Internet services

Διαφημίσεις υπάρχουν παντού. Στις οθόνες smartphone και τηλεοράσεων, το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, το περιοδικό που ξεφυλλίζεται αναμένοντας σε δημόσια υπηρεσία. Πόσες όμως από αυτές επιτυγχάνουν πράγματι τον σκοπό δημιουργίας τους, που δεν είναι άλλος από την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Στην OnlyOne τα αποτελέσματα είναι ορατά, ταχεία και μετρήσιμα. Αναλαμβάνουμε κάθε μορφή διαφήμισης, παρέχοντας ποιοτικές διαδικτυακές υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για άριστη λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και δημιουργική ευφυΐα.

Web design & Development

Η κατασκευή ιστοσελίδας/e-Commerce site είναι το απαραίτητο «εργαλείο» για το άνοιγμα οποιασδήποτε επιχείρησης στο ευρύ διαδικτυακό κοινό και την αύξηση Online πωλήσεων-αν πρόκειται για κατασκευή Eshop.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της OnlyOne αναλαμβάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την κατασκευή Website/ηλεκτρονικών καταστημάτων και τη δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα SEO Standards & W3C Valid.

Υλοποιούμε αξιόπιστα την κατασκευή δυναμικού site custom ή CMS (με WordPress, Drupal ή Joomla), με Responsive Design και Speed Loading σχεδιασμό για το μέγιστο ευχρηστίας και θετικής εμπειρίας.

Επωφεληθείτε των αυτόνομων πακέτων φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας στους προηγμένους servers μας, που με μειωμένο λειτουργικό κόστος,εγγυώνται υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ασφάλειας.

Graphic Design

Η εταιρική φιλοσοφία μας στις υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού περιγράφεται ως «ο εντυπωσιασμός της απλότητας».
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας και εμβάθυνση στα Web Trends, προσφέρουμε πολλά περισσότερα από έναν σχεδιασμό ιστοσελίδας εντυπωσιακής αισθητικής και ποιοτικής πλοήγησης.

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική «έξυπνης αρχιτεκτονικής» δημιουργούμε ιστοσελίδες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υψηλής επισκεψιμότητας και κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Υπηρεσίες Προβολής και Προώθησης (Internet Marketing)

Digital Marketing: Προσέλκυση προσοχής ενδιαφέροντος ανάπτυξη συναισθημάτων – πειθώ: Τα 4 στάδια μηχανισμού επίδρασης μιας διαφήμισης, που απαιτούν εκπόνηση στρατηγικής που ελάχιστοι γνωρίζουν. Εμείς ανήκουμε σε αυτούς.
Με επαγγελματική οξυδέρκεια και αποδοτικές τεχνικές Digital Marketing, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στοχευμένης διαδικτυακής προβολής και προώθησης ιστοσελίδων, που επιτυγχάνουν όχι μόνο το maximum στο web traffic και της κατάταξης στα αποτελέσματα της Google, αλλά και διατήρηση σε αυτή.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε:

SEO (on/off site): βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σε Google, Youtube, Mobile και Τοπικά (Local) αποτελέσματα.

  1. SEM
  2. Social Media Advertising
  3. Διαφημίσεις Adwords
  4. Pay Per Click Marketing
  5. Καμπάνιες Email Marketing
Creative branding design

Branding

Όσο καθοριστικό ρόλο συμβάλει το marketing, στην επιλογή ενός προϊόντος ή υπηρεσίας από συγκεκριμένη εταιρεία, εξίσου σημαντικό θεωρείται στη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ πελάτη και εταιρείας το branding.

Η στρατηγική επικοινωνίας μιας ενιαίας εικόνας κι εμπειρίας ενός brand στο αγοραστικό κοινό, είναι ακριβώς αυτή που θα κρίνει την αναγνωρισιμότητα, την απόδοση και την εδραίωση του brand name στη συνείδησή του πελάτη.

