Κατασκευη eshop

Μια απόφαση για την κατασκευη eshop εξυπηρετεί πολλούς στόχους (αναγνωρισιμότητα, ανάπτυξη branding, άμεση επικοινωνία με διαδικτυακό κοινό). Αλλά ο κυριότερος όλων δεν είναι άλλος από την πώληση·και στην OnlyOne γνωρίζουμε κάθε τρόπο να τον επιτύχετε, πρακτικά, αξιόπιστα και οικονομικά.

Αναγνωρισμένοι Web Designers & Developers με υψηλή τεχνογνωσία και γνώση των εμπορικών τάσεων προσφέρουν στον πελάτη την ολοκληρωμένη λύση:

Κατασκευη eshop με έρευνα αγοράς και ανάλυση αναγκών– Εκ του μηδενός σχεδιασμός και κατασκευη eshop, με custom κώδικα ή χρήση CMS (WooCommerce του WordPress,Drupal,Magento,Joomla)- Βελτιστοποίηση και Προώθηση με σύγχρονες μεθόδους και καινοτόμα εργαλεία ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν eshops που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν-μόνο επαγγελματίες που κατά την κατασκευή τους ξέχασαν πως στόχος είναι η χρηστικότητα και οι πωλήσεις.

Τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά με τα οποία εφοδιάζουμε κάθε πακέτο κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος εκμηδενίζουν τις πιθανότητες του παραπάνω και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις επιτυχίας στο e-επιχειρείν. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις κυριότερες:

Αξιόπιστη κατασκευή και φιλοξενία eshop

Με εμπειρία στο eCommerce η OnlyOne.gr διαθέτει και συντηρεί servers Ελλάδα και ευρώπη για την φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων απαιτήσεων σε CPU, RAM. Για ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλών απαιτήσεων παρέχουμε υπηρεσίες dedicated hosting και σε συμφέρουσες τιμες προτείνουμε την μετάβαση σε cloud linux development environment.

Όσο εντυπωσιακός κι αν είναι ο σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος και ενδιαφέροντα τα προϊόντα του, δεν προεξοφλείται η επιτυχία του αν ο server φιλοξενίας δεν συνηγορεί στην απρόσκοπτη, ταχύτατη και ποιοτική λειτουργικότητά του.

Τα οικονομικά πακέτα hosting ηλεκτρονικού καταστήματος σε ιδιόκτητους servers τεχνολογίας αιχμής της OnlyOne, αποτελούν την ιδανική πρόταση, ώστε να μην χάσετε ούτε έναν πελάτη.

Κατασκευη eshop με user friendly περιβάλλον διαχείρισης

Κατασκευ eshop με εύκολη online διαχείριση συνεχώς. Πραγματοποιήστε απεριόριστες αλλαγές κι ενημερώσεις, αυτόνομα και χωρίς πάγια έξοδα προς τρίτους.

Responsive σχεδιασμος και κατασκευη (mobile) eshop

Με το 87% των διαδικτυακών χρηστών να πραγματοποιούν τις αναζητήσεις τους μέσω κινητών συσκευών (smartphones,tablets,laptops κλπ), το Responsive Design ή αλλιώς mobile first indexing κρίνεται επιτακτική ανάγκη για κάθε κατασκευή e-Commerce website.

Ασύγκριτη ταχύτητα

Στην εποχή των υψηλών ταχυτήτων και έντονου ανταγωνισμού, δύσκολα ένας χρήστης θα υπομείνει το αργό φόρτωμα μιας ιστοσελίδας όταν υπάρχουν εναλλακτικές. Στην OnlyOne παρέχουμε την ολοκληρωμένη πρόταση:

 1. Φιλοξενία eshop σε πανίσχυρους servers
 2. Front-End Optimization
 3. Τεχνικές caching
 4. Google Page Speed τεχνικές
 5. Css sprites τεχνικές
 6. Υπηρεσίες CDN και

Βελτιστοποίηση γραφικών, είναι κάποιες μόνο από τις μεθόδους με τις οποίες επιτυγχάνουμε «άπιαστες ταχύτητες» για το online shop σας (λιανικής ή χονδρικής πώλησης)

Search Engine Optimization (SEO) βελτιστοποίηση

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ένα website χωρίς SEO βελτιστοποίηση για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι καταδικασμένο στην αφάνεια-κι έχουν δίκαιο. Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε SEO friendly ηλεκτρονικά καταστήματα που πληρούν «φύσει» όλες τις προϋποθέσεις εύνοιας από την Google.

