3D Animation design

Στο καίριο ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο των επιχειρήσεων “τί ακολουθεί την εποχή της εικόνας” η απάντηση δίνεται συνοπτικά και εμπεριστατωμένα: Το 3D Animation Design ή αλλιώς η τρισδιάστατη σχεδιοκίνηση που επιτυγχάνει το μέγιστο ρεαλιστικής και λεπτομερούς απόδοσης περιεχομένου.

Πόσοι άραγε στην σύγχρονη εποχή θα εκπλαγόντουσαν από την θέαση ενός ομιλούντα γλάρου- όπως αυτού στο κλασικό τηλεοπτικό σποτ της Helmepa; Πόσοι επίσης νιώθουν οτι βιώνουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία ενώ παρακολουθούν κάποια ταινία 2D κινουμένων σχεδίων της Disney;

Η εξοικείωση του κοινού με τις γραφικές τέχνες ως αποτέλεσμα της ραγδαίας εξάπλωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, αναδεικνύει την ανάγκη αναζήτησης νέων εμπειρικών ερεθισμάτων.

Το γνωστό απόφθεγμα του Πικάσο “οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί, υπάρχει” γίνεται κατανοητό στην σύγχρονη digital καθημερινότητά μας, ακριβώς λόγω του 3D Animation.

Τί θα μπορούσε λοιπόν να προσελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού από μια παρουσίαση τρισδιάστατων κινούμενων εικόνων όπου τα όρια φαντασίας- πραγματικότητας καταργούνται;

“Μια λειτουργικά αποτελεσματική και αισθητικά άρτια δημιουργία 3D Animation” συνιστά την απόκριση της OnlyOne στην παραπάνω ερώτηση, καθώς η έμπνευση δεν αποτελεί αυτοσκοπό.

Στο “εργαστήρι θαυμάτων” της εταιρείας μας, η ανεξάντλητη φαντασία συναντά την εξειδικευμένη γνώση ώστε οι ιδέες να μεταφράζονται σε απτό κέρδος (business promotion).

Έμπειροι και διακεκριμένοι Τεχνικοί Κινούμενης Εικόνας και Ηλεκτρονικής Σχεδίασης (3D Animators) αναλαμβάνουν projects τρισδιάστατης σχεδιοκίνησης για κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη.

Ενδεικτικά, μεταξύ των υπηρεσιών μας αναφέρουμε τη δημιουργία αυθεντικού ψηφιακού υλικού 3D Animation για TV Spot και Social Media:

3D Animation Spot για τηλεόραση

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τηλεοπτικής προβολής και διαφήμισης της επιχείρησής σας με την παραγωγή μοναδικών 3D Animation video ads.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας για αποτελεσματική τηλεοπτική προώθηση περιεχομένου καλύπτει κάθε δυνητικό πεδίο ενδιαφέροντος για τον πελάτη:

Aπό δημιουργία/αναβάθμιση σήματος σταθμών και εκπομπών σε 3D animation προβολή μέχρι παραγωγή διαφημιστικών ταινιών και σχεδίαση εξειδικευμένων εφέ (Adobe After Effects).

3D Animation Content για Social Media

3D Experts της OnlyOne “ζωντανεύουν” το traffic της σελίδα σας στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube και Google+).

Έχοντας εμβαθύνει στις τεχνικές και τα μυστικά επιτυχίας του Content Marketing, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μοναδικού και Interactive περιεχομένου για Social Media όπως:

  1. 3D Explainer video
  2. 3D Digital Ads
  3. 3D Λογότυπο
  4. 3D Banners
  5. 3D Covers
  6. Animated icons ή μασκότ
  7. 3D Virtual Tours

Γιατί η OnlyOne συνιστά την πλέον αξιόπιστη επιλογή επιτυχημένης 3D Animation προβολής

Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι επαγγελματίες της εταιρείας μας την έννοια της επιτυχίας ενός project, δεν θα μπορούσε παρά να είναι τρισδιάστατος:

Στην πρώτη διάσταση εντοπίζει κανείς την ικανότητα ανάδειξης της μοναδικότητας ενός προϊόντος/ υπηρεσίας/μηνύματος μέσω εμφατικής και σαφούς παρουσίασης του ανταγωνιστικού του πλεονεκτήματος.

Η άριστη γνώση των τεχνικών σχεδίασης, του εξοπλισμού, αλλά και της αγοράς που θα εξασφαλίσει αποτελεσματική στόχευση αποτελεί τη δεύτερη διάσταση.

Η τρίτη διάσταση αφορά την υλοποίηση κατάλληλης στρατηγικής για περαιτέρω ανάπτυξη- είτε νοούμενη ως αύξηση οικονομικού κέρδους του πελάτη, είτε ως ενδυνάμωση branding.

Για την πραγμάτωση του εταιρικού μας στόχου να δημιουργούμε 3D Animation υλικό που θα συνιστά πραγματικό “εργαλείο” επαγγελματικής προώθησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης, διαθέτουμε:

Διεθνώς αναγνωρισμένο για τις δυνατότητές του τεχνολογικό εξοπλισμό hardware (πανίσχυρο workstation, Professional 3D Camera, κάρτες γραφικών, Microphone 3D κ.α).