Η OnlyOne, πρωταγωνιστώντας εδώ και χρόνια στον τομέα του Digital Branding, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως. Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας από το πρωταρχικό στάδιο έρευνας και σχεδιασμος logo μέχρι το τελικό στάδιο προώθησης και διαφήμισης.

Διαφήμιση Google Adwords

Διαφήμιση Google Adwords

«Διαφήμιση Google» σημαίνει στοχευμένη προώθηση μιας εταιρείας σε εν δυνάμει πελάτες. Πρόκειται για την πλέον συμφέρουσα τεχνική διαφημίσεων internet με κόστος που καθορίζεται από τον ίδιο τον επιχειρηματία.

Πληρώνεται μόνο για κάθε πραγματικό κλικ που πραγματοποιείται στην διαφήμιση, επιτυγχάνοντας με τα ίδια χρήματα περισσότερους «ποιοτικούς» επισκέπτες.

Με, πιστοποίηση Google Partner (Google Adwords Certification) και χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Digital Advertising, η εταιρεία μας αναλαμβάνει όχι μόνο την αποδοτική online διαφήμιση με Google Adwords της επιχείρησής σας-μέσω δυναμικών διαφημίσεων αναζήτησης-αλλά και την προώθησή της στα κατάλληλα Landing Pages.

Πάντοτε με αδιάλειπτο έλεγχο και ενέργειες βελτιστοποίησης για αποτελεσματικότερη απήχηση.

Search engine optimization (SEO)

SEO

Σύμφωνα με την Search Engine Journal, το 97% της επισκεψιμότητας ενός site (traffic) προέρχεται από τις μηχανές αναζήτησης, επαληθεύοντας την προώθηση ιστοσελίδων SEO ως την κυριότερη προϋπόθεση επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Στην εταιρεία μας το SEO ιστοσελίδας αποτελεί τομέα επαγγελματικών διακρίσεων και αντικείμενο μακράς εργασιακής εμπειρίας. Γνωρίζοντας εις βάθος όλες τις τεχνικες seo που θα οδηγήσουν το website σας στην κορυφή αποτελεσμάτων της Google.

Παρέχουμε υπηρεσίες on/off SEO. Βελτιστοποίηση σε Youtube, Mobile και Τοπικά (Local) αποτελέσματα, που δεν εγγυώνται μόνο την πρωτιά, αλλά και τη διατήρησή της.

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα. Αφήστε τους SEO experts της εταιρείας μας να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.

Facebook ads

Facebook ads

Στην εποχή που τα Social Media λόγω της δημοφιλίας τους στον τομέα της επικοινωνίας, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και ως «εργαλεία» προώθησης και επιρροής (Social Media Marketing), η διαφήμιση Facebook ads γίνεται ολοένα και περισσότερο επιχειρηματική ανάγκη.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των διαφημίσεων μέσω Facebook είναι ακριβώς η δυνατότητα στόχευσης που παρέχεται σε μία επιχείρηση να αποκτήσει «ποιοτικό» κοινό ή αλλιώς targeted users στους οποίους η παρουσία ενός Facebook Ad αναμένεται να προκαλέσει κάποια ενέργεια (κοινοποίηση, σχόλιο, αγορά).

Οι επαγγελματίες μας, εις βάθος γνώστες Digital Advertising, πραγματοποιούν όλες τις κατάλληλες ενέργειες αποτελεσματικής προβολής και με κόστος διαφήμισης Facebook, στο οποίο τον τελευταίο λόγο έχει ο πελάτης.

Corporate identity design

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Τί θα μπορούσε να είναι μια επιχείρηση χωρίς σωστό σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, παρά «μία ακόμη μεταξύ πολλών»; Ο αποδοτικός σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να μετατρέψετε την ιδέα σας σε επιτυχημένο brand.