Μέγιστη ασφάλεια κατασκευη online shop

Πώς θα μπορούσε να γίνει λόγος για επιτυχημένη κατασκευη eshop αν δεν εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών και λειτουργικότητας του; Στην OnlyOne εγγυόμαστε για αυτή με ποιοτική φιλοξενία, χρήση πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL, antivirus, antimalware και antispam φίλτρα και μια ευρεία γκάμα εργαλείων αποτελεσματικής οχύρωσης του site.

Παραμετροποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος

Επειδή κανένα eshop δεν είναι το ίδιο εμφανισιακά και λειτουργικά με τα υπόλοιπα, παρέχουμε υπηρεσίες παραμετροποίησης της ιστοσελίδας ή των απαιτούμενων εφαρμογών.

Καλύπτοντας 100% τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Τόσο όταν πρόκειται για custom κατασκευή eshop όσο και για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με έτοιμα templates CMS,λ.χ WooCommerce.

Κατασκευη eshop GDPR Compliance

Η απόλυτη τεχνική συμβατότητα του eshop σας με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν είναι «συν», είναι προαπαιτούμενο επιτυχίας.

24/7 Support

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογίας αναλαμβάνουν άμεσα την επίλυση όποιου τεχνικού ζητήματος προκύψει, καλύπτουν τις απορίες σας και προνοούν για την ανεμπόδιστη διαδικτυακή παρουσία του eshop.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές πακέτων κατασκευής eshop της εταιρείας μας και διαπιστώστε την αποτελεσματική αξιοποίηση κάθε ευρώ που επενδύετε στο κατάστημά σας.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος τεχνικά χαρακτηριστικά eshop

Καταχώρηση προϊόντων

 1. Απεριόριστα προϊόντα, κατηγορίες, υποκατηγορίες και σελίδες περιεχομένου
 2. Αυτόματη εισαγωγή κι ενημέρωση προϊόντων/υπηρεσιών από XML ή Excel στο eshop σας, για μέγιστη απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασίας.
 3. 1 click ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση προϊόντων/υπηρεσιών ή κατηγορίας
 4. Εμφάνιση προϊόντων με βάση συγκεκριμένο κριτήριο π.χ τιμή
 5. Ποιοτική προβολή και μορφοποίηση προϊόντων με χρήση ονομασίας, κωδικού, περιγραφής, προσθήκης/τροποποίησης φωτογραφιών,τιμής,αξιολογήσεων κλπ

Αναζήτηση προϊόντων online shop:

 1. Κατασκευές eshops με χρήση τεχνολογίας πολλαπλών φίλτρων Ajax, για γρήγορη κι εύκολη εύρεση προϊόντων, ανά χρώμα,τιμή,μέγεθος, υλικό, χρηστικά χαρακτηριστικά.
 2. Άνοιγμα φωτογραφιών του προϊόντος σε pop up παράθυρο.

Διαχείριση υλικού:

 1. Δυνατότητα δημιουργίας εκπτώσεων, εκπτωτικών κουπονιών, δωροεπιταγών, daily offers κλπ για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.
 2. Γρήγορη κι εύκολη προσθήκη/επεξεργασία/διαγραφή προϊόντων ή κατηγοριών
 3. Σύνδεση e-shop με ERP ή πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, για αυτόματη ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντων
 4. Απόλυτος έλεγχος διαχείρισης με δυνατότητα τροποποίησης κάθε επιμέρους στοιχείου (π.χ αριθμός προϊόντος,τρόπος πληρωμής κλπ)
 5. Δυνατότητα ρύθμισης κατάστασης της παραγγελίας (ολοκληρωμένη,ακυρωμένη κλπ).
 6. Αυτόματη αποστολή ενημερωτικού email στον πελάτη μετά την ολοκλήρωση συναλλαγής.

Αγορά προϊόντων:

 1. One Page Checkout. Μέγιστη απλοποίηση διαδικασιών για γρήγορη ολοκλήρωση συναλλαγής σε μία σελίδα.
 2. Δυνατότητα Log in χρήστη μέσω Social Media. Ταχύτερη σύνδεση στο eshop- επομένως και συναλλαγή- με χρήση του user account του σε Facebook,Twitter ή Google+.

