Ανάπτυξη λογισμικού

Μπορεί η “ανάπτυξη λογισμικού” ως όρος να ακούγεται δυσνόητος, ασαφής ή εξειδικευμένος σε μια μία μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Στην πραγματικότητα όμως το software υπάρχει και κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων. Ακόμη και όσων δεν το γνωρίζουν ή δεν το έχουν σκεφτεί.

Από την αυτόματη πόρτα καταστημάτων που διαβαίνουν μέχρι το facebook ή τα παιχνίδια στο smartphone και τα οικιακά robots, όλα είναι software.

Συχνά λέγεται πως “αν κάποιος έχει μια ιδέα,τότε μπορεί να την υλοποιήσει”, καλύπτοντας ενδεχόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού,αλλά και της δικής του οικονομικής ευμάρειας.

Το μόνο που χρειάζεται για την σχεδίαση και δημιουργία software λογισμικού είναι η τεχνογνωσία που θα παράγει αποτελεσματικότητα ή αλλιώς “υπηρεσίες της OnlyOne”.

Τα πλεονεκτήματα επιλογής της εταιρείας μας για την ανάπτυξη λογισμικού

Η γνωστή ατάκα του Bill Gates “Το software αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό καλλιτεχνίας και μηχανικής σχεδίασης”, επαληθεύεται στην περίπτωση της OnlyOne.

Έχοντας επί σειρά ετών δραστηριοποιηθεί σε ευρεία γκάμα τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας, εφοδιάζουμε την τεχνογνωσία μας με την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να δημιουργούμε “ψηφιακά θαύματα”.

Χωρίς όρια στις ιδέες του πελάτη, τον βαθμό δυσκολίας του project και ανεδαφικές εκτιμήσεις πορείας, αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών για κάθε τύπο ανάγκης, όπως:

  1. Κατασκευή Mobile Apps για iOS & Android
  2. Custom software design για ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) και online applications
  3. Office Add-Ins και επεκτάσεις προϋπαρχουσών εφαρμογών σε Word, Outlook κ.λ.π
  4. Δημιουργία εφαρμογών σε Universal Windows Platform (UWP)
  5. Windows forms & services
  6. Generic ή specific Web Services
  7. Ανάπτυξη Λογισμικού sharepoint εφαρμογών στο Cloud
  8. Custom made Web/IIS εφαρμογές για ιδιωτικά δίκτυα (λ.χ intranet εταιρείας)
  9. Δημιουργία και Συντήρηση Database

Με γνώμονα επιλογής περιβάλλοντος ανάπτυξης λογισμικού τις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη και χρήση state of the art τεχνολογιών, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφοριακών συστημάτων που:

Ξεχωρίζουν για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό του λογισμικού τους: Software design και κατασκευή δεν συνιστούν προφανώς αυτοσκοπό της εκάστοτε ανάθεσης project, αλλά προϋποθέσεις πραγμάτωσης της ιδέας σας και της λειτουργικοτητας της.

Στην Only One, εξασφαλίζουμε την κάλυψη του συνόλου προδιαγραφών επιτυχίας ενός λογισμικού, προτάσσοντας έρευνα,ανάλυση, beta testing και μοντελοποίηση δεδομένων που ευνοούν την εύρυθμη και αποδοτική χρήση του.

Διακρίνονται για τον καθαρό τους κώδικα: Μία ομάδα full stack επαγγελματιών προγραμματιστών υψηλής κατάρτισης αναλαμβάνει την μετατροπή περίπλοκων εντολών σε user friendly software με ποιοτικό κώδικα και εντός χρονοδιαγράμματος.

Μιλούμε άριστα κάθε γλώσσα προγραμματισμού, ώστε με μεθοδική ανάπτυξη λογισμικού για την ιδέα σας να “μεταφράσουμε” την επιτυχία της.

Software που συνιστούν πρότυπα ευέλικτης ανάπτυξης λογισμικού

Κάθε custom δημιουργία software application με την υπογραφή μας επαληθεύει χαρακτηριστικά Agile Methodology που αυξάνουν την παραγωγικότητα σύγχρονων λογισμικών, ενώ ελαχιστοποιούν το κόστος.

Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και προσαρμοστικότητα ενεργειών στα ζητούμενα ενίσχυσης συμφερόντων σας,αποδεικνύουμε πως η ανάπτυξη λογισμικού μπορεί να σημάνει τη δική σας οικονομική ανέλιξη.