
 2. Ενημέρωση επεκτάσεων (extensions), modules, plugins και ανάπτυξη καινούργιων λειτουργιών στα ήδη υπάρχοντα.

Offline backup και λήψη αντιγράφων ασφαλείας

Χάριν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, μια διακοπή λειτουργίας για οποιονδήποτε λόγο (βραχυκύκλωμα, hacking, καταστροφή σκληρού δίσκου κλπ) δεν μπορεί να επηρεάσει το περιεχόμενό της ιστοσελίδας και την σχετιζόμενη ηλεκτρονική αλληλογραφία. Εγγυόμαστε υπεύθυνα για τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων σας.

Βελτίωση και επικύρωση κώδικα

Ελέγχουμε διεξοδικά κάθε παράμετρο πηγαίου κώδικα της ιστοσελίδας σας προς εντοπισμό και επιδιόρθωση ευπαθειών που επηρεάζουν την επίδοσή της και επαληθεύουμε πως η λειτουργία της ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα διαδικτύου W3C.

Τροποποιήσεις περιεχομένου

Η εν λόγω υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας αφορά στον εμπλουτισμό και τις διαγραφές υλικού, όπως και τις ορθογραφικές διορθώσεις. Επιτυγχάνουμε κατ’αυτόν τον τρόπο την διαμόρφωση ενός ψηφιακού περιβάλλοντος ποιότητας και επαγγελματισμού.