Δείτε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει, να αναπτύσσεται και να αυξάνει το μερίδιο κέρδους και δημοφιλίας της στην αγορά.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις παρέχοντας ευρείας γκάμας υπηρεσίες (logo design, έντυπο και ηλεκτρονικό σχεδιασμό, στρατηγικές marketing κ.α) με συμφέρον για εσάς κόστος σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, καθώς «σταθερός πελάτης είναι ο ευχαριστημένος πελάτης»!

Logo design

Logo design

Αναλογιστείτε την εντύπωση που σχηματίζεται για μια επιχείρηση, κάθε φορά που αντικρίζεται κάποια συσκευασία προϊόντος με έναν όχι ιδιαίτερα καλαίσθητο ή εμπορικό σχεδιασμό λογοτύπου.

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός λογοτύπου απαιτεί τέχνη και τεχνική, έννοιες που οι Graphic designers της onlyone επαληθεύουν με Brainstorming.

Διαθέτοντας ένα πλούσιο portfolio με projects ευρέως φάσματος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Δίνουμε τη λύση σε κάθε ζητούμενο logo design επιχειρησης, δημιουργώντας λογότυπα. Κειμένου, Γραφικών, Illustrated και μικτά στο πνεύμα κάθε εταιρείας, που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα, την έμπνευση, την εμπορικότητα και την καλαισθησία τους.

Με λογικό κόστος σχεδιασμος λογοτυπου επιχειρησης, μπορείτε να δώσετε στην εταιρεία σας την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει.

Web Design Online

Web Design

Το Web Design συνδέεται με υπηρεσίες γραφιστικής, στην πραγματικότητα ο όρος αφορά πολλά περισσότερα. Πρόκειται για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, στον οποίο εκτός της εικαστικής δημιουργίας απαιτείται η χρήση σύγχρονων τεχνικών για την άρτια και αποδοτική αρχιτεκτονική του.

Η εταιρεία μας, με δυναμική ανάπτυξη στον τομέα Website Design & Development παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο σχεδιασμού ιστοσελίδας, όπως.

Κατοχύρωση domain, web hosting, γραφιστική διαμόρφωση, Responsive σχεδιασμος, προώθηση και διαφήμιση με τις πλέον αποδοτικές μεθόδους Digital Advertising.

Με επαγγελματισμό και υψηλή τεχνογνωσία, παρέχουμε λογικές τιμές web design υπηρεσίες, ώστε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας να ανταποκρίνεται 100% στο τρίπτυχο ζητουμένων. Λειτουργικότητα, Καλαισθησία, Εμπορικότητα ενός μοναδικής ταυτότητας website

Services Digital Marketing

Υπηρεσίες Digital Marketing

Ο αιώνιος «χαμαιλέων» με ψηφιακές υπηρεσίες Digital Marketing που αλλάζει από εποχή σε εποχή προσαρμοζόμενος σε νέες κάθε φορά ανάγκες.

Το Digital Marketing (διαδικτυακό μάρκετινγκ) περιγράφει ως όρος όλες εκείνες τις ηλεκτρονικές μεθόδους προβολής που θα χρησιμοποιήσει μια εταιρεία για να προωθήσει στο κοινό το μήνυμά της.

Αμέτρητες Digital Marketing εταιρειες στην Ελλάδα παρέχουν υπηρεσίες online στρατηγικής και διαφήμισης. Πόσες όμως από αυτές επιτυγχάνουν τον στόχο τους με το maximum της επιτυχίας; Εμείς μιλάμε με αριθμούς. Με μετρήσιμα αποτελέσματα και πλήθος ευχαριστημένων πελατών.

Ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες μας για τις δημοφιλέστερες μεθόδους Digital Marketing. (SEO, SEM, Social Media, Content, Email, Mobile, Inbound Video & Influence Marketing, Growth Hacking, CRO). Και δείτε πώς οι ψηφιακές υπηρεσίες γίνονται «επένδυση».