Δυναμικό software για 3D Animation, modeling, rendering, texturing και simulation (Αutodesk Maya, Lightwave, Adobe After Effects κ.α).

Έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων με άρτια τεχνογνωσία και δημιουργικό πνεύμα (3D Animator, Γραφίστα, Ηχολήπτη, Music Supervisor, Μοντέρ).

“Ποια είναι η κατάλληλη διάρκεια πλάνου;”, “contre-plongée ή cadrage penchée γωνία λήψης;”- ερωτήματα όπως αυτά έπονται καθώς όλα ξεκινούν από την ιδέα.

Σας προκαλούμε να φανταστείτε ό,τι πιο “απίθανο” μπορείτε,αλλά τις πιθανότητες επιτυχίας του TV SPOT ή Social Media project σας εμπιστευτείτε τες στη λογική· επιλέγοντας τους επαγγελματίες της OnlyOne.

Ποια τα πλεονεκτήματα 3D Animation δημιουργίας TV SPOT

Η τηλεόραση ως το δημοφιλέστερο μέσο μαζικής επικοινωνίας συνιστά εύλογα το επικρατέστερο “εργαλείο” διαφημιστικής προώθησης μηνυμάτων για κάθε επιχείρηση.

Το μάτι όμως του σύγχρονου τηλεθεατή έχει εδώ και χρόνια κορεστεί από το live action περιεχόμενό της, ώστε να αναζητά πλέον κάτι διαφορετικό.

Σκεφτείτε για παράδειγμα τί θα ήταν πιο πιθανό να παρακολουθήσετε στην τηλεοπτική σας συχνότητα: Έναν ελέφαντα που περπατά στην χλόη ή έναν ελέφαντα που πετάει, μιλάει και χορεύει με τους φίλους του;
Την εποχή που η “μαγεία” και η οπτική έκπληξη συνιστούν διέξοδο από την πεζότητα της καθημερινότητας, προκύπτουν νέες ανάγκες.

Για τον λόγο αυτό οι δημιουργίες 3D Animation TV SPOT αποτελούν την καλύτερη απάντηση στα νέα ζητούμενα που προκύπτουν· με την εξέλιξη των Computer Graphics and Multimedia να συνηγορούν στην διάδοσή τους.

Επιγραμματικά, κάποια από τα πλεονεκτήματα παραγωγής διαφημιστικού υλικού τρισδιάστατης σχεδιοκίνησης για τηλεοπτική προώθηση μηνυμάτων, προϊόντων ή υπηρεσιών είναι:

3D Animation σεναρια: Στο 3D Animation, οποιαδήποτε ιδέα μπορεί να ζωντανέψει και κάθε απίθανο σενάριο να λάβει μορφή, τόσο ρεαλιστικά που σχεδόν “υπάρχει”.

Η άριστη τεχνογνωσία προηγμένων προγραμμάτων συνδυαστικά με καλλιτεχνική έμπνευση είναι όλα όσα χρειάζεται ένα 3D Animater για να επιτύχει το φαινομενικά “ανέφικτο”· την κατάρριψη ορίων μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Για ποιο λόγο επομένως να επιλέξει κανείς ένα media plan περιορισμένων δυνατοτήτων για το διαφημιστικό του spot

Άριστη επικοινωνία: H τρισδιάστατη αναπαράσταση και επεξήγηση ειδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων- ακόμη και ενός σύνθετου προϊόντος αποδεικνύεται ως η πλέον αποτελεσματική για την κατανόησή του.

Όταν μάλιστα το 3D Animation spot προσαρμόζεται στα δημογραφικά στοιχεία του στοχευμένου κοινού προβολής, η κατανόηση ενός προϊόντος μεταφράζεται σε καταναλωτική προτίμηση.

Οικονομικό κέρδος: Επιλέγοντας τη δημιουργία 3D Animation διαφημιστικού spot επωφελείστε από την εξοικονόμηση χρημάτων, αποφεύγοντας τα έξοδα μιας live action παραγωγής (ηθοποιοί, βιντεογράφοι, μακιγιέρ,ενδυματολόγοι κ.α).
Συγχρόνως, η λύση της τρισδιάστατης σχεδιοκίνησης σας παρέχει τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης πόρων λ.χ 3D models,γραφικά στοιχεία κλπ για κάθε μελλοντική προωθητική ενέργεια.

Ενδυνάμωση Branding: Ένα διαφημιστικό τηλεοπτικό spot τρισδιάστατης σχεδιοκίνησης μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με τη μέγιστη ευκολία.

Τα 3D Animation video κερδίζουν τις εντυπώσεις των χρηστών, με αποτέλεσμα την αύξηση του trafic που συμβάλλει στην καλύτερη κατάταξη στη Google· και κατά συνέπεια στην ενίσχυση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας.

Στην OnlyOne σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών τηλεοπτικής προβολής και διαφήμισης με custom 3D Αnimation δημιουργία ΤV Spot· με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, δημιουργικό πνεύμα και αποδοτικό Business Plan δίνουμε “πνοή” σε όσα μέχρι πριν δεν τολμούσατε να φανταστείτε.