Βελτιστοποίηση/Προώθηση eshop:

Σύνδεση eshop με Skroutz.gr και Bestprice.gr. Σκεπτόμενοι έξυπνα κι αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη εύρεσης της ιδανικής πρότασης του καταναλωτή, αναλαμβάνουμε την προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης, για ραγδαία αύξηση επισκεψιμότητας και ανάπτυξη των πωλήσεών.

A/B Testing eshop

H πλέον αξιόπιστη απάντηση σε ερωτήματα όπως «ποιο banner να προτιμήσω για το eshop μου;»,«ποιο κουμπί είναι πιο λειτουργικό;»κλπ, μέσω δημιουργίας και δοκιμών διπλών εκδοχών στοιχείων.

Multivariate Testing. Για δοκιμή λειτουργικότητας περισσότερων των δύο μεταβλητών.
Usability Testing για ευχρηστία στο maximum. Εφευρίσκοντας πάντα την χρυσή τομή μεταξύ καλαίσθητου Design και εύκολης πλοήγησης χρήστη, πραγματοποιούμε Usability Testing ώστε να διαπιστώσουμε πώς εμφανίζεται το eshop σας στους πραγματικούς σας πελάτες.

Η χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου μειώνει το Bounce Rate (ποσοστό εγκατάλειψης) ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το ποσοστό μετατροπής.

Δυνατότητα κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος με Blog (Content Marketing). Βγείτε κερδισμένοι αναπτύσσοντας τη διαδραστικότητα website-user,την ιδιότητά σας ως «expert» και την εύνοια των μηχανών αναζήτησης.

Email Marketing.Εύκολη σύνταξη και αποτελεσματική αποστολή NewsLetters με φίλτρo anti-spamming, δυνατότητες πιστοποίησης αποστολής με SPF Record και στατιστικά απόδοσης.

Google Analytics.Πλήρης έλεγχος και δυνατότητα ανάλυσης στατιστικών απόδοσης των ηλεκτρονικών πωλήσεων λ.χ είδος προϊόντος, αριθμός παραγγελιών κλπ.

Conversion Funnel Tracking Setup για άμεση βελτίωση όσων σημείων εμποδίζουν μια προσθήκη στο καλάθι αγορών να μετατραπεί σε ολοκληρωμένη συναλλαγή.

Social Media Marketing. Κατάστρωση στρατηγικής για αποτελεσματική καμπάνια προώθησης του eshop σας στα δημοφιλέστερα Social Media με τις πλέον αποτελεσματικές τεχνικές,π.χ Facebook Ads κλπ

On/off SEO τεχνικές βελτιστοποίησης για κατάταξη στην πρώτη σελίδα της Google

Τρόποι πληρωμής eshop:

Σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με δίκτυο Τραπεζών (Eθνική Τράπεζα,Πειραιώς,Eurobank,Alpha Bank) για πληρωμή μέσω κάρτας (Visa,Mastercard,Maestro).
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με δυνατότητα offline πληρωμής, με κατάθεση σε τράπεζα,αντικαταβολή ή προσωπική παραλαβή.
Σύνδεση e-shop με PayPal
Δυνατότητα επιλογής μεταξύ έκδοσης τιμολογίου ή απόδειξης.

Αποστολή προϊόντων eshop:

Κατασκευή e-shop συνδεδεμένο με δίκτυο couriers
Αυτοματοποίηση αποστολών με δημιουργία voucher και δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελίας
Αυτόματος υπολογισμός εξόδων αποστολής βάσει βάρους ή ποσότητας
Αυτόματη προσαρμογή Φ.Π.Α προϊόντος στην τελική τιμή
Δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης παραγγελίας και μεταφορικών

Τα βήματα για την κατασκευη eshop

Ποια τα βήματα για την κατασκευη eshop για ηλεκτρονικά καταστήματα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, ασφάλεια συναλλαγών, διασφάλιση ποιότητας e-shop. Υποστήριξη για την ομαλή συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σήμερα, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια από τις κύριες μεθόδους δημιουργίας κέρδους για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους Online.

Στην onlyone.gr αναλαμβάνουμε κατασκευή eshop για πελάτες υψηλών απαιτήσεων. Αξιοποιούμε το κάθε χαρακτηριστικό που αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα με χρήσιμες προσθήκες (extras), που έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας πρωταρχικά υπόψη τους αγοραστές.

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης παραδοσιακής επιχείρησης, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δημιουργία παράλληλης λειτουργίας διαδικτυακού καταστήματος.

Αν η επιχείρησή σας είναι νεοσύστατη ή έχει ανάγκη διεύρυνσης πελατολογίου. Η κατασκευή eshop, είναι η προϋπόθεση για το “άνοιγμά” σας στην αγορά.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις προσδίδουν στην επιχείρησή σας τρομερά οφέλη. Μια έρευνα, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία Jupiter Search, υπολογίζει, ότι περισσότερο από το 45% των καταναλωτών. Πρώτα, αναζητούν ένα προϊόν στην ιστοσελίδα του προμηθευτή του και έπειτα του απευθύνονται, για να αγοράσουν το προϊόν.

Ακόμα αναρωτιέστε εάν πρέπει να αποφασίσετε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας;

Οι πραγματικοί χρόνοι αποστολής του προϊόντος, η ικανότητα να ορίσετε χειροκίνητα τον χρόνο παράδοσης. Η πληθώρα διαθέσιμων τρόπων πληρωμής, η μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών. Ο έλεγχος των αποθεμάτων, η ενημέρωση των προϊόντων, είναι ορισμένα παραδείγματα.

Κατασκευή eshop με γρήγορη φόρτωση

Η ασφάλεια, η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος και η ευκολία διαχείρισης της σελίδας, αποτελούν τα δομικά υλικά στην κατασκευη eshop.

Δεν σταματάμε όμως εκεί, αλλά εξαντλούμε όλες τις πιθανότητες να αποκτήσετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με στόχο τις μετατροπές δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές του UX σχεδιασμός eshop κατανοητό από τον επισκέπτη.

Οι προγραμματιστές ηλεκτρονικού καταστήματος και σχεδιαστές παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο χρηστικότητας Usability στο eshop. Για να είναι εύκολη για τους πελάτες η αναζήτηση προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 1. Κατασκευή eshop με τεχνολογία αιχμής για γρήγορη φόρτωση και ευκολία πλοήγησης.
 2. Page Speed Loading σχεδιασμός.
 3. Ασύγκριτο επίπεδο ευκολίας στην διαχείριση της πλατφόρμας
 4. Υψηλά standards Search Engine Friendliness (στοιχείο ιδιαίτερα υπολογίσιμο σε ό,τι αφορά την μετέπειτα πορεία του eshop)
 5. Σχεδιασμός αυτοματοποιημένης λειτουργίας υπολογισμού εξόδων αποστολής και προσθήκης Φ.Π.Α
 6. Σύνδεση του κατασκευασμένου e-shop σας με όλες τις Τράπεζες του εθνικού δικτύου, Paypal
 7. Υπηρεσίες ανάπτυξης δυναμικών τεχνικών πώλησης, όπως Up-Selling και Cross Selling για αύξηση του περιθωρίου κέρδους σας.
 8. Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος σε αξιόπιστους servers της αγοράς.

Κατασκευή eshop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από XML

Κερδίστε χρόνο με το υπο κατασκευή eshop, η onlyone.gr με πλήρως αναβαθμισμένες εφαρμογές έχει αναπτύξει εργαλεία για τη μεταφορά eshop και βάσης δεδομένων. Αυτόματη εισαγωγή προιόντων χωρίς να χρειάζεται οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος να περάσουν τα προϊόντα από την αρχή.

Διασύνδεση ESHOP με ERP

ERP from Core. Ο πυρήνας του eshop ελεύθερος για διασύνδεση με το πρόγραμμα ERP/CRM εμπορικής διαχείρισης με ελάχιστη παραμετροποίηση. Online Parallel Communication με αυτόματες ενημερώσεις από το online κατάστημα στο φυσικό και αντιστρόφως.

Λύσεις enterprise resource planning που σας προτείνει η εταιρεία μας έχουν σκοπό την αξιοποίηση της αμφίδρομης σχέσης on/off καταστήματος με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

On capability approach. E-SHOP και B2B συνδεδεμένο με ERP για να διαβάζει και να διαβάζεται από παντού και συνεχώς μέσω cloud εφαρμογής και φιλοξενίας.

Combo SQL Science. Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού έχουν τους δικούς τους πυλώνες τεχνολογίας βασισμένα σε διαφορετικά πρότυπα, οι ασυμβατότητες για την διασύνδεση του eshop σας είναι υπολογίσιμος παράγοντας.