Ποια τα οφέλη προσθήκης 3D Animation περιεχομένου στα Social Media

H εποχή της “παντοκρατορίας του βίντεο” στα Social Media γίνεται εύκολα αντιληπτή με μία παράθεση αποτελεσμάτων στατιστικών ερευνών και αριθμητικών δεδομένων:

Στο Youtube προστίθεται κάθε ένα λεπτό νέο περιεχόμενο συνολικής διάρκειας 500 ωρών, ενώ τo Facebook αναφέρει 8 δις προβολής βίντεο ημερησίως (Androidauthority).

Τα tweets με βίντεο επιτυγχάνουν 10 φορές μεγαλύτερο engagement rate των χρηστών στο Twitter (hootsuite).
Tα video ads του Instagram σημειώνουν 3 φορές μεγαλύτερο engagement από ό,τι οι διαφημίσεις με χρήση απλής φωτογραφίας (mediakix).

Εύλογα επομένως κατανοεί κάποιος πως η χρήση 3D Animation υλικού στα Social Media συνιστά τον πλέον αποδοτικό τρόπο επαγγελματικής προώθησης διαφημιστικών μηνυμάτων· άμεσα και σε μια ευρεία διαδικτυακή βάση δυνητικών ενδιαφερομένων.

Στην Only One αναλαμβάνουμε custom δημιουργία 3D video με animated χαρακτήρες και περιβάλλοντα για Social Media, ανταποκρινόμενοι απόλυτα σε κάθε σας εξειδικευμένη ανάγκη.

Έμπειροι 3D Animators φροντίζουν να δικαιώσουν την επιλογή υλικού τρισδιάστατης σχεδιοκίνησης για την διαφήμισή σας, αναδεικνύοντας ένα προς ένα τα πλεονεκτήματά του:

Ενίσχυση Brand: Mε τα videos να ξεπερνούν το 60% αναζητήσεων της Google, κρίνεται αναγκαίο για κάθε επιχείρηση να τα συμπεριλάβει στην ακολουθούμενη στρατηγική Digital Marketing.

Ένα ποιοτικό 3D βίντεο στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς συνδυάζει την χρηστική πληροφορία με την διασκέδαση.

Ταυτόχρονα, αυξάνει το traffic στα Social Media-κάτι που μεταφράζεται σε υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και συνεπώς σε ενίσχυση δημοτικότητας της επωνυμίας.

Μετρήσιμα αποτελέσματα: Σε αντίθεση με παραδοσιακές διαφημιστικές μεθόδους λ.χ έντυπη επικοινωνία, η επιρροή ενός 3D Animation στα Social Media φέρει σαφή μετρησιμότητα.

Στοιχεία όπως ο ακριβής αριθμός κοινοποιήσεων περιεχομένου ή προβολών του βίντεο αποτελούν πολύτιμες πληροφορίες για την στρατηγική επιτυχίας της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Μικρότερος χρόνος Παραγωγής: Στον αντίποδα της χρονοβόρου διαδικασίας δημιουργίας διαφημιστικού spot με live action (προγραμματισμός συνεντεύξεων, ενδυματολογική επιμέλεια κ.α) το 3D Animation μειώνει τον χρόνο αναμονής.
Η ενσάρκωση της ιδέας πραγματοποιείται διαδικτυακά και μάλιστα συνοδευόμενη από απεριόριστη σχεδιαστική ελευθερία την οποία στην πρώτη περίπτωση περιορίζει η ύλη.

Περισσότερη οικονομία: Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα των 3D animated videos συνιστά η δυνατότητα επεξεργασίας/επαναχρησιμοποίησης γραφικών στοιχείων για κάθε μελλοντική επιχειρηματική ανάγκη.

Αύξηση πωλήσεων: O κόσμος του 3D Animation λόγω ακριβώς των μοναδικών δυνατοτήτων οπτικής αναπαράστασης που επιτυγχάνει καθιστά κατανοητή την κάθε επεξήγηση χαρακτηριστικών προϊόντος/υπηρεσίας.

Ένα 3D Video Explainer για παράδειγμα κατορθώνει να επικοινωνήσει το μήνυμα λ.χ μιας περίπλοκης λειτουργικότητας προϊόντος σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα· όπως δε θα μπορούσε ίσως ποτέ να επιτύχει μια γραπτή ή προφορική παρουσίαση.

Άμεση συνέπεια της ανεμπόδιστης κατανόησης του οφέλους απόκτησης ενός προϊόντος αποτελεί η αύξηση του conversion rate δυνητικών αγοραστών σε πελάτες.

Aς είμαστε ευθείς· κανένα άλλο format δεν μπορεί να διασκεδάσει τις αισθήσεις του των χρηστών πλατφόρμας Social Media τόσο όσο αυτό του 3D Animation.

Στην Only One αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε την θετική εμπειρία προβολής σε πελατειακή αφοσίωση και την διαδικτυακή σας παρουσία σε ισχυρή εταιρική ταυτότητα.