Στην OnlyOne αυτό δεν είναι πρόβλημα, έχουμε συμπεριλάβει έξυπνη δομή στην SQL που συνεργάζεται με κάθε τεχνολογία, πρόγραμμα και γλώσσα προγραμματισμού.

Driven design. Έλεγχος σχεδιασμού για καλύτερη εμφάνιση δεδομένων με σωστή λειτουργία φίλτρων eshop στην επικοινωνία του εξωτερικού προγράμματος διασύνδεσης. Άριστη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, γρήγορη φόρτωση με cache time rules.

Σύνδεση eShop με ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών Skroutz & bestprice

Συνδεση e-shop με skroutz, συνδέουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με την πλατφόρμα skroutz με αυτόματη καταχώρηση από xml αρχείο όλα σας τα προϊόντα. Αναλαμβάνουμε για εσας την εγγραφη και την σύνδεση για να διαφημίσετε τα προιόντα σας με χαμηλές χρεώσεις και να ξεκινήσετε να πουλάτε άμεσα.

ESHOP ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για την Ελληνική αγορά προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας συγκρίνοντας μεταξύ άλλων τον δικό σας τιμοκατάλογο.

skroutz xml. Δημιουργία Attributes στο e-shop και σύνδεση στην πλατφόρμα skroutz, Data Feed Validator. Δυνατότητα εξαίρεσης προϊόντων από το .xml feed του Skroutz. Ενδυναμώνουμε την ανταγωνιστικότητα σας, ανάμεσα σε κατηγορίες προϊόντων (Τεχνολογία, Μόδα, Hobby – Αθλητισμός, Σπίτι – Κήπος, Κινητά Τηλέφωνα, Προσφορές). Market Place & Multi Vendor shops.

Σύγκριση τιμών ή προϊόντος με δυναμικές ενημερώσεις από και προς άλλα eshops με τη βοήθεια του εργαλείου Content Egg. Πλήρης υποστήριξη e-shop συνδεδεμένο με Content Egg και Affiliate plugins.

Με επιμονή κάνουμε το περιεχόμενό σας πολύτιμο για τους επισκέπτες και τις μηχανές αναζήτησης. Προσθέτοντας στο eshop, online περιεχόμενο από youtube, εικόνες google, σύνδεση με Amazon, Aliexpress, Linkshare.

Κατασκευή και προώθηση eshop με online marketing

Δημιουργία Facebook shop WooCommerce, κατασκευη eshop με WordPress βασίζεται στη φιλοσοφία Create – Sell – Grow. Εκμεταλλευτείτε το κοινό σας στα Social Media δημιουργήστε προιόντα και στη συνέχεια δημιουργήστε διαφημίσεις που είναι στοχευμένες απευθείας σε δυνητικούς πελάτες στο διαδικτυο.

Utilize to Drive Sales on Social Media. Online marketing eshop, κατανοούμε απόλυτα τον σκοπό υλοποίησης online καταστημάτων και οδηγούμε traffic με online στρατηγικές ενισχύοντας τις πωλήσεις μέσω Social Media Marketing Strategy.

Κάνουμε focus στις εφαρμογές και τον σκοπό που έχουν σχεδιαστεί, η προώθηση online shop έχει βασικό στόχο τις άμεσες πωλήσεις. Η ανάπτυξη brand με διαφημίσεις στα social media είναι μακροπρόθεσμη, για αυτό επικεντρωνόμαστε στην στοχευμένη προώθηση του eshop και των προϊόντων.

Ο διαχειριστής του eshop μπορεί να τρέξει οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια (facebook, twitter, instagram) μέσω της e-commerce πλατφόρμας με διαφορετικά concept. Εξοικονόμηση χρόνου, καλύτερη απόδοση, real time παρακολούθηση site με διαφορετικά Track Actions, Facebook Pixel για να ελέγχετε τα Conversions των διαφημίσεων.

e-Commerce και ενίσχυση brand επιχείρησης

Κατανοούμε τις διαφορετικές ανάγκες που έχει κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα και δημιουργούμε χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν την ειδικότητα και τον τομέα εξειδίκευσης στην αγορά με υποδομή e-commerce που αυτοματοποιεί τα πάντα.

Η ικανότητα ανάπτυξης eshop απο την εταιρεία μας, σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να εμπιστευτούν τα προϊόντα σας. Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου e-commerce που ενισχύουν το brand της επιχείρησης.

Κατασκευη eshop με γλώσσα προγραμματισμού που διευκολύνει τον σχεδιασμό Template και την ανάπτυξη plugin. Όλα δομημένα σε ξεχωριστά folders ώστε να μην επιβαρύνουν την βάση δεδομένων.

Κατά την ανάπτυξη eshop τα A/B testing examples δεν επιβαρύνουν την sql database καθώς τα revisions είναι προγραμματισμένα με fold actions automate export σε μορφή xml. (request to import revisions xml γίνεται αυτόματα από το control panel administrator).

Ανάπτυξη e-shop

Ανάπτυξη πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) με λειτουργίες όπως, απεριόριστα προϊόντα και κατηγορίες, σε ασφαλές checkout μιας σελίδας. Κάνουμε τις ηλεκτρονικές αγορές εύκολη για τους πελάτες και εύκολη στη διαχείριση των κατόχων eshop.

Από την πώληση ενός προϊόντος ή συνδρομής, μέχρι την πληρωμή μιας υπηρεσίας, η εταιρεία μας μπορεί να αναπτύξει την προσαρμοσμένη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι ιδανική για την επιχείρησή σας.

WooCommerce: Ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce, βασίζεται στο WordPress με τεράστιες επιλογές και χαρακτηριστικά που μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει ενα eshop με χαμηλό κόστος. Αν αναζητάτε μια λύση δωρεάν ecommerce πλατφόρμας τότε, το ηλεκτρονικό κατάστημα WordPress είναι ιδανικό και οικονομικό.

Magento: Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που παρέχει το Magento είναι μοναδικό λόγο των χαρακτηριστικών όπως: σύγκριση προϊόντων, wishlist, πολυεπίπεδη πλοήγηση, επιλογές ενοποίησης με διαφορετικούς τρόπους πληρωμών. Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, SEO Friendly CMS, διαχείριση λιανικής και ανάπτυξη πλατφόρμας για χονδρική.

Διασφάλιση ποιότητας e-shop

Υπηρεσίες e-Commerce ανάπτυξη online shop επιτρέπουν στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στο e-shop από κάθε πλατφόρμα και ηλεκτρονική συσκευή.

Διασφαλίζοντας ότι το online shop είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για να καλύψει τις μοναδικές σας ανάγκες- συμβατότητας.

Ξεκάθαρες αποκλειστικές λύσεις εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες μαζί με σαφή κωδικοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα του W3C.

Διασύνδεση eshop με ERP

E-commerce με γέφυρα σύνδεσης σε ERP, παρακολούθηση Barcode, πολλαπλοί κωδικοί ανά είδος, B2B – B2C λύσεις. Παρέχοντας στις επιχειρήσεις ένα ολοκληρωμένο eshop τελευταίας τεχνολογίας και πάντα αναβαθμισμένο και ασφαλές.

Δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις αγορών καλαθιού σύμφωνα με τις ανάγκες του προϊόντος. Αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη e-commerce βρίσκει λύσεις B2B και B2C στοχεύοντας στο επόμενο βήμα. Στην ενίσχυση κλιμακωτής απόδοσης πωλήσεων μέσω του eshop. Η εταιρεία μας, με εμπειρία χρόνων επιταχύνει κάθε διαδικασία να μετατρέψει τον επισκέπτη, σε μια σταθερά πελατειακή βάση.

Απο το φυσικό κατάστημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η onlyone.gr προσφέρει ολοκληρωμένο online shop. Πλήρως αποδοτικό και διασφαλίζει τη λειτουργικότητα του eCommerce με ασφαλής τρόπους πληρωμής (check out) ακολουθώντας τους διεθνείς κανονισμούς ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάντε το πρώτο βήμα – κατασκευή eshop απο την onlyone.gr

Εμπιστευτείτε την onlyone.gr η επιλογή που με τις πιο λογικές τιμες κατασκευη eshop της αγοράς, παρέχει μία ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη λύση διαχείρισης της διαδικτυακής σας επιχείρησης και δίνει στην προσπάθειά σας μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα.

Οι τιμες για την κατασκευη eshop διαμορφώνονται με το ευέλικτο και πλήρες πακέτο e-commerce της εταιρείας μας. Το παρέχουμε σε ανταγωνιστικό κόστος, το οποίο αναπτύσσεται και προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς.